Eksotisk strandferie på koral-øen Bandos

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Aktiviteter og underholdning for hele familien
 • Snorkling, dykning og afslapning i paradisiske omgivelser
 • Koraløens tropiske vegetation 
 • Sejltur i speedbåd fra lufthavn til Bandos Island

Bandos Island Resort er et rigtig godt familiehotel på sin egen lille koralø cirka 15 minutters sejlads med speedbåd fra lufthavnen. Her er aktiviteter til alle aldersgrupper, blandt andet swimmingpool, dykkercenter og underholdning om aftenen. Den smukke ø er dækket af tropisk vegetation og omkranset af koralrev. Kombiner eventuelt med Dubai.

Er I et par eller en familie, der trænger til at slappe helt af og glemme tiden på en hvid sandstrand, mærke roen under de svajende palmer og bade i et 28 grader varmt og azurblåt hav? Så velkommen til det mageløse barfodsparadis Maldiverne! 

Nyd en ferie med tid til hinanden på det populære turistklassehotel Bandos Island Resort. Med sine 225 værelser hører Bandos Island Resort til blandt de større, og er kendt som et rigtig godt familiehotel på Maldiverne. Her er aktiviteter og faciliteter til alle aldersgrupper, f.eks. swimmingpool, internetcafé, diskotek eller underholdning om aftenen, fitnesscenter, skønhedssalon, lille legeplads, massage, aerobic, squash, bordtennis, billard, indendørs badminton, udflugter, flere slags vandsport samt PADI dykkercenter med dekompressionstank. 

Bandos Island Resort ligger på sin egen lille koralø ca. 15 minutters sejlads med speedbåd fra lufthavnen. Den smukke ø er ca. 800 x 600 meter og dækket af tropisk vegetation og det omkransende koralrev nås let fra stranden (40-60 meter). Ganske tæt ved øen ligger en lille ubeboet ø Kuda Bandos, hvor I kan snorkle, bade og dase i solen. 

Kombiner Dubai og Maldiverne 
Hvorfor ikke kombinere badeferien på Maldiverne med et par dage i fascinerende Dubai. Oplev ultramoderne arkitektur side om side med gamle vindtårne, traditionelle arabiske souk’er med krydderier og guld samt prangende shopping centre fyldt med designerbutikker. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 16.215

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Bandos Island Resort
Se kort

Bandos Island Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Dejligt turistklasseresort med mange aktivitetstilbud til både børn og voksne. Resortet anbefales også til dykkere pga. det farverige husrev, der nemt nås fra stranden (40-60 meter). Et meget populært resort med en fin service.

Beliggenhed: På egen ø ca. 15 minutter med speedbåd fra Malé lufthavn. Selve øen er ca. 800 x 600 meter. 

Værelser: 225 rummelige og pæne værelser med aircondition, minibar, radio, telefon, tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt terrasse. Deluxe værelserne er meget indbydende, men vil du forkæle dig selv, anbefaler vi de nye 2-etagers Jacuzzi Beach Villas med altan og fantastisk udsigt over havet.

Faciliteter: Restaurant, tre barer, 24-timers coffeeshop på pæle over havet, stor swimmingpool, børneklub, butik samt lægeklinik med dekompressionstank.

Aktiviteter: Diskotek eller underholdning hver aften, sauna, fitnesscenter, massage, skønhedssalon, lille legeplads, squash, indendørs badminton, PADI dykkercenter, vandsportsfaciliteter samt udflugter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser