Nika Island - et resort der emmer af Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Boutiqueresort med kun 43 villaer 
 • Strandvillaer med 'privat' strand foran
 • Fantastisk snorkling og husrev tæt ved stranden
 • Ophold med helpension

På Nika Island Resort gøres en dyd ud af at beskytte øens frodige natur og det fantastiske husrev. Resortets byggestil og charmerende atmosfære giver gæsterne en ægte Maldiverne-oplevelse og en følelse af 'det oprindelige' Maldiverne, inden turisterne for alvor fik øjnene op for de smukke øer.

Nika Island Resort ligger på sin egen ø cirka 20 minutter med vandfly fra Malé lufthavn. Resortet er et af de ældste på Maldiverne og øens vegetation er frodig og velbevaret. Et ophold her giver et ægte Maldiverne-følelse med charmerende og autentiske villaer i koralsten. Stedet stedet emmer af fred og ro i idylliske omgivelser og personalet, der primært er lokale fra naboøerne, underbygger filosofien om, at give gæsterne en unik Maldiverne-oplevelse.

Husrevet ligger tæt ved stranden, visse steder blot 20 meter fra strandkanten, og hører til blandt de bedste i Maldiverne. Gæster i alle aldre kan således se frem til store snorkeloplevelser blandt farverige fisk, babyhajer mv.

Nika Island Resort tilbyder 43 villaer - 33 på selve øen og 10 vandvillaer på pæle over den smukke lagune. På denne rejse kan I vælge at bo i en Beach Villa med eget privat strandstykke foran villaen og udsigt til det turkisgrønne Indiske Ocean, eller en Water Villa med stort soldæk, møbleret tagterrasse og trappe direkte ned til det lune vand.

For 'vandhunde' tilbydes et vandsport- og PADI dykkercenter, som også tilbyder bådture med gode chancer for at se f.eks. delfiner og hvalhajer (i sæsonen). I kan også tage på fisketure og besøge en lokal ø.

Længere væk fra hverdagen og nærmere paradis er det vanskeligt at komme! 

Kombiner rejsen til Maldiverne med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 20.350

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Nika Island Resort
Se kort

Nika Island Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Konceptet på Nika Island Resort er, at give gæsterne en ægte Maldiverne-følelse med store naturoplevelser og en fornemmelse af en tidslomme. Resortet er et af de ældste på Maldiverne og ligger på en lille ø 20 minutter med vandfly fra Malé Lufthavn. Og når I ankommer til Nika Island giver de charmerende og ikke mindst autentiske villaer i koralsten rent faktisk en følelse af at træde 15 år tilbage i tiden. Hertil kommer at stedet emmer af fred og ro og byder på et perfekt husrev med fantastisk snorkling.

Husrevet ligger tæt på stranden og vandvillaerne - nogle steder kun 20 meter fra strandkanten - så øen er perfekt med hensyn til snorkling, og vandet er krystalklart med masser af farvestrålende fisk og babyhajer.

Nika Island Resort tilbyder 43 villaer - 33 på selve øen og 10 vandvillaer på pæle over lagunen. Villaerne på øen er meget rummelige (75 m2) og opført af koralsten, som var det mest anvendte byggemateriale, da resortet blev opført. Vandvillaerne er bygget af mørkt træ, men indenfor er de helt lyse og lækre. Stuen byder på en glasrude i gulvet, så du kan sidde og kigge på fisk både dag og aften. Vandvillaerne har både stort soldæk med trappe ned til den indbydende lagune samt stor møbleret tagterrasse.

Hver strandvilla har sit eget, helt private strandstykke direkte foran villaen, og på grund af dette er det ikke muligt at gå langs stranden hele øen rundt. Gæster i vandvillaerne benytter således de to dejlige 'fælles strande' - den ene beliggende ved Bepi Bar og den anden ved Jetty Bar på øens modsatte side. På de to 'fælles strande' er der naturligvis solstole og sandet er blødt som pudder. 

På Nika Island Resort tilbydes ikke Wi-Fi i restauranten og barerne, men der er naturligvis Wi-Fi i villaerne. Resortet sætter sin filosofi om, at man ønsker gæsterne taler sammen og hygger sig under måltiderne, i praksis. Resortets imødekommende og trofaste personale er lokale fra naboøerne, og det underbygger filosofien om at give gæsterne en ægte Maldiverne-oplevelse.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Mark, Nicoline, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser