Fascinerende Dubai og smukke Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne, Dubai
 • Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping i Dubai
 • Oplev en af Maldivernes smukke atoller
 • Det tropiske klima i Det Indiske Ocean
 • Daseliv på paradisstrand nær smukke koralrev

Dubai er dragende, fascinerende og lidt uvirkelig. Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping side om side med basarer, der syder af røgelse og mystik. Kombiner nogle dage i Dubai med drømmeferie på Maldivernes kridhvide strande, lyseblå laguner, koralrev, palmer, bountyfeeling og tropisk klima året rundt.

Få en afvekslende, kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere et par dage i pulserende Dubai med en drømmeferie på Maldiverne. 

Dubai er på samme tid dragende, fascinerende og en smule uvirkelig. Futuristiske skyskrabere der stræber mod himlen, mænd i blændende snehvide kjortler og kvinder i lange, elegante, sorte gevandter, skinnende og eksklusive shopping centre, guldrandet luksus, Burj Khalifa som verdens højeste bygning og The Palm som er verdens største menneskeskabte ø. Dubai er større, flottere og dyrere, men også meget andet end det. De travle souk’er og basarer syder af liv, og luften er af tæt af dufte, røgelse og mystik. Gå på eventyr i de snævre gader og oplev en helt ny verden åbne sig. I Dubai Creek ligger de traditionelle dhow-både og i det flotte sandstensfarvede Al-Fahidi Fort kan du lære Dubai’s historie at kende.

Ø-gruppen Maldiverne har et tropisk klima året rundt og udgør en smuk perlekæde på Det Indiske Oceans dybblå fløjl. Bo i en drømmeverden med kridhvide strande mens du nyder varmen, stilheden og de smukke omgivelser. Slap af under palmerne på stranden, mærk det pudderbløde sand mellem tæerne og snorkel ved koralrev i lagunerne med krystalklart vand.

Kombiner disse to eksklusive rejsemål og få en uforglemmelig ferie.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne, Dubai

10 nætter / 11 dage

fra kr. 18.775

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Billigste hotelmulighed
Se kort

Manzil Downtown

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Hotellet ligger tæt på de vigtigste seværdigheder, som The Dubai Mall, der huser tusindvis af butikker i det gigantiske shopping center, samt det imponerende springvand, Dubai Fountains med show om eftermiddagen og aftenen.

Hotellet byder på swimmingpool, hvor du kan slappe af i solstole efter en oplevelsesrig dag. Desuden finder du et moderne spa & fitness. På Manzil Downtowns fem restauranter serveres der alt fra italienske middelhavsretter, arabiske delikatesser til franske specialiteter. Du kan også vælge at bestille roomservice eller nyde de kulinariske retter, under åben himmel i den hyggelige arabisk-inspirerede lukkede gårdhave. Hotellet har Manzil's Souk, som nabo og ligger blot 15 km fra Jumeirah-stranden og 20-25
minutters kørsel fra Dubai Lufthavn. 
Værelserne er holdt i lyse farver og har internetadgang inkluderet


Læs mere her
Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Malahini Kuda Bandos Olhuveli Beach & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Malahini Kuda Bandos

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Malahini Kuda Bandos er et eftertragtet og hyggeligt lille resort, hvor du bor i skønne omgivelser til attraktive priser. Fra lufthavnen i Male' bringer en speedbåd dig de 7 kilometer til resortet på blot 10-15 minutter.

Vælg mellem fem forskellige værelsestyper, lige fra en indbydende Beach Villa på 40 m2 med udendørs bruser til et mindre og billigere Classic værelse, der ligger lidt tilbagetrukket fra stranden i en 2-etagers bygning, men herfra er der stadig kun et minuts gang til stranden. Alle værelser og villaer er lyst og moderne indrettet og har som minimum aircondition, kaffe/te-faciliteter og gratis WiFi. Bemærk at der kun er TV i Beach villaerne.

Udover hovedrestauranten tilbydes der i løbet af dagen også lette måltider i Bluu. I Bar 75 serveres kolde drikkevarer og herfra kan du nyde den smukke udsigt til stranden og havet. Under opholdet på Malahini har du masser af aktiviteter til rådighed. Fra Water Sport Centret har du adgang til bl.a. kanoer, surfing, stand-up paddling, wind surfing og jet ski. Der er mange fine dykkersteder i nærheden og du kan snorkle direkte fra stranden, men det er endnu bedre at besøge søsterhotellet Bandos for snorkling, for her finder du et af de aller bedste husrev på Maldiverne. Af andre faciliteter kan nævnes bordtennis, dart, pool, strandvolley og et dejligt spa, ligesom du naturligvis kan købe forskellige udflugter på hotellet. Der er ikke swimmingpool på resortet, men med de smukke strande og den indbydende turkisblå lagune der omkranser øen, er man sikret et dejligt ophold foruden.

Opholdet tilbydes som udgangspunkt med halvpension, men man kan med fordel tilkøbe all-inclusive forplejning hjemmefra og undgå uforudsete udgifter under opholdet.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Malahini Kuda Bandos Olhuveli Beach & Spa
Se kort

Olhuveli Beach & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne - og ikke uden grund. Her bor du med en sjælden smuk beliggenhed, og fra din private villa er der en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune. Samtidig kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er nemlig med All Inclusive, dvs. samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing.

Ved ankomst til Male lufthavn går du ombord på resortets speedbåd, som sejler dig de 45 minutter til South Male-atollen, hvor øen ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare turkisblå vand stjæle opmærksomheden.

Olhuveli Beach & Spa har 225 værelser og villaer, der alle er indrettet i smagfulde farver og fremstår moderne og indbydende. I samtlige værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo i villaer bygget på pæle og med direkte adgang til den lokkende lagune. 

På Olhuveli Beach & Spa kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant, du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer og med en kold og forfriskende drink i hånden nyde den smukke solnedgang i den lune aften. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den dejlige spa.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.