Vakarufalhi Maldives

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Hotellet genåbner i januar 2021 i forb. med Corona-krisen
 • Lille ø med hyggelig stemning og All Inclusive
 • Super godt husrev tæt ved stranden
 • Beach Villaer et stenkast fra den hvide strand
 • Store Water Villaer på 114 m2
 

Fredfyldt og idyllisk lille ø omgivet af husrev, der byder på fantastisk snorkling. Her får du fred og ro på et resort, der lægger stor vægt på at bevare og beskytte de smukke omgivelser og den farverige verden under havoverfladen.

Vakarufalhi Maldives ligger i den sydøstlige del af Ari-atollen, og nås med vandflyver fra Malé. Øen er lille og smuk, omkranset af hvidt sand, klart blåt vand og et fantastisk husrev.
Mange gæster vender tilbage til dette skønne resort igen og igen - dels på grund af den fantastiske snorkling og dels den afslappede familiære stemning, samt freden og roen.

Restaurant med indbydende buffeter

Alle måltider indtages i Illa - en restaurant i traditionel maldivisk stil med stråtækt tag, sand på gulvet og hyggelig stemning. Her serveres buffeter - indbydende anrettet med varierende temaer og altid med pasta og pizza 'live cooking stations'. I strandbaren Ihaa kan du nyde en kold drink eller friskbrygget kaffe. Samme sted serveres hver eftermiddag mellem kl. 17-18 kaffe, te, iste samt kager og småkager. 

Beach Villa eller Water Villa?

På Vakarufalhi kan du vælge en dejlig Beach Villa (50 ialt) et stenkast fra stranden eller en stor Water Villa (28 ialt) med direkte adgang til lagunen. De smagfulde villaer med trægulv har alle de nødvendige faciliteter som aircondition, loftvifte, TV, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, espresso-maskine, hårtørrer og delvist udendørs badeværelse. Fra den møblerede terrasse er der udsigt til stranden og/eller den lokkende, blå lagune. 

Store snorkeloplevelser ved husrev

Vil du se fisk i alle regnbuens farver, så ligger Vakarufalhis supergode husrev tæt ved stranden. Her kan du svømme med tusindvis af fisk i forskellige dybder under dig. Det er også ret almindeligt at støde på havskildpadder, mindre (og helt ufarlige) hajer, rokker m.fl. her på kanten af dybet. Mærk også hvordan det varme vand fra lagunen og det køligere fra havet mødes, når du snorkler her på kanten af dybet. Resortet har sig eget dykkercenter med professionelle instruktører, som altid gerne deler deres erfaringer og tilbyder gode råd. 

Aktiviteter og afslapning

Trænger du til at være lidt aktiv i ferien, er der masser af aktiviteter at kaste dig ud i, såsom fitness, volleyball, bordtennis, yoga, pilates mv., og lokker det blå vand, kan du windsurfe eller sejle en tur rundt om øen i kajak. Er du mere til afslapning, så vælg mellem en bred vifte af forskellige typer massage og ansigts- eller kropsbehandlinger i den dejlige spa.
 
Hotellet tilbyder naturligvis også udflugter som f.eks. morgen- og aftenfiskeri, besøg på en lokal ø, snorkling fra en sandbanke, delfintur, dykkerture, og sæsonbetonede hvalhaj- og mantaray-udflugter. 

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool
Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.