Parferie på romantiske Anantara Veli Resort & Spa, Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 
 • Gratis opgradering til halvpension frem til 27.12.18 
 • Bo i bungalow over havet på romantisk par-hotel
 • Fred og ro - hotellet accepterer kun gæster over 11 år
 • Adgang til restauranter på søsterhotellet Anantara Dhigu
 • Smuk lagune med fin snorkling i nærheden

Anantara Veli Resort & Spa er et chic og romantisk par-resort som varmt anbefales, hvis I ønsker absolut fred og ro i smukke omgivelser. Bo i en Over Water Bungalow på minimum 62 m2 med solterrasse og direkte adgang til den lokkende turkisblå lagune med krystalklart lunt vand. 

Anantara Veli Resort & Spa er et boutique hotel for par, som ønsker absolut fred og ro i smukke, romantiske omgivelser. Resortet ligger på en drømmeø med hvide strande og en lagune, der byder på enhver tænkelig turkisblå nuance. Resortet ligger blot en god halv times sejlads fra Male' lufthavn, og på sejlturen med resortets private speedbåd kan I være heldige at se delfiner boltre sig omkring båden.

Anantara Veli tilbyder 57 skønne villaer på pæle over havet, såkaldte Over Water Bungalows og er specielt målrettet voksne gæster, der værdsætter fred og ro. dejlig mad og et højt serviceniveau. I den smagfuldt indrettede bungalow finder I alle de faciliteter, som forventes af et 5* hotel inkl. gratis, ubegrænset WiFi. Fra den store solterrasse er der naturligvis direkte adgang til den lokkende, turkisblå lagunes varme vand. 

Under opholdet på Anantara Veli kan I vælge mellem tre skønne restauranter, men I har også adgang til yderligere tre dejlige restauranter samt masser af aktiviteter på søsterhotellet Anantara Dhigu der ligger få minutters sejlads derfra i samme lagune. Specielt anbefaler vi en middag på den thailandske restaurant, Baan Huraa, kendt som én af de ypperste på Maldiverne. Måltider i private omgivelser på terrassen i jeres Water Bungalow er det naturligvis også muligt, og sidst men ikke mindst kan du overraske din elskede med en helt speciel og romantisk middag på f.eks. stranden med 'Dinner by Design'.

Bemærk at hotellet kun accepterer gæster over 11 år. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 24.125

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Anantara Veli Resort & Spa
Se kort

Anantara Veli Resort & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Den anerkendte hotelkæde Anantara byder velkommen til det romantiske par-resort, Anantara Veli Resort & Spa. Resortet ligger i en smuk turkisblå lagune i South Male’ atollen godt en halv times sejlads fra Male’ lufthavn, og på en anden ø i samme atol ligger søsterhotellet, Anantara Dhigu Resort & Spa. Anantara Veli har kun 57 villaer og er specielt målrettet par (og gæster over 11 år), der værdsætter fred og ro, mens Anantara Dhigu primært henvender sig til gæster og familier, der ønsker flere aktiviteter. Som gæst på ét af de to hoteller har du naturligvis fuld adgang til alle faciliteter på begge hoteller.

På Anantara Veli Resort & Spa bor du i en smagfuldt indrettet villa på pæle over havet. Her kan du nyde feriedagene i de smukkeste omgivelser, og en trappe giver naturligvis direkte adgang til det krystalklare og lune vand i den smukke lagune. 

Hvad angår udvalget af restauranter og barer, så kan du frit vælge mellem alle på Anantara Veli og Anantara Dhigu. Desuden tilbydes naturligvis 24-timer roomservice, så du kan indtage måltiderne på terrassen i din private villa eller få arrangeret en helt speciel og romantisk middag på f.eks. stranden med ”Dinner by Design”.

Med hensyn til aktiviteter, så har du naturligvis adgang til alle aktiviteterne på Anantara Dhigu.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser