Forkælelse i bungalows ved turkisblå lagune

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Adaaran Hudhuran Fushi - velegnet til par og familier 
 • Ophold med Premium All-Inclusive inkl. udflugter
 • Maj-oktober bor og spiser 2 børn u/12 år gratis
 • Masser af vandsport i den turkisblå lagune

Vil du have en ferieoplevelse med mulighed for masser af vandsport og aktiviteter? Så er Adaaran Select Hudhuran Fushi et rigtig godt bud. 

Resortet ligger cirka 20 kilometer fra den internationale lufthavn. Stig blot ombord på resortets egen speedbåd og nyd udsigten over det glimtende hav, før du 30 minutter senere planter fødderne i sandet og bliver budt velkommen af personalet.

Ophold med Premium All-Inclusive 

Opholdet på Adaaran Hudhuran Fushi er med Premium All Inclusive, så du er sikret mod uventede overraskelser i feriebudgettet. Det betyder kort sagt at alle måltider, snacks i dagens løb samt en bred vifte af drikkevarer (både med og uden alkohol) og minibar er inkluderet i prisen. Ydermere er en række land- og vandsportsaktiviteter, lån af snorkeludstyr, snorkeludflugter samt to udflugter i form af et solnedgangscruise og en delfintur også er inkluderet i prisen. Med Premium All-Inclusive får du således rigtig meget for pengene.

Bo i villa ved stranden eller over vandet

Adaaran Hudhuran Fushi tilbyder sine gæster syv forskellige villatyper, og det er op til dig, om du vil bo i haven, ved stranden eller over vandet. Alle 197 villaer er bygget i træ med udgangspunkt i traditionel maldivisk arkitektur med bl.a. stråtag, og rent interiørmæssigt matcher farverne de tropiske omgivelser. 

Indretningen er dog blot en detalje, for bor du på pæle over lagunen vil udsigten kræve din fulde opmærksomhed. Nyd solopgangen fra sengen og følg med i fiskenes liv fra terrassen.

Romantisk middag i solnedgangen 

De fleste måltider smager bare lidt bedre, når de indtages med havudsigt. Du kan vælge mellem fem forskellige restauranter, som tilbyder alt fra frisk seafood til alverdens internationale og lokale retter i buffeten. Så nyd en middag i stearinlysets skær med bølgernes brusen i baggrunden.

Et sandt vandsportsparadis 

Lagunen omkring resortet er særligt kendt for de mange vandsportsaktiviteter. Her er spændende muligheder for et adrenalin-kick, hvad end du er til vandski, windsurfing, wakeboard, flyboard, stand-up paddle, kanoture eller bananbåd. Foretrækker du i stedet landsport, så er der bl.a. mulighed for at spille bordtennis, strandvolley, tennis, badminton  og squash.

Øens helt store attraktion er imidlertid surfing, og en mindre del af øen er således forbeholdt surfende gæster.

Grøn Profil med Travelife

På Adaaran Hudhuran Fushi er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.  Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Adaaran Hudhuran Fushi har du truffet et grønnere valg.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 18.645

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Adaaran Select Hudhuran Fushi
Se kort

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Ophold med Premium All-Inclusive 

Opholdet på Adaaran Hudhuran Fushi er med Premium All Inclusive, så du er sikret mod uventede overraskelser i feriebudgettet. Det betyder kort sagt at alle måltider, snacks i dagens løb samt en bred vifte af drikkevarer (både med og uden alkohol) er inkluderet i prisen. Ydermere er en række land- og vandsportsaktiviteter gratis ligesom lån af snorkeludstyr, snorkeludflugter samt to udflugter i form af et solnedgangscruise og en delfintur også er inkluderet. Med Premium All-Inclusive får du således meget for pengene.

Bo i villa på stranden eller over lagunen

På Adaaran Hudhuran Fushi kan du vælge, om du vil bo på i villa på stranden eller over vandet med trappe direkte til den indbydende lagune. Alle 197 villaer er bygget i træ med udgangspunkt i traditionel maldivisk arkitektur med bl.a. stråtag, og rent interiørmæssigt matcher farverne de tropiske omgivelser.

I villaerne finder du alle nødvendige faciliteter som aircondition, loftsvifte, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, tv, telefon, strandtaske og slippers. Fra din terrasse er der adgang til stranden eller den turkisblå lagune, hvis du bor i en Ocean Villa. Overalt på resortet er der gratis WiFi.

Romantisk middag i solnedgangen 

De fleste måltider smager bare lidt bedre, når de indtages med havudsigt. Du kan vælge mellem fem forskellige restauranter på resortet, som tilbyder alt fra f.eks. frisk seafood til indisk cuisine og tematiseret buffet tilberedt af stedets dygtige kokke. Rundt på øen ligger tre barer, som serverer drinks fra Premium All-Inclusive menuen.

Et sandt vandsportsparadis 

Lagunens skinnende turkisblå vand indbyder til de mange vandsportsaktiviteter som windsurfing, stand-up paddle, kano, vandski, wakeboarding, flyboarding, sejlads med katamaran og bananbåd mv. Øens helt store attraktion er imidlertid surfing, og en del af øen er således forbehold de surfende gæster. 

Foretrækker du i stedet landsport, så er der bl.a. mulighed for at spille bordtennis, strandvolley, tennis, badminton  og squash. For de yngste gæster er der naturligvis børneklub med aktiviteter.

Grøn Profil med Travelife

På Adaaran Hudhuran Fushi er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.  Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Adaaran Hudhuran Fushi har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Nicoline, Mark, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser