Med vandfly til tropisk øparadis

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Adaaran Meedhupparu - ved vandfly over atollerne 
 • Premium All-Inclusive med bl.a. 2 udflugter
 • Villaer med direkte adgang til stranden og havet
 • Bred strand med blødt hvidt sand

Nyd en oase af ren afslapning på Adaaran Select Meedhupparu, hvor de smukke, tropiske omgivelser får dig til at glemme alt om hverdagen. Under vajende palmer og med udsigt til det turkisblå hav forsvinder alle bekymringer i horisonten

Dette charmerende resort ligger på en smuk, tropisk ø i Raa-atollen, omkring 150 kilometer nord for hovedstaden Male. Sæt dig til rette i det lille vandfly og nyd udsigten over Maldivernes smukke atoller, inden du blot 45 minutter senere sætter fødderne i det kridhvide sand. Vel fremme bliver du indkvarteret i din strand villa, og derefter er det blot at tage stilling til, om du vil gå en tur på den brede hvide strand, tage et forfriskende dyp i poolen eller straks iføre dig snorkel og svømmefødder og udforske lagunen. Én ting er helt sikkert: det krystalklare lune hav er ikke til at modstå. 

Skønne strandvillaer

Alt efter hvor mange I rejser sammen, så kan I vælge en strandvilla, en familievilla eller måske en romantisk Sunset Beach Villa eller Deluxe Jacuzzi Beach Villa. Alle villaer har via en lille have direkte udgang til den brede, hvide strand og det lune, lokkende Indiske Ocean. Flere villatyper har desuden udendørs badeværelse, så du kan tage et udendørs brusebad med udsigt til palmerne og den blå himmel Du kan også slappe af i solsengene på den private terrasse eller træde fra din villa direkte ud på stranden og tage en forfriskende dukkert.

Friskfanget fisk, tropisk frugt og dygtige kokke 

I hovedrestauranten Jaafaiy serveres morgenmad, frokost og middag som buffet med forskelligt tema hver dag. Herudover tilbydes tre restauranter: Sufura med indiske retter på menuen, Thavaa med Middelhavspecialiteter og Café Mass, der serveres pizza og 'street food'. Rundt på øen ligger fire barer, hvoraf de tre serverer drinks fra Premium All Inclusive-menuen.

Dykning og aktiviteter fra resortet

Dykning er en af de helt store attraktioner på Maldiverne og i nærheden af øen ligger en række rigtig gode dykkersteder. Hvis du hellere vil udforske det farverige liv under havoverfladen med snorkel og svømmefødder, så kan du snorkle ved husrevet eller tage på snorkeludflugter med dhoni eller speedbåd. Hvis du foretrækker at blive på overfladen, så kan du prøve kræfter med blandt andet windsurfing, stand-up paddle og andre vandsportsaktiviteter.

Af udflugter tilbydes besøg på den lokale ø Meedhu, aftenfiskeri fra en dhoni, sejltur i solnedgangen eller besøg på en øde ø hvor du kan svømme, snorkle og spise en BBQ-frokost.

Grøn Profil med Travelife

På Adaaran Meedhupparu er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer. Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Adaaran Meedhupparu har du truffet et grønnere valg.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 18.580

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Adaaran Select Meedhupparu
Se kort

Adaaran Select Meedhupparu

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Det charmerende resort, Adaaran Select Meedhupparu, ligger på sin egen ø i den smukke ’Raa’ atol, cirka 154 kilometer nord for hovedstaden Male'. Øen er cirka 500 meter x 250 meter og vegetationen på øens midte er tæt og frodig med gamle krogede træer og hyggelig stier. Transporten fra Male' til hotellet foregår med vandfly - en flot tur på blot 45 minutter, eller med indenrigsfly som er billigere - valget er dit.

Ophold med Premium All-Inclusive

Opholdet på Adaaran Meedhupparu er med Premium All Inclusive, så du er sikret mod uventede overraskelser i feriebudgettet. Det betyder kort sagt at alle måltider, snacks i dagens løb samt en bred vifte af drikkevarer (både med og uden alkohol) er inkluderet i prisen. Ydermere er en række land- og vandsportsaktiviteter inkluderet ligesom lån af snorkeludstyr samt et solnedgangscruise og en delfinudflugt (ved min. 7 overnatninger) og er gratis. På Adaaran Meedhupparu har du således rigtig meget inkluderet i prisen.

Strandvillaer

De 211 strandvillaer har via en lille have direkte adgang til den brede hvide strand og det lokkende blå hav. Vælg mellem forskellige typr af villaer, hvoraf nogle er nyrenoverede og har udendørs badeværelse og jacuzzi. Alle villaer har terrassen med bord, stole samt solsenge, og der kan bo 2 voksne og 2 børn u/12 år. Fra maj til oktober tillades endda 2 voksne og 3 børn i hver villa. Overalt på resortet tilbydes gratis WiFi.

Friskfanget fisk, tropisk frugt og dygtige kokke 

I hovedrestauranten 'Jaafaiy' serveres morgenmad, frokost og middag som buffet med forskelligt tema hver dag. Herudover tilbydes tre restauranter: 'Sufura' med indiske retter på menuen, 'Thavaa' med Middelhavspecialiteter og Café Mass, der serveres pizza og 'street food'. Rundt på øen ligger fire barer, hvoraf de tre serveret drinks fra Premium All-Inclusive menuen.

Aktiviteter, snorkling og dykning

Resortet har egen dykkercenter og i nærheden af øen ligger en række rigtig gode dykkersteder. Hvis du vil udforske det farverige liv under havoverfladen med snorkel og svømmefødder, så kan du snorkle ved husrevet eller tage på forskellige snorkeludflugter med dhoni eller speedbåd. Hvis du foretrækker at blive på overfladen kan du prøve kræfter med windsurfing, stand-up paddle og andre vandsportsaktiviteter. For de yngste gæster er der naturligvis børneklub med aktiviteter.

Af udflugter tilbydes besøg på den lokale ø Meedhu, aftenfiskeri fra en dhoni, sejltur i solnedgangen eller besøg på en øde ø hvor du kan svømme, snorkle og spise en BBQ frokost.

Grøn Profil med Travelife

På Adaaran Meedhupparu er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.  Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Adaaran Meedhupparu har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*
 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser