Fascinerende Dubai og smukke Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne, Dubai
 • Futuristiske skyskrabere og eksklusiv shopping i Dubai
 • Oplev en af Maldivernes smukke atoller
 • Det tropiske klima i Det Indiske Ocean
 • Daseliv på paradisstrand nær smukke koralrev
Kombiner en uges skøn afslapning i Maldivernes tropiske paradis med et par dage i fascinerende Dubai, hvor futuristiske skyskrabere står side om side med basarer, der syder af røgelse og mystik. Vælg mellem hoteller i forskellige prisklasser blandt Maldivernes turkisblå atoller

Få en afvekslende, kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere et par dage i pulserende Dubai med en drømmeferie på Maldiverne.

Dubai's to ansigter

Dubai er på samme tid dragende, fascinerende og en smule uvirkelig. Futuristiske skyskrabere der stræber mod himlen, mænd i blændende snehvide kjortler og kvinder i lange, elegante, sorte gevandter, skinnende og eksklusive shopping centre, guldrandet luksus, Burj Khalifa, som verdens højeste bygning, og The Palm, som er verdens største menneskeskabte ø.

Dufte af røgelse og mystik

Dubai er større, flottere og dyrere, men også meget andet end det. De travle souk’er og basarer syder af liv, og luften er tæt af dufte, røgelse og mystik. Gå på eventyr i de snævre gader og oplev en helt anden verden åbne sig. I Dubai Creek ligger de traditionelle dhow-både, og i det flotte sandstensfarvede Al-Fahidi Fort kan du lære Dubai’s historie at kende.

Maldiverne - kridhvide strande og turkisblå laguner

Usammenlignelig luksus, kridhvide sandstrande og en utrolig verden under havets overflade gør Maldiverne til det ultimative rejsemål året rundt med tropisk klima midt i Det Indiske Ocean. Lad dig forkæle i denne drømmeverden, mens du nyder varmen, roen og de smukke omgivelser.

Slap af under palmerne på stranden, mærk det pudderbløde sand under fødderne og snorkel ved koralrev i lagunerne med krystalklart vand.

Kombiner disse to eksklusive rejsemål og få en uforglemmelig ferie.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne, Dubai

13 dage

fra kr. 24.785

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Dubai City Dubai

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere
Dubai City Dubai

Golfrejser til Dubai

Dubai er en forunderlig blanding af det gamle "Persien" med moskeer og bazarer og en moderne storby med ekstravagante bygninger, heriblandt det verdensberømte hotel, Burj Al Arab, og fantastiske anlæg, som de kunstige øer i The Palm og The World.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Dubai - 3 nætter

Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Billigste hotelmulighed
Se kort

Manzil Downtown

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Hotellet ligger tæt på de vigtigste seværdigheder, som The Dubai Mall, der huser tusindvis af butikker i det gigantiske shopping center, samt det imponerende springvand, Dubai Fountains med show om eftermiddagen og aftenen.

Hotellet byder på swimmingpool, hvor du kan slappe af i solstole efter en oplevelsesrig dag. Desuden finder du et moderne spa & fitness. På Manzil Downtowns fem restauranter serveres der alt fra italienske middelhavsretter, arabiske delikatesser til franske specialiteter. Du kan også vælge at bestille roomservice eller nyde de kulinariske retter, under åben himmel i den hyggelige arabisk-inspirerede lukkede gårdhave. Hotellet har Manzil's Souk, som nabo og ligger blot 15 km fra Jumeirah-stranden og 20-25
minutters kørsel fra Dubai Lufthavn. 
Værelserne er holdt i lyse farver og har internetadgang inkluderet


Læs mere her
Manzil Downtown Hyatt Place Dubai Al Rigga
Se kort

Hyatt Place Dubai Al Rigga

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Fra hotellet er der kun få minutters gang til guld og krydderi souken som er et ”must” at besøge. 5 minutters gang bringer dig til Al Rigga metro stationen og Dubai Creek med livlig bådtrafik. Ved Dubai Creek kan du for blot et par dirham sejle med de traditionelle træbåde til tekstil souken på den modsatte bred. Desuden er der fra hotellet kun 15 minutters kørsel til lufthavnen og det imponerende shopping center, Dubai Mall.

Hotellet tilbyder 210 rummelige, lyse og velindrettede værelser og suiter. Indretningen er moderne stilfuld med anstrøg af arabisk design, og alle værelser har aircondition, stor fladskærms TV, gratis WiFi, Ipod docking station, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, strygejern og –bræt og sofaområde.

Restaurant The Gallery Kitchen er åben for morgenmad. I Gallery Menu serveres frokost og middag og Gallery Market tilbyder ”grab & go” sandwich, salater, snacks og drikkevarer til særdeles rimelige priser i alle døgnets 24 timer. Desuden er baren Coffee to Cocktails åben fra tidlig morgen til sen aften. 

Hotellet tilbyder en mindre udendørs swimmingpool med poolbar, døgnåbent fitness center med topmoderne udstyr og gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Embudu Village Innahura Maldives Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Embudu Village

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

På Embudu Village mærker du hurtigt den familiære og venlige atmosfære, som får så mange gæster til at vende tilbage igen og igen. Årsagen hertil skal nok findes i det faktum, at såvel hotelchefen som en stor del af de ansatte på Embudu Village har været her i rigtig mange år og med åbne arme inviterer gæsterne ind i 'Embudu-familien'.

På resortet har man stor fokus på ansvaret for naturen, miljøet og lokalbefolkningen. F.eks opvarmes al vandet i badeværelserne af solseller, melonerne på morgenbuffet'en er dyrket på nærliggende øer og om aftenen serveres grillede fisk fanget af og købt direkte fra lokale fiskere. 

Embudu Village har 122 værelser, som er rummelige men enkelt indrettede. Du kan vælge mellem Superior værelser, der ligger som rækkehuse få skridt fra stranden og lagunen, og Water Villaer i strandkanten. Alle værelser har aircondition, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse. Water Villaer har desuden TV. Bemærk at der fra en Water Villa ikke er direkte adgang til havet via en trappe. 

I restauranten serveres alle måltider som buffet - naturligvis med stor variation og vekslende teamer - og i baren kan du nyde en eksotisk drink med fødderne i sandet.

Husrevet ligger meget tæt på stranden og her vrimler det med fisk i alverdens farver, former og størrelser. Vil du prøve mere, så tilbyder dykkercentret udflugter og dykkerture til en række gode snorkel- og dykkersteder i området - naturligvis ledsaget af erfarne instruktører. Af vandsport tilbydes kajak, windsurfing og stand-up paddle, og du kan også komme på fisketur og udflugt til en lokal ø.

Fra lufthavnen i Male' er der blot omkring 20 minutters sejlads til Embudu Village med resortets egen speedbåd. 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Embudu Village Innahura Maldives Resort Kudafushi Maldives
Se kort

Innahura Maldives Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Innahura Maldives Resort åbnede i april 2019 på en 600 meter lang og 180 meter bred ø, der omkranses af en stor indbydende lagune med krystalklart vand. Øens størrelse betyder en 1,5 kilometer lang strand med blødt, hvidt sand, hvortil der er direkte adgang fra alle 78 villaer. 

Resortet nås med vandfly fra Male. Efter en flyvetur på 40 minutter over smukke atoller, lander vandflyveren på kanalen mellem to grønne koraløer og takserer ind til øens bådbro. Her venter de ansatte for at byde dig velkommen til ferien på Innahura. 

Villa med solopgang eller solnedgang

Efter check-in i lobbyen med sand på gulvet og indbydende hængestole, ledsages du til din villa. Uanset om du har valgt en villa med udsigt til solopgang eller solnedgang, så mødes du af en dejlig terrasse med solsenge og en blændende udsigt til stranden og lagunen. Alle villaerne er lyse og store (79 m2) med farver, der matcher øens grønne palmer og det blå hav. Samtidig tilbydes der mange faciliteter i villaerne samt et dejligt udendørs badeværelse.

En chefkok der kræser for måltiderne

Opholdet på Innahura er med helpension inklusive vand til måltiderne, men All Inclusive kan naturligvis tilkøbes på forhånd. Måltiderne spises i den hyggelige Dhoni Restaurant med både inden- og udendørs servering og udsigt til swimmingpoolen, stranden og havet. Her serveres varierede buffetmåltider af gode råvarer, og det ses tydeligt, at chefkokken har kræset om de indbydende retter. De to barer, Sand Bar & Olhu Bar, ligger i hver sin ende af øen, så der er aldrig langt til at læskende drik eller cocktail.

Oplevelser til lands og til vands

Hvis du trænger til aktiviteter på ferien, så er der masser at vælge mellem. Den store lagunes beskyttede rolige vand indbyder til stand-up paddle, windsurfing og sejlture i kano. På land tilbydes tennis, badminton, fodbold, strandvolley, fitness, billard, dart, pétanque og bordfodbold. Du kan også tage på udflugt til en lokal ø eller teste dine evner som fisker på lokal vis med fiskehjul og snøre. Trænger du til at blive forkælet, så book en behandling i den indbydende spa.

For dykkere er der mange muligheder, og i dykkercenteret tilbydes alt hvad du behøver. Havet omkring Innahura byder også på rigtig god snorkling, men øens husrev ligger desværre ikke i svømme-afstand. Lagunen er fin til snorkling for børn og 'begyndere', men derudover tilbydes to daglige snorkelture til husrevet og andre koralrev, så du er sikret bedst mulig variation og chance for at se mest muligt. Er det en drøm at svømme med de graciøse manta-rokker, så er mulighederne herfor bedst fra oktober til marts

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Innahura Maldives Resort Kudafushi Maldives OBLU by Atmosphere at Helengeli
Se kort

Kudafushi Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Kudafushi tilbyder dejlige villaer, skønne omgivelser, hvid sandstrand og et husrev med rigtig god snorkling. Resortet nås med vandfly på 45 minutter eller med indenrigsfly efterfulgt af en sejltur med hotellets egen speedbåd - alt i alt omkring 1 time.

Ferie med helpension og soft drinks

Under opholdet er der inkluderet helpension, kaffe, te og snacks om eftermiddagen samt drikkevarer uden alkohol. Du kan dog med fordel tilkøbe fuld All Inclusiv hjemmefra, så der er helt styr på budgettet. 

Bo ved stranden eller over lagunen

Bo i skøn villa, med eller uden privat pool, direkte ved stranden eller på pæle over lagunen. De hvidkalkede villaer tilbyder alle moderne faciliteter og indretningen er smagfuld med strejf af klare farver. Strand villaerne har udendørs bruser og badekar samt stor møbleret terrasse, hvorfra du træder direkte ud i det bløde sand. Vand villaerne har også udendørs bruser og dejlig terrasse samt platform med solstole og direkte adgang til den klare lagune. 

Restauranter med masser af specialiteter

I hovedrestauranten serverer internationale favoritter, 'alt godt fra havet' og lokalt inspirerede retter, mens special restauranten 'Olive Me' byder på en menukort inspireret af det sunde Middelhavskøkken. 'Sea Edge Bar & Grill på stranden er det perfekte sted at slappe af med en cocktail og ved JuJu Bar og swimmingpoolen serveres kold drinks til dæmpet lounge musik, mens solen går ned i horisonten. 

Vandsport- og dykkercenter på Kudafushi

Kudafushi har et godt vandsport- og dykkercenter som også tilbyder snorkelture samt bådeture med gode chancer for at se delfiner. Er du mere til afslapning, så bliv forkælet i hotellets dejlige spa. For de yngste gæster tilbydes børneklub med aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Kudafushi Maldives OBLU by Atmosphere at Helengeli Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

OBLU by Atmosphere at Helengeli

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

OBLU by Atmosphere at Helengeli er et afslappet og meget efterspurgt resort beliggende i North Male’ atollen. Med sit omfattende All Inclusive koncept og servicemindede personale er stedet blevet så populært, at vi anbefaler bestilling i god tid. Som et ekstra trækplaster har øen ét af Maldivernes bedste husrev.

En 50-60 minutter sejltur med hotellets egen speedbåd bringer dig fra lufthavnen i Male’ til resortet, hvor du bliver du budt velkommen og ledsaget til din villa. De 116 skønne villaer er fordelt på fire kategorier – så du kan f.eks. vælge mellem en indbydede villa direkte på stranden eller mod tillæg en plunge-pool villa, der ligger halvt på land og halvt over lagunen og har egen trappe ned til det lune, klare vand.

Et ophold her er med omfattende All Inclusive, der ud over måltider og drikkevarer også inkluderer en fisketur ved solnedgang, en udflugt til en nærliggende ubeboet ø og tre forskellige typer af ikke-motoriseret vandsport: stand-up paddle board, vandcykel og kajak.

Hotellet tilbyder flere restauranter, og i den dejlige JUST GRILL kan du mod tillæg spise med fødderne i sandet og udsigt til stjernehimlen. Infinity-poolen og pool baren byder på smuk udsigt over det Indiske Ocean, og spa'en frister med afslappende behandlinger. De aktive kan snorkle ved et farverigt husrev, og for dykkere byder Atmosphere Aqua Club på ture til flere fantastiske dykkerområder, ligesom du her kan købe en bred vifte af udflugter og aktiviteter.

Grøn Profil med Green Globe

OBLU by Atmosphere at Helengeli er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår 1 x om året et uvildigt check. 
Med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

 
Officiel hotelkategori: TBALæs mere her
OBLU by Atmosphere at Helengeli Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa med deres omfattende All Inclusive koncept byder på en fantastisk førsteklasses barfodsoplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male’ på knap 30 min. Her funkler havet i turkisblå farver, stranden byder på pudderblødt hvidt sand og øen er stor nok til, at I kan finde jeres eget private sted.

Under opholdet på Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i jeres ophold. Følgende fire spændende udflugter er gratis under opholdet: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø (suspenderet indtil videre pr. 10.03.20 pga. Corona-virus), aftenfiskeri og en guidet snorkeltur. Ud over disse fine udflugter er der også inkluderet en kredit til spa/massage i resortets skønne Spa Cenvaree som følger (kun for gæster på 18 år og derover). spa-kredit pr. ophold på 100 USD ved 1-6 nætters ophold, 200 USD ved 7-9 nætters ophold og 400 USD ved 10 nætters ophold

Ari Atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, og på Centara Grand kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som anses for værende ét af de bedste i Maldiverne. På snorkeludflugten er der gode muligheder for at se bl.a. mantarokker og måske endda hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt.

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Grand Island Resort på Maldiverne er EarthCheck Gold certificeret og resortet lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council).
Med et ophold på Centara Grand Maldives har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.