Autentisk tropeeventyr på bare tæer

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Embudu Village - familiær stemning på dejlig lille ø
 • Rigtig god snorkling ved husrevet 
 • Helpension under opholdet - tilkøb evt. All Inclusive
 • Med speedbåd fra/til Male' lufthavn
 • 1 barn u/15 år bor og spiser gratis

 

Oplev betagende Maldiverne i et frodigt snorkelparadis, hvor livet leves let og langsomt. Hvor palmetræernes svaj er naturens eget værk, og hvor den familiære stemning er ét af kendetegnene, som får gæsterne til at vende tilbage igen og igen.

Efter kun 20 minutters sejlads fra Male' lægger speedbåden til ved molen på den lille grønne koral-ø, Embudu. På Embudu Village vil du opleve en autentisk, venlig og familiær atmosfære, som er én af grundene til, at mange gæster vælger at holde ferie her igen og igen. Et ophold på Embudu Village er nemlig ikke blot en ferie, men en invitation indenfor i ”Embudu-familien”.

Vandeventyr i alle regnbuens farver

I lagunen ser du tit sorttippede revhaj-unger og farverige fisk svømme blot et par meter fra stranden. En anden grund til at Embudu Village er et populært resort, er deres husrev, som vrimler med fisk i alverdens former, størrelser og farver. Du kan udforske husrevet direkte fra stranden, så på med snorkeludstyret og tag på et farverigt eventyr lige under havoverfladen. Dykkere kan glæde sig til masser af rigtig gode dykkersteder i nærheden - naturligvis ledsaget af erfarne instruktører fra resortets dykkercenter. På ferien er der også rig mulighed for at afprøve diverse vandsport, såsom stand-up paddle, windsurfing og kajak.

Resortet tilbyder en række udflugter, for eksempel fisketur på god lokal vis, snorkeludflugt hvis du vil udforske flere snorkelsteder eller besøg på en ø, hvor du kan opleve de lokales hverdagsliv.

Søde frugter om morgenen, friskfanget fisk om aftenen

På en ferie på Embudu Village bor du i ét af 122 værelser i rækkehusstil, alle rummelige og med en enkel indretning. Glæd dig til at starte dagen med at stikke tæerne i det bløde, hvide sand kun få skridt fra din seng og tage en frisk morgendukkert i det krystalklare, blå vand.
Nyd måltiderne i resortets buffetrestaurant, hvor der lægges vægt på variation samt lokale råvarer. Glæd dig især til søde, tropiske frugter om morgenen, til friskfanget, grillet fisk om aftenen og til en kølig drink som tilbehør til solnedgangen. Glæd dig til Embudu Village, hvor livet leves 'let og langsomt'.

Kombiner rejsen til Maldiverne med et ophold i Dubai

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 16.355

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Embudu Village
Se kort

Embudu Village

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

På Embudu Village mærker du hurtigt den familiære og venlige atmosfære, som får så mange gæster til at vende tilbage igen og igen. Årsagen hertil skal nok findes i det faktum, at såvel hotelchefen som en stor del af de ansatte på Embudu Village har været her i rigtig mange år og med åbne arme inviterer gæsterne ind i 'Embudu-familien'.

På resortet har man stor fokus på ansvaret for naturen, miljøet og lokalbefolkningen. F.eks opvarmes al vandet i badeværelserne af solseller, melonerne på morgenbuffet'en er dyrket på nærliggende øer og om aftenen serveres grillede fisk fanget af og købt direkte fra lokale fiskere. 

Embudu Village har 122 værelser, som er rummelige men enkelt indrettede. Du kan vælge mellem Superior værelser, der ligger som rækkehuse få skridt fra stranden og lagunen, og Water Villaer i strandkanten. Alle værelser har aircondition, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse. Water Villaer har desuden TV. Bemærk at der fra en Water Villa ikke er direkte adgang til havet via en trappe. 

I restauranten serveres alle måltider som buffet - naturligvis med stor variation og vekslende teamer - og i baren kan du nyde en eksotisk drink med fødderne i sandet.

Husrevet ligger meget tæt på stranden og her vrimler det med fisk i alverdens farver, former og størrelser. Vil du prøve mere, så tilbyder dykkercentret udflugter og dykkerture til en række gode snorkel- og dykkersteder i området - naturligvis ledsaget af erfarne instruktører. Af vandsport tilbydes kajak, windsurfing og stand-up paddle, og du kan også komme på fisketur og udflugt til en lokal ø.

Fra lufthavnen i Male' er der blot omkring 20 minutters sejlads til Embudu Village med resortets egen speedbåd. 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser