Afslappet luksus på Anantara Dhigu Resort & Spa, Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Gratis opgradering til halvpension 09.01.18 - 27.12.18
 • Villaer på minimum 110 m2
 • Anbefales til børnefamilier
 • Masser af aktiviteter til lands og til vands
 • Fin snorkling ved den lille ø, Guli Fushi

Forkæl dig selv og dine kære med en dejlig ferie på det afslappede luksusresort, Anantara Dhigu. Uanset om i er et par og søger fred og ro i jeres egen villa eller en familie, der prioriteret tid sammen evt. til aktiviteter og sport, så er Anantara Dhigu et rigtig godt valg. Velkommen til forkælelse og lange dovne feriedage på en vidunderlig tropeø.

Anantara Dhigu Resort & Spa byder par og familier velkommen til deres paradisø i en stille, smuk lagune, godt en halv times sejlads fra Male' lufthavn. Anantara Dhigu deler den turkisblå lagune med søsterhotellet, Anantara Veli, og som gæst på Dhigu har I adgang til restauranterne på Veli - så der er i alt seks restauranter med hver sit tema at vælge mellem.

På Anantara Dhigu skal I bo i en skøn Beach Villa på 110 m2 med direkte adgang til den kridhvide strand, men I kan naturligvis vælge at opgradere til en pragtfuld Over Water Suite på 132 m2 der står på pæle over havet og har direkte trappeadgang til det indbydende klare lune vand. Uanset villatype så har I god plads i luksuriøse men afslappede omgivelser, alle tænkelige faciliteter og stor møbleret terrasse med solstole og daybed.

Brug de lange feriedage til afslapning på stranden eller ved infinity-poolen eller benyt resortets mange aktivitetstilbud som tennis, fitness, yoga, spa og udflugter. Er du en rigtig vandhund, så trækker surfing, kitesurfing, parasailing, vandski, dybhavsfiskeri, snorkling og dykning måske mere - og du kan selvfølgelig få hjælp og vejledning til det hele. Til de yngste gæster mellem 3 og 12 år tilbydes masser af varierede aktiviteter i den populære børneklub - alene eller sammen med deres forældre.

 


Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 22.080

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Anantara Dhigu Resort & Spa
Se kort

Anantara Dhigu Resort & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Den anerkendte hotelkæde Anantara byder velkommen på deres skønne Anantara Dhigu Resort & Spa, som ligger i en stille, smuk lagune i South Male’ atollen godt en halv times sejlads fra Male’ lufthavn. I samme lagune, men på en paradis-ø lige ved siden af, ligger også søsterhotellet, Anantara Veli Resort & Spa. Anantara Dhigu, det største af de to resorts med i alt 110 skønne villaer og mange faciliteter og aktiviteter til lands og til vands, appellerer til de mere aktive gæster hvor i mod romantiske og rolige Anantara Veli er målrettet par, der værdsætter fred og ro. Som gæst på Anantara Dhigu har du naturligvis fuld adgang til alle restauranter på Anantara Veli.

På Anantara Dhigu Resort & Spa kan du vælge mellem dejig og smagfuld indrettet Beach Villa på 110 m2 med direkte adgang til den pudderbløde strand eller større og pragtfuld Over Water Suite med trappe direkte til den indbydende lagune med lunt, klart vand. Begge villa-typer tilbydes naturligvis alle tænkelige faciliteter inklusive espresso maskine og stort, udendørs badeværelse. Fra Beach Villaen er der direkte adgang til dit næsten private strandstykke og fra Over Water Suiten fører få trappetrin dig til det lune, krystalklare og indbydende vand.

Slap af på den smukke strand med vajende palmer eller ved den indbydende infinity pool med fantastisk udsigt over den turkise lagune. Ønsker du aktiviteter så tilbydes bl.a. tennis, badminton, fitness center, yoga, pentaque, fantastisk spa, madlavningskursus, vandsportscenter med bl.a. dykning, surfing, kitesurfing, parasailing,kajak, vandski, fisketure mv. Ved den lille ø Guli Fushi finder du fantastisk snorkling. For børn tilbydes naturligvis masser af varierede aktiviteter i den populære børneklub.

Hvad angår udvalget af restauranter og barer, så kan du frit vælge mellem alle på Anantara Dhigu og Anantara Veli eller du kan få skræddersyet en helt speciel romantisk middag med Dinner by Design. Desuden tilbydes naturligvis 24-timer roomservice, så du kan indtage måltiderne i private omgivelser på terrassen i din villa.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Maldiverne

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Maldiverne er +4 timer. Ved dansk sommertid +3 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod difteri, stivkrampe og Hepatitis A anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der er visumfrit i op til 90 dage. Bemærk at passet skal være gyldigt i mindst 4 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Maldiverne.

  Særlige forhold
  Maldiverne har 110 eller 220 volt. Der kan være forskellige typer stik, så medbring en adapter.

 • Under din rejse på Maldiverne

  Drikkepenge
  Drikkepenge er en del af lønnen på Maldiverne. Derfor forventes det også, at der gives en dollar eller to til tjenere og andre serviceydere.

  Valuta
  Maldivernes møntfod er rufiya (MVR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser