Med vandfly til delfiner, lagune og kridhvid strand

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Ophold med 'Soft All Inclusive'
 • Med snorkel og svømmefødder ved rigtig godt husrevet
 • Her kræses om maden og den personlig service

Drømmer du om blå himmel, vajende palmer, hvidt sand og krystalklart vand, hvor du kan svømme blandt farverige fisk? Lad drømmen blive til virkelighed på Kudafushi Resort & Spa.

Vil du helst bo direkte ved den hvide strand, eller foretrækker du en villa på pæle over lagunen med trappe til det lune, klare vand? I begge tilfælde får du en dejlig villa (med eller uden egen pool) og et ophold med 'Soft All Inclusive', som mere præcist er helpension, kaffe, te og snacks om eftermiddagen samt drikkevarer uden alkohol. Du kan med fordel også tilkøbe fuld 'All Inclusive' med vin, spiritius mv. før afrejsen, så der er helt styr på budgettet. 

Restauranter med mange specialiteter

På Kudafushi Maldives er der stor fokus på maden og i hovedrestauranten serveres internationale favoritter, 'alt godt fra havet' og lokalt inspirerede retter, mens special-restauranten 'Olive Me' byder på et menukort inspireret af det sunde middelhavskøkken. Sea Edge Bar & Grill på stranden er stedet hvor du kan slappe af med en cocktail og omkring JuJu Bar og swimmingpoolen kan du nyde kold drinks og lytte til dæmpet lounge-musik, mens solen går ned i horisonten. 

Vandsport, dykning og bådture

For 'vandhunde' er der et godt vandsport- og dykkercenter som også tilbyder snorkelture samt bådture med gode chancer for at se delfiner. Er du mere til afslapning, kan du lade dig forkæle i hotellets dejlige spa. For de yngste gæster tilbydes børneklub med aktiviteter. Resortet nås med vandfly på 45 minutter eller med indenrigsfly efterfulgt af en sejltur med hotellets egen speedbåd - alt i alt omkring 1 time.

Kombiner rejsen til Maldiverne med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere om resortets Soft All Inclusive-koncept her

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 18.065

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Kudafushi Maldives
Se kort

Kudafushi Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Kudafushi tilbyder dejlige villaer, skønne omgivelser, hvid sandstrand og et husrev med rigtig god snorkling. Resortet nås med vandfly på 45 minutter eller med indenrigsfly efterfulgt af en sejltur med hotellets egen speedbåd - alt i alt omkring 1 time.

Ferie med helpension og soft drinks

Under opholdet er der inkluderet helpension, kaffe, te og snacks om eftermiddagen samt drikkevarer uden alkohol. Du kan dog med fordel tilkøbe fuld All Inclusiv hjemmefra, så der er helt styr på budgettet. 

Bo ved stranden eller over lagunen

Bo i skøn villa, med eller uden privat pool, direkte ved stranden eller på pæle over lagunen. De hvidkalkede villaer tilbyder alle moderne faciliteter og indretningen er smagfuld med strejf af klare farver. Strand villaerne har udendørs bruser og badekar samt stor møbleret terrasse, hvorfra du træder direkte ud i det bløde sand. Vand villaerne har også udendørs bruser og dejlig terrasse samt platform med solstole og direkte adgang til den klare lagune. 

Restauranter med masser af specialiteter

I hovedrestauranten serverer internationale favoritter, 'alt godt fra havet' og lokalt inspirerede retter, mens special restauranten 'Olive Me' byder på en menukort inspireret af det sunde Middelhavskøkken. 'Sea Edge Bar & Grill på stranden er det perfekte sted at slappe af med en cocktail og ved JuJu Bar og swimmingpoolen serveres kold drinks til dæmpet lounge musik, mens solen går ned i horisonten. 

Vandsport- og dykkercenter på Kudafushi

Kudafushi har et godt vandsport- og dykkercenter som også tilbyder snorkelture samt bådeture med gode chancer for at se delfiner. Er du mere til afslapning, så bliv forkælet i hotellets dejlige spa. For de yngste gæster tilbydes børneklub med aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser