Sejl blandt Maldivernes atoller med Yasawa Princess

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Besøg de bedste snorkel- og dykkersteder
 • Velsmagende måltider tilberedt af skibets kok
 • Slap af med en god bog og fantastiske udsigter
Tag på en uges cruise i Maldivernes krystalklare hav blandt smukke laguner og blomstrende koralrev. Skibet Yasawa Princess tager dig med til de absolut bedste snorkel- og dykkersteder, og skibets kok sørger for lækre måltider. Der er 33 kahytter ombord - alle udvendige

Skibet Yasawa Princess tager dig med til nogle af verdens bedste snorkel- og dykkerområder samt paradisstrande, så du oplever alt dét, som gør Maldiverne til et helt unikt smukt feriested. Ombord på skibet hersker en hyggelig og afslappet stemning, og turen byder på rig mulighed for at koble helt fra og nyde de smukke omgivelser både over og under havoverfladen.

Oplev atollerne til søs

Udgangspunktet for denne unikke sejltur blandt de maldiviske koraløer, atollerne, er skibet, Yasawa Princess. Yasawa Princess er et lille, charmerende skib, som er perfekt til sejlads mellem små øgrupper og en ideel måde at opleve dette smukke ø-rige på. Yasawa Princess har 33 udvendige kahytter med plads til i alt 60 gæster. Størrelsen på kahytterne er 10-11 m², og alle har eget bad og toilet samt aircondition. Som prikken over i’et er der fra alle kahytter en fantastisk udsigt til det Indiske Ocean og de blændende hvide strande.

Afslapning og forkælelse ombord

I skibets hyggelige restaurant serveres lokale og internationale retter, og på soldækket er der naturligvis solsenge for ultimativ afslapning. I baren og loungen kan du nyde en cocktail, en snak om dagens oplevelser eller en stille stund med en god bog og en ubeskrivelig smuk udsigt.

Snorkling og dykning med instruktører

Turen har naturligvis fokus på snorkling og dykning, og du finder alt det udstyr og den ekspertise, du skal bruge hos dykkerinstruktørerne ombord. Du har således de helt optimale betingelser for at udforske den forunderlige verden af koraller og farvestrålende fisk. Hvis du er dykker, så har vi yderligere information om de forskellige dykkersteder, der besøges hver dag.

Vi gør opmærksom på, at det af vejrlige årsager i visse tilfælde kan være nødvendigt at flytte enkelte landgangsteder og ændre i dag-til-dag programmet. Gæster skal være min. 14 år for at deltage på sejlturen.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 21.675

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Male
Dag 0
Malé
Dag 3
Kuda Bandos
Dag 4
South Malé Atoll
Dag 5
Maadhoo Finolhu
Dag 6
Vaavu Atol
Dag 7
Vashugiri
Dag 8
South Ari Atoll
Dag 9 - 9
Malé

Dag 1

Danmark - Male

Dag 1 (søndag): Danmark – Maldiverne

Fly fra Danmark til Male på Maldiverne

Læs mere

Dag 0

Malé

Dag 2 (mandag): Male lufthavn – Villingili (aftensmad)

Efter ankomst til Maldivernes hovedstad, Male, bliver du mødt af vores repræsentant, som ledsager dig til båden. En 20 minutters sejltur bringer dig fra Male Lufthavn til øen, Villingili, hvor cruiseskibet Yasawa Princess venter. Du tjekkes ind i din kabine, hvorefter der vil være en introduktion til skibets besætning, og du kan hilse på de øvrige gæster. Nyd eventuel en drink på dækket før middagen, mens du ser solen gå ned over Det Indiske Ocean.

Læs mere

Dag 3

Kuda Bandos

Dag 3 (tirsdag): Villingili – Kalhuhuraa (morgenmad, frokost, aftensmad)

Der ankres op ved den smukke sandbanke Kalhuhuraa, hvor både morgenen og eftermiddagen tilbringes. Her er rig mulighed for afslapning og solbadning på det blændende hvide sand. Tag også en forfriskende dukkert i det varme ocean og udforsk det rige undervandsliv. Frokosten serveres på skibet.

 
Læs mere

Dag 4

South Malé Atoll

Dag 4 (onsdag): Kalhuhuraa – South Malé Atoll (morgenmad, frokost, aftensmad)

Fra Kalhuhuraa sejles til de sydlige atoller. Her tilbringer du formiddagen og eftermiddagen med et besøg på det lille boutique resort Rannalhi, der er beliggende på en ø i den vestlige del af South Malé atollen. Øen er omkranset af det smukkeste koralrev. Her er ideelt til snorkling eller bare ren afkobling i solen på den eksotiske strand. Book også spa og andre faciliteter direkte på resortet, mens frokosten serveres på skibet. Om aftenen er der arrangeret natfiskeri, hvor der fiskes på traditionel vis med line og madding.

Læs mere

Dag 5

Maadhoo Finolhu

Dag 5 (torsdag):  Vaavu Atoll – Alimata Sand Bank (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dagen starter tidligt, og skibet sejler til Alimatha sandbanken på østsiden af Vaavu atollen. Her tilbringer du morgenen og eftermiddagen omgivet af en stor turkis lagune og et flot koralrev, perfekt til snorkling. Frokosten serveres på skibet. Har du lyst, kan du tilkøbe en aftensnorkling, hvor du blandt andet kan opleve mindre hajer, rokker og hvidfisk.
 
Læs mere

Dag 6

Vaavu Atol

Dag 6 (fredag):  Morgensejlads til Anbaraa (morgenmad, frokost, aftensmad) 

Efter morgenmaden sejles til den lille ø Anbaraa, som ligger på den nordvestlige side af Vaavu atollen. Her er let tilgang til revet, hvis du gerne vil snorkle, og har du mere lyst til tid i solen eller under en svajende palme, så er der også mulighed for det. En uforglemmelig aften under stjernehimlen venter, når der sidst på dagen dækkes op til en maldivisk BBQ på stranden med kolde drinks og god musik.

Læs mere

Dag 7

Vashugiri

Dag 7 (lørdag): Vaavu Atoll – South Ari Atoll (morgenmad, frokost, aftensmad)

Tidlig morgen sættes kursen sydpå mod Ari atollerne, hvor formiddagen tilbringes på sandbanken Oshagali Finolhu. Her består det omgivende rev af masser af hårde koraller, og stedet er yderst populært blandt snorklere. Frokosten serveres på skibet, mens eftermiddagen igen tilbringes på sandbanken. Når dagen går på hæld, er det atter tid til aftenfiskeri.


Læs mere

Dag 8

South Ari Atoll

Dag 8 (søndag): Oshagali – Ariadhoo (morgenmad, frokost, aftensmad)

Der sejles til den grønne ø Ariadhoo, der byder på masser af plantage foruden en lang sandstrækning, hvor dagen tilbringes. Her kan du slappe af på den hvide sandstrand, mens den lette adgang til havet gør det muligt også at svømme og snorkle. Eftermiddagen går med et besøg til Maamagili, hvor du kan få et indblik i de lokales liv samt muligheden for at shoppe lidt souvenirs.     

Du kan også tilkøbe en udflugt til det område af Maldiverne, hvor der er allerstørst chance for at se hvalhajer.

Læs mere

Dag 9 - 9

Malé

Dag 9 (mandag): Indenrigsfly tilbage til Male lufthavn (morgenmad)

I dag er sidste dag på en uforglemmelig oplevelse blandt Maldivernes smukke atoller. Du kan vælge at forlænge dit ophold med nogle nætter på et resort eller flyve hjem til Danmark. Indenrigsflyet bringer dig fra Maamigili tilbage til Male Lufthavn, hvorfra dit fly til København afgår. 

Dag 10 (tirsdag): Maldiverne - København

Hjemkomst til Danmark.

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser