Strandferie der emmer af Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Nika Island Resort, boutique resort med 43 villaer 
 • Strandvillaer med 'privat' strand foran
 • Fantastisk snorkling og husrev tæt ved stranden
 • Ophold med helpension

På Nika Island gøres der en dyd ud af at beskytte øens frodige natur og det fantastiske husrev. Byggestilen og den charmerende atmosfære giver dig den ægte oplevelse af det ’oprindelige’ Maldiverne, fra før turisterne for alvor fik øjnene op for de smukke øer

Nika Island Resort ligger på sin egen ø blot 20 minutter med vandfly fra Male Lufthavn. Resortet er et af de ældste på Maldiverne, og øens vegetation er frodig og velbevaret. Her får du den autentiske følelse af Maldiverne i en strandvilla bygget i koralsten. I dag er korallerne fredet, og denne byggestil bruges ikke længere. Stedet emmer af fred og ro i idylliske omgivelser, og personalet, der primært er lokale fra naboøerne, gør alt hvad de kan for at give gæsterne en helt unik oplevelse af Maldiverne.

Husrev tæt på stranden

Husrevet ligger tæt ved stranden, visse steder blot 20 meter fra strandkanten, og hører til blandt de bedste i Maldiverne. Gæster i alle aldre kan således se frem til store snorkeloplevelser blandt farverige fisk, babyhajer og skaldyr.

Strandvilla eller vandvilla?

Nika Island Resort tilbyder 43 villaer - 33 på selve øen og 10 vandvillaer på pæle over den smukke lagune. På denne rejse kan I vælge at bo i en Beach Villa med en lille privat strand foran villaen og udsigt til det turkisgrønne hav eller en Water Villa med stort soldæk, møbleret tagterrasse og trappe direkte ned til det lune vand.

Dykning, bådture og besøg på naboø

For 'vandhunde' tilbydes et vandsport- og PADI dykkercenter, som også tilbyder bådture med gode chancer for at se f.eks. delfiner og hvalhajer (i sæsonen). I kan også tage på fisketure og besøge en naboø. Længere væk fra hverdagen og nærmere paradis kommer man næppe. 

Kombiner rejsen med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. 
Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 25.265

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Nika Island Resort
Se kort

Nika Island Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Konceptet på Nika Island Resort er, at give gæsterne en ægte Maldiverne-følelse med store naturoplevelser og en fornemmelse af en tidslomme. Resortet er et af de ældste på Maldiverne og ligger på en lille ø 20 minutter med vandfly fra Malé Lufthavn. Og når I ankommer til Nika Island giver de charmerende og ikke mindst autentiske villaer i koralsten rent faktisk en følelse af at træde 15 år tilbage i tiden. Hertil kommer at stedet emmer af fred og ro og byder på et perfekt husrev med fantastisk snorkling.

Husrevet ligger tæt på stranden og vandvillaerne - nogle steder kun 20 meter fra strandkanten - så øen er perfekt med hensyn til snorkling, og vandet er krystalklart med masser af farvestrålende fisk og babyhajer.

Nika Island Resort tilbyder 43 villaer - 33 på selve øen og 10 vandvillaer på pæle over lagunen. Villaerne på øen er meget rummelige (75 m2) og opført af koralsten, som var det mest anvendte byggemateriale, da resortet blev opført. Vandvillaerne er bygget af mørkt træ, men indenfor er de helt lyse og lækre. Stuen byder på en glasrude i gulvet, så du kan sidde og kigge på fisk både dag og aften. Vandvillaerne har både stort soldæk med trappe ned til den indbydende lagune samt stor møbleret tagterrasse.

Hver strandvilla har sit eget, helt private strandstykke direkte foran villaen, og på grund af dette er det ikke muligt at gå langs stranden hele øen rundt. Gæster i vandvillaerne benytter således de to dejlige 'fælles strande' - den ene beliggende ved Bepi Bar og den anden ved Jetty Bar på øens modsatte side. På de to 'fælles strande' er der naturligvis solstole og sandet er blødt som pudder. 

På Nika Island Resort tilbydes ikke Wi-Fi i restauranten og barerne, men der er naturligvis Wi-Fi i villaerne. Resortet sætter sin filosofi om, at man ønsker gæsterne taler sammen og hygger sig under måltiderne, i praksis. Resortets imødekommende og trofaste personale er lokale fra naboøerne, og det underbygger filosofien om at give gæsterne en ægte Maldiverne-oplevelse.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser