Robinson Club Noonu - aktiv familieferie i blændende omgivelser

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Robinson Club for hele familien
 • Omfattende All Inclusive-koncept 
 • Masser af aktiviteter og underholdning
 • Med vandfly fra Malé lufthavn

Robinson Club Noonu er et familievenligt resort med et omfattende All-inclusive koncept, der foruden måltider og drikkevarer også inkluderer mange sjove og varierede aktiviteter samt underholdning.

Uanset om du nyder livet barfodet i baren med en kold drink i hånden, spiser i restauranten med en imponerende udsigt eller snorkler i det krystalklare vand, vil du nyde dit ophold på Maldiverne og Robinson Club Noonu.

Et væld af gratis aktiviteter

På Robinson Club Noonu kommer du ikke til at kede dig, for med de mange aktivitetsmuligheder er du underholdt dagen lang. Du kan helt gratis spille strandvolley, badminton, fodbold, vandpolo, bordtennis mv. eller få sved på panden i fitnesscenteret, fordybe dig i krop og sjæl med yoga og pilates og deltage i vandgymnastik. Vandsportsaktiviteterne er mange og varierede men alle mod ekstra betaling; her kan du bl.a. snorkle, dykke, sejle, wind- og kitesurfe, stå på vandsky, sejle på jetski og i kano samt tage på fisketur.

Du kan også vælge blot at slappe af ved resortets store infinitypool eller slentre øen rundt på den pulverhvide sandstrand. I løbet af dagen og aftenen er der underholdning med spil og shows, og for børn er der naturligvis også aktiviteter og underholdning.

Resortet tilbyder 150 smagfuldt indrettede værelser med udendørs bruser og møbleret terrasse med udsigt til enten haven eller havet.

Læs mere om resortets All Inclusive-koncept her

Kombiner Dubai og Maldiverne

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Maldiverne med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, gastronomi, forlystelser mv.? Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 29.630

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Robinson Club Noonu
Se kort

Robinson Club Noonu

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Robinson Club er et All Inclusive-koncept, der foruden at inkludere måltider også tilbyder skønne omgivelser, mange, sjove aktiviteter samt underholdning. Konceptet gør Robinson Club Noonu til et familievenligt resort, hvor der også er mulighed for at dyrke privatlivet.

Resortet tilbyder 150 værelser i hele ni forskellige kategorier, som enten ligger i 2-etagers bygninger eller fritstående villaer. Værelserne er smagfuldt indrettede og har aircondition, værdiboks, tv, minibar, telefon og hårtørrer. De har alle udendørs bruser og møbleret terrasse med udsigt til enten haven eller havet.

På Robinson Club Noonu kommer du ikke til at kede dig, for med resortets mange faciliteter er du underholdt dagen lang. Du kan gratis dyrke sport som strandvolley, badminton, fodbold, vandpolo, bordtennis mv. eller få sved på panden i fitnesscenteret, fordybe dig i krop og sjæl med yoga og pilates og deltage i vandgymnastik. Vandsportsaktiviteterne er mange og varierede men alle mod betaling; her kan du bl.a. snorkle, dykke, sejle, wind- og kitesurfe, stå på vandsky, sejle på jetski og i kano samt fiske.

Du kan også vælge blot at slappe af ved resortets store infinitypool eller slentre øen rundt på den pulverhvide sandstrand. I løbet af dagen og aftenen er der underholdning med spil og shows, og for børnene er der også en bred vifte af aktiviteter til rådighed.

Læs mere om resortets All Inclusive-koncept her

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser