Barfodsparadis ved stor turkisblå lagune

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Skønt familie og par resort - Innahura Maldives
 • SPAR 10% på ophold indtil 05.04.21 ​(er fratrukket de viste priser)
 • Sandt tropeparadis for par og familier
 • Helpension under opholdet
 • Med vandflyver fra/til Malé lufthavn

Du løfter hovedet og puster vandet ud af snorklen. Magisk. Du kan næsten ikke rumme mere af den blå farve. Efter en time i det lune vand er du mæt. For nu. Tilbage på stranden venter en kølig drink i skyggen af din favoritpalme 

Bo i en drømmeverden; tag en middagslur under palmerne på stranden og svøm på opdagelse blandt farverige fisk i de turkisblå laguner. Total afkobling fra hverdagen og bekymringsfrie omgivelser - dette og mere til venter på Innahura Maldives. 

Ophold med helpension

Innahura Maldives er et helt nyt og rigtig dejligt 3+-stjernet resort, hvor du bor i naturskønne omgivelser til attraktive priser. Opholdet er med helpension, men du kan med fordel tilkøbe All Inclusive, så der ikke støder uventede udgifter til feriebudgettet.

Med vandfly fra Male

Efter en eventyrlig 40 minuttes tur i vandfly over Maldivernes smukke koraløer ankommer du til Innahura. Her bydes du velkommen af personalet og ledsages til din lyse, rummelige villa med stort udendørs badeværelse. Fra villaen er der direkte adgang til strandens bløde, hvide sand og den lokkende turkisblå lagune. På terrassen indbyder solstole til afslapning med udsigt til Det Indiske Ocean. 

Mad og drikke

I den hyggelige Dhoni Restaurant er der kræset om de varierede buffetmåltider af gode råvarer, og med en bar i hver ende af den 600 meter lang ø, er der aldrig langt til en læskende drik. Lad dig friste af et kølende dyp i den indbydende swimmingpool, og til de helt små gæster tilbydes en lille børnepool.

Vandaktiviteter i den blå lagune

Den store lagunes rolige vand indbyder til stand-up paddle, windsurfing og sejlture i kano, og på land kan du være aktiv med bl.a. tennis, badminton, strandvolley, fitness, billard og pétanque. Snyd ikke dig selv for en udflugt til en af de andre øer eller test dine evner med fiskehjul og snøre, mens solen går ned. 

Snorkeltur til husrev

Havet omkring Innahura byder også på rigtig god snorkling, men øens husrev ligger desværre ikke i svømme-afstand. Lagunen er fin til snorkling for børn og 'begyndere', men derudover tilbydes to daglige snorkelture til husrevet og andre koralrev, så du er sikret bedst mulig variation og chance for at se mest muligt. Er det en drøm at svømme med de graciøse manta-rokker, så er mulighederne herfor bedst fra oktober til marts.

Kombiner eventuelt rejsen til Maldiverne med nogle dage i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 18.585

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Innahura Maldives Resort
Se kort

Innahura Maldives Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Innahura Maldives Resort åbnede i april 2019 på en 600 meter lang og 180 meter bred ø, der omkranses af en stor indbydende lagune med krystalklart vand. Øens størrelse betyder en 1,5 kilometer lang strand med blødt, hvidt sand, hvortil der er direkte adgang fra alle 78 villaer. 

Resortet nås med vandfly fra Male. Efter en flyvetur på 40 minutter over smukke atoller, lander vandflyveren på kanalen mellem to grønne koraløer og takserer ind til øens bådbro. Her venter de ansatte for at byde dig velkommen til ferien på Innahura. 

Villa med solopgang eller solnedgang

Efter check-in i lobbyen med sand på gulvet og indbydende hængestole, ledsages du til din villa. Uanset om du har valgt en villa med udsigt til solopgang eller solnedgang, så mødes du af en dejlig terrasse med solsenge og en blændende udsigt til stranden og lagunen. Alle villaerne er lyse og store (79 m2) med farver, der matcher øens grønne palmer og det blå hav. Samtidig tilbydes der mange faciliteter i villaerne samt et dejligt udendørs badeværelse.

En chefkok der kræser for måltiderne

Opholdet på Innahura er med helpension inklusive vand til måltiderne, men All Inclusive kan naturligvis tilkøbes på forhånd. Måltiderne spises i den hyggelige Dhoni Restaurant med både inden- og udendørs servering og udsigt til swimmingpoolen, stranden og havet. Her serveres varierede buffetmåltider af gode råvarer, og det ses tydeligt, at chefkokken har kræset om de indbydende retter. De to barer, Sand Bar & Olhu Bar, ligger i hver sin ende af øen, så der er aldrig langt til at læskende drik eller cocktail.

Oplevelser til lands og til vands

Hvis du trænger til aktiviteter på ferien, så er der masser at vælge mellem. Den store lagunes beskyttede rolige vand indbyder til stand-up paddle, windsurfing og sejlture i kano. På land tilbydes tennis, badminton, fodbold, strandvolley, fitness, billard, dart, pétanque og bordfodbold. Du kan også tage på udflugt til en lokal ø eller teste dine evner som fisker på lokal vis med fiskehjul og snøre. Trænger du til at blive forkælet, så book en behandling i den indbydende spa.

For dykkere er der mange muligheder, og i dykkercenteret tilbydes alt hvad du behøver. Havet omkring Innahura byder også på rigtig god snorkling, men øens husrev ligger desværre ikke i svømme-afstand. Lagunen er fin til snorkling for børn og 'begyndere', men derudover tilbydes to daglige snorkelture til husrevet og andre koralrev, så du er sikret bedst mulig variation og chance for at se mest muligt. Er det en drøm at svømme med de graciøse manta-rokker, så er mulighederne herfor bedst fra oktober til marts

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser