Constance Moofushi – et hideaway med all inclusive

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Tur med vandflyver over små koraløer
 • Direkte adgang til hvid sandstrand fra stråtækt villa
 • Dejlige måltider med fødderne i det bløde sand
 • Sejltur i lokal dhoni og snorkling mellem farverige fisk

Dit Maldiverneeventyr begynder med 30 minutters tur i vandflyver fra den lille lufthavn i Malé over små koraløer til dejlige Constance Moofushi Resort. Her får du – ud over et ægte barfodsparadis i de skønneste omgivelser – også all inclusive og dermed ingen overraskelser i feriebudgettet. Kombiner eventuelt med Dubai.

Constance Moofushi Resort er det anerkendte Constance Hotels sidste skud på stammen. Kæden driver i forvejen eftertragtede 4- og 5-stjernede hoteller på Mauritius, Seychellerne og Maldiverne, og er kendt for sit høje serviceniveau. 

Dit Maldiverne eventyr begynder med en 30 minutters tur i vandflyver fra den lille lufthavn i Malé over små koraløer, der som perler lyser i lagunernes krystalklare vand, til dejlige Constance Moofushi Resort. Her får du, udover et ægte barfodsparadis i de skønneste omgivelser, også All Inclusive og dermed fuld valuta for pengene og ingen overraskelser i feriebudgettet. 

Bo i en skøn, stråtækt Beach Villa på 57m2, der er smagfuldt indrettet i lyse farver og med brug af udsøgte, trendy materialer, der blender ind i naturen. Fra villaen og terrassen er der direkte udsyn og adgang til den hvide sandstrand og det turkisblå, varme hav. Spis dejlige måltider med fødderne i det bløde sand og nyd en cocktail til lyden af bølgerne, der sagte slår mod stranden. Slap af med en god bog under de vajende palmer, stress af med helsebringende spa behandlinger eller hold formen ved lige i fitnesscentret. Tag på sejltur i en lokal dhoni, snorkel mellem farverige fisk på det fortrinlige husrev eller tag ud og dyk - måske er du heldig og se mantarokker, havskildpadder og hvalhajer. 

På Constance Moofushi Resort får du en komplet ferie i uforglemmelige omgivelser! 

Kombiner Dubai og Maldiverne 
Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 27.365

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Constance Moofushi Resort
Se kort

Constance Moofushi Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Constance Moofushi et et rigtigt hideaway, der byder på perfekte rammer for en afslappende ferie, og med ”All Inclusive” konceptet bliver der ingen overraskelser i feriebudgettet, og du kan koncentrere dig om at nyde ferien. Eventyret starter med en 30 minutters tur i vandflyver over Maldivernes små koraløer til Constance Moofushi i South Ari atollen.

Bo i villa på pæle over den turkisgrønne lagune eller med direkte udgang til den kridhvide strand. De skønne stråtækte villaer er eksklusivt indrettet med lyse farver og brug af udsøgte, trendy materialer, så alt harmonerer med den smukke natur. Indtag måltiderne med fødderne i det bløde sand og nyd cocktails til den beroligende lyd af bølger der sagte slår mod stranden.

Området ved Constance Moofushi er kendt for sin gode dykning og tilbyder hele 32 dykkersteder i en radius af en halv times sejlads. Snorkelmulighederne er også rigtig fine med mulighed for at se manta-rokker og på en sejltur er du måske heldig at se delfiner, havskildpadder og hvalhajer - sidstnævnte i perioden maj til september. Selve øen med hele tre laguner er omkranset af et rigtig godt husrev, som du kan svømme ud til fra stranden. Udover vandsportsfaciliteter tilbydes også swimmingpool, fitness center, aerobic, dejlig spa, butik, babysitting og gratis Wi-Fi. 

Constance Moofushi Resort ejes og drives af anerkendte Constance Hotels. Kæden driver i forvejen eftertragtede 4+ og 5-stjernede hoteller på Mauritius, Seychellerne og Maldiverne, og er kendt for sit høje serviceniveau.

Officiel hotelkategori: 5*

All Inclusive under opholdet dækker følgende:

Velkomst i Malé lufthavn og transport til Constance’s private lounge i lufthavnen

Snack og internet adgang i loungen mens der ventes på at vandflyet til Moofushi afgår (ventetid ca. 45-90 min.). Samtidig foretages check-in til villaen forud for ankomst til resortet

Alle måltider i hovedrestauranten med nyt buffet-tema hver dag

Én a la carte middag pr. ophold

Eftermiddagskaffe/te og pandekager

Stort udvalg af sodavand, mineralvand og frisk juice

Internationalt vinkort

Cocktails og udvalgte mousserende vine

Premium spiritus mærker og øl

Minibar på værelset som opfyldes dagligt

Aftenunderholdning

Ikke motoriserede vandsportsfaciliteter

Én 1½ times udflugt med dhoni (båd)

Én fri snorkeltur med fælles bådtransport

Snorkeludstyr

I villaen: WiFi og Ipod docking station

Play Station 3 til rådighed for børn

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser