Afslappet luksus på Anantara Dhigu Resort & Spa

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Gratis opgradering til halvpension, dog ikke over jul og nytår
 • Villaer på minimum 110 m2
 • 2 børn u/12 år bor gratis og spiser gratis fra børnemenuen
 • Masser af aktiviteter til lands og til vands

Forkæl dig selv og dine kære med en dejlig ferie på det afslappede luksusresort, Anantara Dhigu. Uanset om i er et par og søger fred og ro i jeres egen villa eller en familie, der prioriteret tid sammen evt. til aktiviteter og sport, så er Anantara Dhigu et rigtig godt valg. Velkommen til forkælelse og lange dovne feriedage på en vidunderlig tropeø.

Anantara Dhigu Resort & Spa byder par og familier velkommen til deres paradisø i en stille, smuk lagune, godt en halv times sejlads fra Male' lufthavn. Anantara Dhigu deler den turkisblå lagune med søsterhotellet, Anantara Veli, og som gæst på Dhigu har I adgang til restauranterne på Veli - så der er i alt seks restauranter med hver sit tema at vælge mellem.

På Anantara Dhigu skal I bo i en skøn Beach Villa på 110 m2 med direkte adgang til den kridhvide strand, men I kan naturligvis vælge at opgradere til en pragtfuld Over Water Suite på 132 m2 der står på pæle over havet og har direkte trappeadgang til det indbydende klare lune vand. Uanset villatype så har I god plads i luksuriøse men afslappede omgivelser, alle tænkelige faciliteter og stor møbleret terrasse med solstole og daybed.

Brug de lange feriedage til afslapning på stranden eller ved infinity-poolen eller benyt resortets mange aktivitetstilbud som tennis, fitness, yoga, spa og udflugter. Er du en rigtig vandhund, så trækker surfing, kitesurfing, parasailing, vandski, dybhavsfiskeri, snorkling og dykning måske mere - og du kan selvfølgelig få hjælp og vejledning til det hele. Til de yngste gæster mellem 3 og 12 år tilbydes masser af varierede aktiviteter i den populære børneklub - alene eller sammen med deres forældre.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 22.630

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Anantara Dhigu Resort & Spa
Se kort

Anantara Dhigu Resort & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Den anerkendte hotelkæde Anantara byder velkommen på deres skønne Anantara Dhigu Resort & Spa, som ligger i en stille, smuk lagune i South Male’ atollen godt en halv times sejlads fra Male’ lufthavn. I samme lagune, men på en paradis-ø lige ved siden af, ligger også søsterhotellet, Anantara Veli Resort & Spa. Anantara Dhigu, det største af de to resorts med i alt 110 skønne villaer og mange faciliteter og aktiviteter til lands og til vands, appellerer til de mere aktive gæster hvor i mod romantiske og rolige Anantara Veli er målrettet par, der værdsætter fred og ro. Som gæst på Anantara Dhigu har du naturligvis fuld adgang til alle restauranter på Anantara Veli.

På Anantara Dhigu Resort & Spa kan du vælge mellem dejig og smagfuld indrettet Beach Villa på 110 m2 med direkte adgang til den pudderbløde strand eller større og pragtfuld Over Water Suite med trappe direkte til den indbydende lagune med lunt, klart vand. Begge villa-typer tilbydes naturligvis alle tænkelige faciliteter inklusive espresso maskine og stort, udendørs badeværelse. Fra Beach Villaen er der direkte adgang til dit næsten private strandstykke og fra Over Water Suiten fører få trappetrin dig til det lune, krystalklare og indbydende vand.

Slap af på den smukke strand med vajende palmer eller ved den indbydende infinity pool med fantastisk udsigt over den turkise lagune. Ønsker du aktiviteter så tilbydes bl.a. tennis, badminton, fitness center, yoga, pentaque, fantastisk spa, madlavningskursus, vandsportscenter med bl.a. dykning, surfing, kitesurfing, parasailing,kajak, vandski, fisketure mv. Ved den lille ø Guli Fushi finder du fantastisk snorkling. For børn tilbydes naturligvis masser af varierede aktiviteter i den populære børneklub.

Hvad angår udvalget af restauranter og barer, så kan du frit vælge mellem alle på Anantara Dhigu og Anantara Veli eller du kan få skræddersyet en helt speciel romantisk middag med Dinner by Design. Desuden tilbydes naturligvis 24-timer roomservice, så du kan indtage måltiderne i private omgivelser på terrassen i din villa.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.