Sejl blandt Maldivernes atoller med Yasawa Princess

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Cruise i Maldivernes krystalklare hav med smukke laguner
 • Besøg de bedste snorkel- og dykkersteder
 • Frisklavede og velsmagende måltider tilberedt af skibets kok
 • Afslapning på skibet med en god bog og fantastisk udsigt

Tag på en uges cruise i Maldivernes krystalklare hav med smukke laguner og blomstrende koralrev. Skibet Yasawa Princess bringer dig med de absolut bedste snorkel- og dykkersteder, og skibets kok tilbereder lækre måltider. Der er 33 kahytter om bord - alle udvendige.

Skibet Yasawa Princess bringer dig til nogle af verdens bedste snorkel- og dykkerområder samt paradisstrande, så du oplever alt dét, som gør Maldiverne til et fantastisk feriested. Ombord på skibet hersker en hyggelig og afslappet stemning, og turen byder på rig mulighed for at koble helt af og nyde de smukke omgivelser både over og under havoverfladen.

Udgangspunktet for denne unikke sejltur blandt de maldiviske koraløer, atollerne, er skibet, Yasawa Princess. Yasawa Princess er et lille, charmerende skib, som er perfekt til sejlads mellem små øgrupper og en ideel måde at opleve dette smukke ø-rige på. Yasawa Princess har 33 udvendige kahytter med plads til i alt 60 gæster. Størrelsen på kahytterne er 10-11 m², og alle har eget bad og toilet samt aircondition. Som prikken over i’et er der fra alle kahytter en fantastisk udsigt til det Indiske Ocean og de blændende hvide strande.

I skibets hyggelige restaurant serveres nationale og internationale retter, og på soldækket er der naturligvis solsenge for ultimativ afslapning. I baren og loungen kan du nyde en cocktail, en snak om dagens oplevelser eller en stille stund med en god bog og en ubeskrivelig smuk udsigt.

Turen har naturligvis fokus på snorkling og dykning, og du finder alt det udstyr og den ekspertise, du skal bruge hos dykkerinstruktørerne ombord. Du har således de helt optimale betingelser for at udforske den forunderlige verden af koraller og farvestrålende fisk. 

Hvis du er dykker, så har vi yderligere information om de forskellige dykkersteder, der besøges hver dag.

Vi gør opmærksom på, at det af vejrlige årsager i visse tilfælde kan være nødvendigt at flytte enkelte landgangsteder og ændre i dag-til-dag programmet.
Gæster skal være min. 14 år for at deltage på sejlturen.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 20.720

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Malé
Dag 3
Kuda Bandos
Dag 4
South Malé Atoll
Dag 5
Maadhoo Finolhu
Dag 6
Vaavu Atol
Dag 7
Vashugiri
Dag 8
South Ari Atoll
Dag 9 - 9
Malé

Dag 1 - 2

Malé

Dag 1 (søndag): Danmark – Maldiverne

Fly fra Danmark til Maldiverne. 

Dag 2 (mandag): Male lufthavn – Villingili (aftensmad)

Efter ankomst til Maldivernes hovedstad, Malé bliver du mødt af vores repræsentant som ledsager dig til båden. En 20 minutters sejltur bringer dig fra Malé lufthavn til øen, Villingili, hvor cruise skibet Yasawa Princess venter. Efterfølgende er der en introduktion til skibets besætning, og du kan hilse på de øvrige gæster. Nyd evt. en drink på dækket om aftenen, mens solen går ned over det Indiske Ocean. 

Læs mere

Dag 3

Kuda Bandos

Dag 3 (tirsdag): Villingili – Kuda Bandos (morgenmad, frokost, aftensmad)

Efter morgenmaden ankres op ved den lille ubeboede ø, Kuda Bandos i de nordlige atoller, og her tilbringes eftermiddagen. Der er rig mulighed for afslapning og solbadning på de blændende hvide sandstrande, snorkle ved øens smukke husrev og dykke fantastiske steder og se det rige undervandsliv. Frokosten serveres på skibet.


Læs mere

Dag 4

South Malé Atoll

Dag 4 (onsdag): Kuda Bandos – South Malé Atoll (morgenmad, frokost, aftensmad)

Fra Kuda Bandos sejles nu igennem Waddu kanalen til de sydlige atoller. Her tilbringer du formiddagen og eftermiddagen på en sandbanke omkranset af det smukkeste koralrev. Her er ideelt til dykning og snorkling eller bare ren afkobling i solen på den eksotiske strand. Frokosten serveres på skibet. Sidst på dagen lettes anker og kursen sættes imod Maadhoo Finolhu, hvor du tilbringer natten.

Læs mere

Dag 5

Maadhoo Finolhu

Dag 5 (torsdag): Maadhoo Finolhu Picnic Island (morgenmad, frokost, aftensmad)

I dag er der en heldagsudflugt, hvor du kan nyde alle strandlivets facetter. Sol, hav, strand, skyggefulde palmer og en picnicfrokost, der bliver serveret på øen. Øen er omkranset af en stor lagune, så bed evt. om at blive sat af ude ved revet, hvis du er en ivrig snorkeler. Når dagen går på hæld kan du prøve lykken og aftenfiske på traditionel vis med line og madding.

Læs mere

Dag 6

Vaavu Atol

Dag 6 (fredag): Vaavu Atoll – Alimata Sand Bank (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dagen starter tidligt og skibet sejler til Alimatha sandbanken på østsiden af Vaavu atollen. Her tilbringer du morgenen og eftermiddagen omgivet af en stor turkis lagune og et flot koralrev, perfekt til snorkling. Frokosten serveres på øen. Har du lyst, kan du tilkøbe en aftensnorkling, hvor du bl.a. kan opleve mindre hajer, rokker og hvidfisk.

Læs mere

Dag 7

Vashugiri

Dag 7 (lørdag): Morgensejlads til Vashugiri (morgenmad, frokost, aftensmad) 

Efter morgenmaden sejles til den lille ø, Vashugiri, som ligger på den nordvestlige side af Vaavu atollen. Her er let tilgang til revet, hvis du gerne vil snorkle, og har du mere lyst til tid i solen eller under en svajende palme, så er der solstole til rådighed. Frokosten indtages på båden. En uforglemmelig aften under stjernehimmelen venter, når der sidst på dagen dækkes op til en maldivisk strand BBQ.

Læs mere

Dag 8

South Ari Atoll

Dag 8 (søndag): Vaavu Atoll – South Ari Atoll (morgenmad, frokost, aftensmad)

Tidlig morgen sættes kursen sydpå mod Ari atollerne, hvor formiddagen tilbringes på stranden, Oshagali Finolhu. Her består det omgivende rev af masser af hårde koraller og stedet er yderst populært blandt snorklere. Om eftermiddagen kan du opleve lokalliv på øen, Dhangethi, som er den tredjestørste beboede ø i Alif Dhaal atollerne. Når dagen går på hæld, er det atter tid til aftenfiskeri. Du kan også tilkøbe en udflugt til det område af Maldiverne, hvor der er allerstørst chance for at se mantarokker og hvalhajer.

Læs mere

Dag 9 - 9

Malé

Dag 9 (mandag): Indenrigsfly tilbage til Malé lufthavn (morgenmad)

I dag er sidste dag på en uforglemmelig oplevelse blandt Maldivernes smukke atoller. Du kan vælge at forlænge dit ophold med nogle nætter på et resort eller flyve hjem til Danmark. Indenrigsflyet bringer dig fra Maamigili tilbage til Malé lufthavn, hvorfra dit fly til København afgår. 

Dag 10 (tirsdag):

Hjemkomst til Danmark.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser