Fascinerende Dubai og smukke Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne, Dubai
 • Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping i Dubai
 • Oplev en af Maldivernes smukke atoller
 • Det tropiske klima i Det Indiske Ocean
 • Daseliv på paradisstrand nær smukke koralrev

Dubai er dragende, fascinerende og lidt uvirkelig. Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping side om side med basarer, der syder af røgelse og mystik. Kombiner nogle dage i Dubai med drømmeferie på Maldivernes kridhvide strande, lyseblå laguner, koralrev, palmer, bountyfeeling og tropisk klima året rundt.

Få en afvekslende, kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere et par dage i pulserende Dubai med en drømmeferie på Maldiverne. 

Dubai er på samme tid dragende, fascinerende og en smule uvirkelig. Futuristiske skyskrabere der stræber mod himlen, mænd i blændende snehvide kjortler og kvinder i lange, elegante, sorte gevandter, skinnende og eksklusive shopping centre, guldrandet luksus, Burj Khalifa som verdens højeste bygning og The Palm som er verdens største menneskeskabte ø. Dubai er større, flottere og dyrere, men også meget andet end det. De travle souk’er og basarer syder af liv, og luften er af tæt af dufte, røgelse og mystik. Gå på eventyr i de snævre gader og oplev en helt ny verden åbne sig. I Dubai Creek ligger de traditionelle dhow-både og i det flotte sandstensfarvede Al-Fahidi Fort kan du lære Dubai’s historie at kende.

Ø-gruppen Maldiverne har et tropisk klima året rundt og udgør en smuk perlekæde på Det Indiske Oceans dybblå fløjl. Bo i en drømmeverden med kridhvide strande mens du nyder varmen, stilheden og de smukke omgivelser. Slap af under palmerne på stranden, mærk det pudderbløde sand mellem tæerne og snorkel ved koralrev i lagunerne med krystalklart vand.

Kombiner disse to eksklusive rejsemål og få en uforglemmelig ferie.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Maldiverne

Atol på Maldiverne, Dubai

10 nætter / 11 dage

fra kr. 18.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Billigste hotelmulighed
Se kort

Manzil Downtown

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Hotellet ligger tæt på de vigtigste seværdigheder, som The Dubai Mall, der huser tusindvis af butikker i det gigantiske shopping center, samt det imponerende springvand, Dubai Fountains med show om eftermiddagen og aftenen.

Hotellet byder på swimmingpool, hvor du kan slappe af i solstole efter en oplevelsesrig dag. Desuden finder du et moderne spa & fitness. På Manzil Downtowns fem restauranter serveres der alt fra italienske middelhavsretter, arabiske delikatesser til franske specialiteter. Du kan også vælge at bestille roomservice eller nyde de kulinariske retter, under åben himmel i den hyggelige arabisk-inspirerede lukkede gårdhave. Hotellet har Manzil's Souk, som nabo og ligger blot 15 km fra Jumeirah-stranden og 20-25
minutters kørsel fra Dubai Lufthavn. 
Værelserne er holdt i lyse farver og har internetadgang inkluderet


Læs mere her
Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Kudafushi Maldives Olhuveli Beach & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Kudafushi Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Kudafushi tilbyder dejlige villaer, skønne omgivelser, hvid sandstrand og et husrev med rigtig god snorkling. Resortet nås med vandfly på 45 minutter eller med indenrigsfly efterfulgt af en sejltur med hotellets egen speedbåd - alt i alt omkring 1 time.

Ferie med helpension og soft drinks

Under opholdet er der inkluderet helpension, kaffe, te og snacks om eftermiddagen samt drikkevarer uden alkohol. Du kan dog med fordel tilkøbe fuld All Inclusiv hjemmefra, så der er helt styr på budgettet. 

Bo ved stranden eller over lagunen

Bo i skøn villa, med eller uden privat pool, direkte ved stranden eller på pæle over lagunen. De hvidkalkede villaer tilbyder alle moderne faciliteter og indretningen er smagfuld med strejf af klare farver. Strand villaerne har udendørs bruser og badekar samt stor møbleret terrasse, hvorfra du træder direkte ud i det bløde sand. Vand villaerne har også udendørs bruser og dejlig terrasse samt platform med solstole og direkte adgang til den klare lagune. 

Restauranter med masser af specialiteter

I hovedrestauranten serverer internationale favoritter, 'alt godt fra havet' og lokalt inspirerede retter, mens special restauranten 'Olive Me' byder på en menukort inspireret af det sunde Middelhavskøkken. 'Sea Edge Bar & Grill på stranden er det perfekte sted at slappe af med en cocktail og ved JuJu Bar og swimmingpoolen serveres kold drinks til dæmpet lounge musik, mens solen går ned i horisonten. 

Vandsport- og dykkercenter på Kudafushi

Kudafushi har et godt vandsport- og dykkercenter som også tilbyder snorkelture samt bådeture med gode chancer for at se delfiner. Er du mere til afslapning, så bliv forkælet i hotellets dejlige spa. For de yngste gæster tilbydes børneklub med aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Kudafushi Maldives Olhuveli Beach & Spa Malahini Kuda Bandos
Se kort

Olhuveli Beach & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne - og ikke uden grund. Her bor du med en sjælden smuk beliggenhed, og fra din private villa er der en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune. Samtidig kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er nemlig med All Inclusive, dvs. samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing.

Ved ankomst til Male lufthavn går du ombord på resortets speedbåd, som sejler dig de 45 minutter til South Male-atollen, hvor øen ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare turkisblå vand stjæle opmærksomheden.

Olhuveli Beach & Spa har 225 værelser og villaer, der alle er indrettet i smagfulde farver og fremstår moderne og indbydende. I samtlige værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo i villaer bygget på pæle og med direkte adgang til den lokkende lagune. 

På Olhuveli Beach & Spa kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant, du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer og med en kold og forfriskende drink i hånden nyde den smukke solnedgang i den lune aften. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den dejlige spa.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Olhuveli Beach & Spa Malahini Kuda Bandos Fushifaru Maldives
Se kort

Malahini Kuda Bandos

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Malahini Kuda Bandos er et eftertragtet og hyggeligt lille resort, hvor du bor i skønne omgivelser til attraktive priser. Fra lufthavnen i Male' bringer en speedbåd dig de 7 kilometer til resortet på blot 10-15 minutter.

Vælg mellem fem forskellige værelsestyper, lige fra en indbydende Beach Villa på 40 m2 med udendørs bruser til et mindre og billigere Classic værelse, der ligger lidt tilbagetrukket fra stranden i en 2-etagers bygning, men herfra er der stadig kun et minuts gang til stranden. Alle værelser og villaer er lyst og moderne indrettet og har som minimum aircondition, kaffe/te-faciliteter og gratis WiFi. Bemærk at der kun er TV i Beach villaerne.

Udover hovedrestauranten tilbydes der i løbet af dagen også lette måltider i Bluu. I Bar 75 serveres kolde drikkevarer og herfra kan du nyde den smukke udsigt til stranden og havet. Under opholdet på Malahini har du masser af aktiviteter til rådighed. Fra Water Sport Centret har du adgang til bl.a. kanoer, surfing, stand-up paddling, wind surfing og jet ski. Der er mange fine dykkersteder i nærheden og du kan snorkle direkte fra stranden, men det er endnu bedre at besøge søsterhotellet Bandos for snorkling, for her finder du et af de aller bedste husrev på Maldiverne. Af andre faciliteter kan nævnes bordtennis, dart, pool, strandvolley og et dejligt spa, ligesom du naturligvis kan købe forskellige udflugter på hotellet. Der er ikke swimmingpool på resortet, men med de smukke strande og den indbydende turkisblå lagune der omkranser øen, er man sikret et dejligt ophold foruden.

Opholdet tilbydes som udgangspunkt med halvpension, men man kan med fordel tilkøbe all-inclusive forplejning hjemmefra og undgå uforudsete udgifter under opholdet.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Malahini Kuda Bandos Fushifaru Maldives Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Fushifaru Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Fushifaru Maldives nås med vandfly fra Malé - en helt igennem unik oplevelser på cirka 40 minutter, hvor du har fantastisk udsigt til de små grønne øer spredt ud i lysende turkisblå laguner.

For ganske få år siden var Fushifaru kun en sandbanke, hvor gæster fra nærliggende resorts holdt picnic og nød godt af den fantastisk snorkling. Lokale investorer fik øje på øens potentiale og har efterfølgende bygget resortet med nænsom hensyntagen til øens skønhed.

Fushifaru har kun 49 villaer, hvoraf de 6 ligger over vandet. De moderne lyse villaer har loft til kip og oser af god stil og hygge, og alle har plads til to voksne og to børn. Vandvillaerne er store og smukt indrettet med jacuzzi på terrassen og strandvillaerne ligger direkte ud til den hvide strand, Begge villatyper har skønne badeværelser som er delvis inde og ude - her er stort badekar og bruser både inde og ude.

Resortet tilbyder to restauranter og en hyggelig bar i forbindelse med den store flotte infinitypool med panoramaudsigt over Det Indiske Ocean. Trænger du til at forkæle dig selv lidt ekstra, så anbefaler vi en afslappende massage i den dejlige spa,

 
Læs mere her
Fushifaru Maldives Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa med deres omfattende All Inclusive koncept byder på en fantastisk førsteklasses barfodsoplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male’ på knap 30 min. Her funkler havet i turkisblå farver, stranden byder på pudderblødt hvidt sand og øen er stor nok til, at I kan finde jeres eget private sted.

Under opholdet på Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i jeres ophold. Følgende fem spændende udflugter er gratis under opholdet: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø, aftenfiskeri, guidet snorkeltur og hvalhaj safari. Ud over disse fine udflugter er der også inkluderet en kredit til spa/massage i resortets skønne Spa Cenvaree som følger (kun for gæster på 18 år og derover):

Frem til 30.04.2019: Spa-kredit på USD 100 pr. dag

Efter 01.05.2019: Spa-kredit pr. ophold på 100 USD ved 1-6 nætters ophold, 200 USD ved 7-9 nætters ophold og 400 USD ved 10 nætters ophold

Ari Atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, og på Centara Grand kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som anses for værende ét af de bedste i Maldiverne. På snorkeludflugten er der gode muligheder for at se bl.a. mantarokker og måske endda hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt.

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.