Maldiverne - perler på havets blå fløjl

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Malahini - en lille smuk ø midt i det store blå hav
 • Mange vandsportsaktiviteter
 • Fine snokling ved øen Bandos lige ved siden af
 • Med speedbåd mellem lufthavn og hotel t/r

Maldiverne ligger som en perlekæde på Det Indiske Oceans dybblå fløjl – med tropisk klima året rundt, frodig bevoksning og kridhvide strande.

De 1190 koraløer udgør tilsammen et areal på blot 300 km2 på havets 90.000 km2 overflade. Bo i en drømmeverden, tag en middagslur under kokospalmerne på stranden og en snorkeltur ved koralrev i de turkisblå laguner.

Malahini Kuda Bandos er et dejligt 3-stjernet resort, og her bor du i naturskønne omgivelser til attraktive priser. Under opholdet har du halvpension inkluderet, men du kan med fordel tilkøbe All Inclusive.

Fra lufthavnen bringer hotellets egen speedbåd dig de 7 km til den lille idylliske ø på blot 10-15 minutter. På Malahini Kuda Bandos hersker en afslappet atmosfære af ro og harmoni, og både par og familier vil nyde en ferie her. For de aktive tilbydes bl.a. bordtennis og strandvolley, og i vandsportscentret har du adgang til kanoer, surfing, stand-up paddle, windsurfing og jet ski. Forkæl din krop og sjæl med velgørende behandlinger i den dejlige spa, snorkel i den fantastiske undervandsverden og besøg eventuelt naboøen Bandos Island Resort, der har et af Maldivernes bedste husrev. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 16.250

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Malahini Kuda Bandos
Se kort

Malahini Kuda Bandos

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Malahini Kuda Bandos er et eftertragtet og hyggeligt lille resort, hvor du bor i skønne omgivelser til attraktive priser. Fra lufthavnen i Male' bringer en speedbåd dig de 7 kilometer til resortet på blot 10-15 minutter.

Vælg mellem fem forskellige værelsestyper, lige fra en indbydende Beach Villa på 40 m2 med udendørs bruser til et mindre og billigere Classic værelse, der ligger lidt tilbagetrukket fra stranden i en 2-etagers bygning, men herfra er der stadig kun et minuts gang til stranden. Alle værelser og villaer er lyst og moderne indrettet og har som minimum aircondition, kaffe/te-faciliteter og gratis WiFi. Bemærk at der kun er TV i Beach villaerne.

Udover hovedrestauranten tilbydes der i løbet af dagen også lette måltider i Bluu. I Bar 75 serveres kolde drikkevarer og herfra kan du nyde den smukke udsigt til stranden og havet. Under opholdet på Malahini har du masser af aktiviteter til rådighed. Fra Water Sport Centret har du adgang til bl.a. kanoer, surfing, stand-up paddling, wind surfing og jet ski. Der er mange fine dykkersteder i nærheden og du kan snorkle direkte fra stranden, men det er endnu bedre at besøge søsterhotellet Bandos for snorkling, for her finder du et af de aller bedste husrev på Maldiverne. Af andre faciliteter kan nævnes bordtennis, dart, pool, strandvolley og et dejligt spa, ligesom du naturligvis kan købe forskellige udflugter på hotellet. Der er ikke swimmingpool på resortet, men med de smukke strande og den indbydende turkisblå lagune der omkranser øen, er man sikret et dejligt ophold foruden.

Opholdet tilbydes som udgangspunkt med halvpension, men man kan med fordel tilkøbe all-inclusive forplejning hjemmefra og undgå uforudsete udgifter under opholdet.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser