Meeru Island Resort & Spa

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Et dejligt resort designet til både par og familier
 • Helpension men muligt at tilkøbe All Inclusive
 • Lufthavn - Meeru t/r med hotellets speedbåd

Velkommen til en tropisk paradisø med vajende kokospalmer, lange hvide sandstrande og en turkisblå lagune - velkommen til Meeru Island Resort & Spa! 

Meeru Island Resort & Spa ligger i den nordøstlige del af Male-atollen, og fra lufthavnen er der knap en times sejlads med hotellets store speedbåd. Selve øen er relativ stor i 'Maldiverne målestok', nemlig cirka 1200 meter x 350 meter. Brede, lyse sandstier forbinder øens forskellige områder, og hvis du synes at afstandene er for store at tilbagelægge til fods, kan du naturligvis leje cykler til både voksne og børn til omkring USD 6 pr. dag.

Snorkling ved husrevet

Øen er omkranset af en smuk, bred strand, og den blå lagune indbyder til forskellige former for vandsport, Hver dag kl. 10 og kl. 14.30 tilbydes gratis snorkeludflugt til husrevet. Ligeledes findes ud for øens nordligste spids en afmærket 'snorkel-sti' fint markeret med bøjer, så du kan svømme fra stranden ud langs bøjerne og se farverige fisk. For de mindre øvede snorklere er der gratis snorkel-undervisning i lagunen tre gange om ugen. I 2018 startede hotellet projektet "Coral Garden" med det formål, at 'genplante' koraller i lagunen, og resultatet kan allerede ses. 

Aktiviteter for enhver smag

Aktive gæster kan glæde sig over en bred vifte af land- og vandaktiviteter som eksempelvis en 9-hullers golfbane, tennis, badminton, strandvolley, bordtennis, billard, dart, fodbold, pentanque og fitness. Til vands tilbydes stand-up paddle, windsurfing, kajak, vandski, jetski samt båd med glasbund for de gæster, der ikke føler sig trygge ved at udforske livet under havoverfladen med snorkel. På Meeru finder du aktiviteter til alle aldersgrupper, inkl. legeplads og børnepool til de yngste gæster.

Meeru Island Resort & Spa har to zoner

Hotellet er 'opdelt' i to zoner: én for familier med dertilhørende restauranter, barer og poolområde samt et område dedikeret til par ligeledes med restauranter, barer og swimmingpool.

I kan bo i en villa på stranden eller forkæle jer selv med et ophold i en Water Villa med dejlig terrasse og direkte adgang til lagunen. 

Grøn Profil med Travelife

Meeru Island Resort & Spa er Travelife-certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Meeru Island Resort & Spa har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.