Centara Grand Island Resort & Spa med udflugter, spa og All Inclusive

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Farverigt husrev - ét af Maldivernes bedste
 • Omfattende All Inclusive koncept
 • 4 udflugter og spa-kredit inkluderet i prisen
 • God mulighed for at se hvalhajer
 • Vandfly til og fra resortet er inkluderet

Dit eventyr til Maldiverne begynder med 30 minutter i vandflyver fra lufthavnen i Male over små koraløer til dit resort. Centara Grand Island Resort & Spa har et omfattende All Inclusive-koncept og et af Maldivernes bedste husrev for snorkling.

Centara Grand Island Resort & Spa byder på førsteklasses barfodsoplevelser for både familier og par. Her får I uforglemmelige omgivelser med et funklende hav i turkisblå nuancer og pudderblødt, hvidt sand. Med et omfattende All Inclusive-koncept er I sikret en ferie uden overraskelser i budgettet.

Udflugtspakke og spa-kredit inkluderet i prisen

På Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i opholdet. Følgende fem udflugter er også med i prisen: solnedgangscruise, tur til en naboø med lokalbefolkning (suspenderet indtil videre pr. 08.30.20 pga. Corona-virus), aftenfiskeri på lokal vis og en guidet snorkeltur.

Ydermere er inkluderet følgende spa-kredit for gæster over 18 år: Spa-kredit pr. ophold på 100 USD ved 1-6 nætters ophold, 200 USD ved 7-9 nætters ophold og 400 USD ved 10 nætters ophold.

Ari-atollens sublime snorkling og dykning

Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari-atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male på knap 30 minutter. Ari-atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, af mange regnet som noget af det bedste i Maldiverne. Snorkeludflugten byder på gode muligheder for måske at se hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari-atollen året rundt.

Suiter og villaer ved stranden eller over lagunen

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag. Til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

Læs mere om resortets All-Inclusive koncept her

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Grand Island Resort på Maldiverne er EarthCheck Gold certificeret og resortet lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Centara Grand Maldives har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Maldiverne

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 28.605

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Centara Grand Resort & Spa Maldives
Se kort

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa med deres omfattende All Inclusive koncept byder på en fantastisk førsteklasses barfodsoplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol og nås med vandfly fra lufthavnen i Male’ på knap 30 min. Her funkler havet i turkisblå farver, stranden byder på pudderblødt hvidt sand og øen er stor nok til, at I kan finde jeres eget private sted.

Under opholdet på Centara Grand er det ikke kun mad og drikkevarer, der er inkluderet i jeres ophold. Følgende fire spændende udflugter er gratis under opholdet: solnedgangscruise, tur til en lokal nabo-ø (suspenderet indtil videre pr. 10.03.20 pga. Corona-virus), aftenfiskeri og en guidet snorkeltur. Ud over disse fine udflugter er der også inkluderet en kredit til spa/massage i resortets skønne Spa Cenvaree som følger (kun for gæster på 18 år og derover). spa-kredit pr. ophold på 100 USD ved 1-6 nætters ophold, 200 USD ved 7-9 nætters ophold og 400 USD ved 10 nætters ophold

Ari Atollen er kendt for sublim snorkling og dykning, og på Centara Grand kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som anses for værende ét af de bedste i Maldiverne. På snorkeludflugten er der gode muligheder for at se bl.a. mantarokker og måske endda hvalhajer, som holder til i den sydlige del af Ari atollen året rundt.

Resortet tilbyder 112 store og smukt indrettede suiter og villaer på mellem 86 og 159 m2. Vælg mellem en villa ved stranden mellem vajende palmer eller en villa på pæle over lagunen og med direkte adgang til det indbydende, lune vand. De tre restauranter byder på varieret og lækker mad, så der er noget for enhver smag, og til glæde for både børn og voksne er der masser af aktiviteter som f.eks. vandsport, tennis, badminton, volleyball og børneklub. I kan også vælge bare at slappe af ved den dejlige infinity pool og nyde den skønne udsigt.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Grand Island Resort på Maldiverne er EarthCheck Gold certificeret og resortet lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council).
Med et ophold på Centara Grand Maldives har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser