Kihaa Maldives ved UNESCO-beskyttede Hanifaru Bay

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • All Inclusive med en udflugt, f.eks. delfintur
 • 1200 meter blændende hvid strand øen rundt
 • Rigt marineliv med bl.a. djævlerokker og havskildpadder
 • Skønne fællesområder med to swimmingpools

Bo på Kihaa Maldives i skønne omgivelser med lang hvid strand, vajende palmer og turkisblåt hav med en farverig undervandsverden. Her er du tæt på den UNESCO-beskyttede Hanifaru Bay med fine muligheder for at se delfiner, havskildpadder og i sæsonen fra maj til november også djævlerokker og hvalhajer.

Kihaa Maldives nås med  indenrigsfly på 20 minutter efterfulgt af en kortere sejltur med hotellets speedbåd. Opholdet er med All Inclusive og udover måltider og drikkevarer er der også inkluderet ikke-motoriseret vandsport samt én udflugt i form af en delfintur, solnedgangscruise eller en fisketur. På denne måde er du sikret mod overraskelser i feriebudgettet. 

Villaer gemt blandt palmer og frodig vegetation

I øens frodige vegetation gemmer sig 124 store villaer på mellem 77 og 310 kvadratmeter, og det dejlige resort tilbyder to swimmingpools på stranden, tre restauranter og to barer, alle lyst og indbydende indrettet. 

Exceptionel snorkling ved husrevet

Når du har lyst til aktiviteter er der fine og varierede snorkelmuligheder ved husrevet. Du kan også vælge at give dig i kast med tennis, badminton eller strandvolley, eller prøve kræfter i fitnesscenteret, dykke eller dyrke vandsport.

Rejse med tid til afslapning og forkælelse

Du kan også bare vælge at slappe af og lade dig forkæle i den dejlige spa på grænsen mellem strand og hav eller gå en tur i vandkanten de cirka 1200 meter rundt om øen.

Spot djævlerokker, delfiner og havskildpadder

Kihaa ligger blot 4 kilometer fra Hanifaru-bugten, som er UNESCO-beskyttet havområde. Hanifaru Bay har på grund af det høje planktonindhold et særdeles rigt og varieret marineliv med bl.a. mange delfiner og havskildpadder. Fra juni til december er der næsten garanti for at se djævlerokker på en snorkeltur dertil, for området er kendt som verdens største samlingssted for djævlerokker. Med lidt held kan du også opleve hvalhajer i sæsonen fra maj til november.

Vælg en gratis udflugt - måske en delfintur

Resortet tilbyder en bred vifte af udflugter som f.eks. delfintur, solnedgangscruise, besøg på en ø med lokalbefolkning, fiskeri på lokal vis både morgen og aften, dybhavsfiskeri og ikke mindst snorkling i Hanifaru-bugten med det rige marineliv.

Kombiner rejsen til Maldiverne med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere om resortets All Inclusive-koncept her

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 25.680

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Kihaa Maldives
Se kort

Kihaa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Kihaa Maldives ligger på en 600 meter lang ø i Baa-atollen og nås med indenrigsfly på 20 minutter efterfulgt af en kortere sejltur med hotellets speedbåd.

Med All Inclusive, vandsport og én gratis udflugt

Opholdet her er med All Inclusive, og udover måltider og drikkevarer er der også inkluderet gratis ikke-motoriseret vandsport samt én gratis udflugt i form af en Sunset Cruise, en delfintur eller en fisketur på lokal vis. På den måde er der ingen overraskelser i feriebudgettet.

UNESCO-beskyttede Hanifaru Bay

Kihaa er det tætteste du kan komme til at bo i forhold til Hanifaru Bay, som er UNESCO-beskyttet område. Hanifaru Bay har grundet det høje planktonindhold et særdeles rigt og varieret marineliv med mange delfiner og havskildpadder. I perioden juni-december er der særdeles gode muligheder for at se djævlerokker på en snorkeltur dertil, og med lidt held kan du også opleve hvalhajer i sæsonen maj-november. Der er også rigtig fine og varierede snorklingsforhold ved husrevet.

Bo på lille ø med tropisk skov

Den 600 meter lange og smukke ø er dækket af tropisk vegetation, og her ligger de 124 store villaer på mellem 77 m2 og 310 m2 fordelt på 10 forskellige kategorier. Villaerne er individuelt indrettet med faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse. 

Du finder indbydende fællesområder med to swimmingpools på stranden, tre restauranter og to barer. Der er gratis wi-fi i villaerne og på fællesområderne. 

Mange aktiviteter inkluderet i prisen

Når du har lyst til at være aktiv, kan du vælge mellem tennis, badminton, strandvolley, fitnesscenter, vandsport og dykning med resortets dykkercenter. Du kan også slappe af, lade dig forkæle i den dejlige spa på grænsen mellem strand og hav eller gå en tur i vandkanten de cirka 1200 meter rundt om øen.

Resortet tilbyder en bred vifte af udflugter som f.eks. delfintur, solnedgangs-cruise, besøg på en ø med lokalbefolkning, fiskeri på lokal vis både morgen og aften, dybhavsfiskeri og ikke mindst snorkling i Hanifaru bugten med et rigt marineliv.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser