Eventyrlig ø i sigte - Oblu by Atmosphere at Helengeli

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • All Inclusive med to udflugter og vandsport
 • Villaer på stranden eller over lagunen
 • Et af Maldivernes bedste husrev
 • Dykning i verdensklasse i nærheden

OBLU har et af Maldivernes allerbedste husrev - og det stilrene, afslappede resort byder på et omfattende All Inclusive-koncept, der udover mad og drikkevarer også har to udflugter og tre slags vandsport med i prisen. 

OBLU by Atmosphere at Helengeli er et afslappet og meget efterspurgt resort beliggende i North Male-atollen. Med sit omfattende All Inclusive koncept og venlige, imødekommende personale er stedet blevet så populært, at vi anbefaler bestilling i god tid. Som et ekstra trækplaster har øen ét af Maldivernes bedste husrev.

En times sejlads med speedbåd

En 50-60 minutters sejltur med hotellets egen speedbåd bringer dig fra lufthavnen i Male til resortet, hvor du bliver du budt velkommen og ledsaget til din villa. De 116 skønne villaer er fordelt på 4 kategorier – så du kan vælge mellem en indbydede villa direkte på stranden eller mod tillæg en plunge-pool villa, der ligger halvt på land og halvt over lagunen og har egen trappe ned til det lune, klare vand.

Inklusive udflugter og vandsport

Et ophold her er med omfattende All Inclusive, der ud over måltider og drikkevarer også inkluderer en fisketur ved solnedgang, en udflugt til en nærliggende ubeboet ø og tre forskellige typer af ikke-motoriseret vandsport: stand-up paddle board, vandcykel og kajak.

Farverigt husrev og fantastiske dykkerområder

Hotellet tilbyder flere restauranter, og i den dejlige JUST GRILL kan du mod tillæg spise med fødderne i sandet og udsigt til stjernehimlen. Infinity-poolen og pool baren byder på smuk udsigt over det Indiske Ocean, og spa'en frister med afslappende behandlinger. De aktive kan snorkle ved et farverigt husrev, og for dykkere byder Atmosphere Aqua Club på ture til flere fantastiske dykkerområder, ligesom her kan købes en bred vifte af udflugter og aktiviteter.

Grøn Profil med Green Globe

OBLU by Atmosphere at Helengeli er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår en gang om året et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Maldiverne

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 24.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

OBLU by Atmosphere at Helengeli
Se kort

OBLU by Atmosphere at Helengeli

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

OBLU by Atmosphere at Helengeli er et afslappet og meget efterspurgt resort beliggende i North Male’ atollen. Med sit omfattende All Inclusive koncept og servicemindede personale er stedet blevet så populært, at vi anbefaler bestilling i god tid. Som et ekstra trækplaster har øen ét af Maldivernes bedste husrev.

En 50-60 minutter sejltur med hotellets egen speedbåd bringer dig fra lufthavnen i Male’ til resortet, hvor du bliver du budt velkommen og ledsaget til din villa. De 116 skønne villaer er fordelt på fire kategorier – så du kan f.eks. vælge mellem en indbydede villa direkte på stranden eller mod tillæg en plunge-pool villa, der ligger halvt på land og halvt over lagunen og har egen trappe ned til det lune, klare vand.

Et ophold her er med omfattende All Inclusive, der ud over måltider og drikkevarer også inkluderer en fisketur ved solnedgang, en udflugt til en nærliggende ubeboet ø og tre forskellige typer af ikke-motoriseret vandsport: stand-up paddle board, vandcykel og kajak.

Hotellet tilbyder flere restauranter, og i den dejlige JUST GRILL kan du mod tillæg spise med fødderne i sandet og udsigt til stjernehimlen. Infinity-poolen og pool baren byder på smuk udsigt over det Indiske Ocean, og spa'en frister med afslappende behandlinger. De aktive kan snorkle ved et farverigt husrev, og for dykkere byder Atmosphere Aqua Club på ture til flere fantastiske dykkerområder, ligesom du her kan købe en bred vifte af udflugter og aktiviteter.

Grøn Profil med Green Globe

OBLU by Atmosphere at Helengeli er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår 1 x om året et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

 
Officiel hotelkategori: TBALæs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser