Ultimativ koralø og delikat All Inclusive

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Luksusvilla med egen pool 
 • Børn u/12 år bor og spiser uden merbetaling
 • Stor rabat, opgradering af villa og bonusnætter
 • Delikat All Inclusive 

Nyd jeres eksklusive villa på Dhigurah er med egen pool og store tropiske træer og buske, der skaber en afskærmning ind mod de nærliggende villaer, mens villaerne på pæle ligger forskudt for hinanden for sikre privatlivets fred. De eneste andre turister i nærheden bor på søster-resortet, der er forbundet med en et kilometer lang bro. I har selvfølgelig adgang til naboøens mange restauranter og faciliteter. 

The Residence Maldives at Dhigurah

Resortet åbnede i juni 2019, ligger i det sydlige Maldiverne i Gaafu Alifu Atoll, som er en af de største atoller i verden. Uberørte, hvide sandstrande, et glitrende blåt hav og et uspoleret koralrev med farverige fisk kendetegner den smukke koralø. Snorkling ved husrevet. Tag maske og finner i hånden og nyd det varme, bløde sand under fodsålerne, når du går den korte tur ned til vandkanten. Herfra kan du snorkle og opleve farverige fisk og nysgerrige skildpadder ved husrevet.

Aktivitetsmuligheder nær resortet

Resortets aktiviteter omfatter en 42-meters infinity pool, et dykker- og vandsportscenter, et fuldt udstyret motionscenter, to gratis cykler pr. villa samt og en bred vifte af vandsports- og aktivitetsmuligheder på land. 

Underholdning for børn og voksne
Børnene kan blive underholdt alle dagens timer i Kid´s Club, og for det romantiske par kan der arrangeres middag på stranden under den funklende stjernehimmel. 

 

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

9 dage

fra kr. 22.335

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

The Residence Dhigurah
Se kort

The Residence Dhigurah

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Trænger du til at koble helt fra og komme ned i gear? Måske i sommer -eller efterårsferie på en uberørt koralø? Lige nu kan nyde godt af vores fristende særtilbud på The Residence Maldives at Dhigurah. 

The Residence Maldives at Dhigurah, åbnede i juni 2019, ligger i det sydlige Maldiverne i Gaafu Alifu Atoll, som er en af de største atoller i verden. Uberørte, hvide sandstrande, et glitrende blåt hav og et uspoleret koralrev med farverige fisk kendetegner den smukke koralø. Snorkling ved husrevet. Tag maske og finner i hånden og nyd det varme, bløde sand under fodsålerne, når du går den korte tur ned til vandkanten. Herfra kan du snorkle og opleve farverige fisk og nysgerrige skildpadder ved husrevet.

Der er flere restauranter på The Residence. Middagen kan nydes i strandkanten, over havet eller ved poolen. Her er alt fra afslappet middag med lette måltider til gastronomisk luksuriøse middage.

Eksklusive villaer i afskærmede omgivelser

De eneste andre turister i nærheden bor på søster-resortet, der er forbundet med en et kilometer lang bro. I har selvfølgelig adgang til naboøens mange restauranter og faciliteter. Jeres eksklusive villa på Dhigurah er med egen pool og store tropiske træer og buske, der skaber en afskærmning ind mod de nærliggende villaer, mens villaerne på pæle ligger forskudt for hinanden for sikre privatlivets fred. Villaerne er alle klassiske, elegante, moderne og enkelt indrettede med inspiration fra øens overdådige skønhed.

Aktivitetsmuligheder nær resortet

Resortets aktiviteter omfatter en 42-meters infinity pool, et dykke & vandsportscenter, et fuldt udstyret motionscenter, to gratis cykler pr. villa samt og en bred vifte af vandsports- og aktivitetsmuligheder på land. 

Underholdning for børn og voksne
Børnene kan blive underholdt alle dagens timer i Kid´s Club, og for det romantiske par kan der arrangeres middag på stranden under den funklende stjernehimmel. 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser