Constance Moofushi – et hideaway med all inclusive

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Flyv med vandflyver over små koraløer
 • Direkte adgang til hvid sandstrand fra stråtækt villa
 • Dejlige måltider med fødderne i det bløde sand
 • Sejltur i lokal dhoni og snorkling mellem farverige fisk
Dit Maldiverneeventyr begynder med 30 minutters tur i vandflyver fra den lille lufthavn i Malé over små koraløer til dejlige Constance Moofushi Resort. Her får du – ud over et ægte barfodsparadis i de skønneste omgivelser – også all inclusive og dermed ingen overraskelser i feriebudgettet. Kombiner eventuelt med Dubai.

Constance Moofushi Resort er det anerkendte Constance Hotels sidste skud på stammen. Kæden driver i forvejen eftertragtede 4- og 5-stjernede hoteller på Mauritius, Seychellerne og Maldiverne, og er kendt for sit høje serviceniveau.

Dit Maldiverne eventyr begynder med en 30 minutters tur i vandflyver fra den lille lufthavn i Malé over små koraløer, der som perler lyser i lagunernes krystalklare vand, til dejlige Constance Moofushi Resort. Her får du, udover et ægte barfodsparadis i de skønneste omgivelser, også All Inclusive og dermed fuld valuta for pengene og ingen overraskelser i feriebudgettet. 

Bo i en skøn, stråtækt Beach Villa på 57m2, der er smagfuldt indrettet i lyse farver og med brug af udsøgte, trendy materialer, der blender ind i naturen. Fra villaen og terrassen er der direkte udsyn og adgang til den hvide sandstrand og det turkisblå, varme hav. Spis dejlige måltider med fødderne i det bløde sand og nyd en cocktail til lyden af bølgerne, der sagte slår mod stranden. Slap af med en god bog under de vajende palmer, stress af med helsebringende spa behandlinger eller hold formen ved lige i fitnesscentret. Tag på sejltur i en lokal dhoni, snorkel mellem farverige fisk på det fortrinlige husrev eller tag ud og dyk - måske er du heldig og se mantarokker, havskildpadder og hvalhajer. 

På Constance Moofushi Resort får du en komplet ferie i uforglemmelige omgivelser! 

Grøn Profil med Green Globe

Constance Moofushi er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår én gang årligt et uvildigt check. 
Med et ophold på Constance Moofushi har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Maldiverne

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 29.665

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Constance Moofushi Resort
Se kort

Constance Moofushi Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Constance Moofushi et et rigtigt hideaway, der byder på perfekte rammer for en afslappende ferie. Med ”All Inclusive” konceptet, der inkluderer en bådudflugt, snorkeludstyr samt guidede snorkelture, bliver der ingen overraskelser i feriebudgettet, og du kan koncentrere dig om at nyde ferien. Eventyret starter med en 30 minutters tur i vandflyver over Maldivernes blændende smukke koraløer til Constance Moofushi i South Ari atollen.

Bo i villa på pæle over den turkisgrønne lagune eller med direkte udgang til den kridhvide strand. De skønne stråtækte villaer er eksklusivt indrettet med lyse farver og brug af udsøgte, trendy materialer, så alt harmonerer med den smukke natur. Indtag måltiderne med fødderne i det bløde sand og nyd cocktails til den beroligende lyd af bølger der sagte slår mod stranden.

Området ved Constance Moofushi er kendt for sin gode dykning og tilbyder hele 32 dykkersteder i en radius af en halv times sejlads. Snorkling er også fantastiske med mulighed for at se manta-rokker og på en sejltur er du måske heldig at se delfiner, havskildpadder og hvalhajer - sidstnævnte i perioden maj til september. Selve øen med hele tre laguner er omkranset af et rigtig godt husrev, som du kan svømme ud til fra stranden. Udover vandsportsfaciliteter tilbydes også swimmingpool, fitness center, aerobic, dejlig spa, butik, babysitting og gratis Wi-Fi. 

Constance Moofushi Resort ejes og drives af anerkendte Constance Hotels. Constance tilbyder også eftertragtede 4+ og 5-stjernede hoteller på Mauritius, Seychellerne og Maldiverne, og er kendt for sit høje serviceniveau.

Grøn Profil med Green Globe

Constance Moofushi er Green Globe certificeret, og lever dermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Hotellet gennemgår 1 gang årligt et uvildigt check. 
Med et ophold på Constance Moofushi har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Nicoline, Mark, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser