Innahura Maldives Resort

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Nyt resort der anbefales til både par og familier
 • Helpension inklusive vand til måltiderne
 • Pudderblødt hvidt sand og lokkende blå lagune
 • Swimmingpool, vandsport og snorkling
 • Store lyse villaer med udendørs badeværelse
 

Innahura Maldives Resort er et nyt 3* resort - en perle på en ø med hvidt sand og grønne palmer omkranset af en glitrende blå lagune. Benyt dig af vores prisattraktive tilbud om en uforglemmelig ferie.

Innahura Maldives Resort åbnede i april 2019 på en 600 meter lang og 180 meter bred ø, der omkranses af en stor indbydende lagune med krystalklart vand. Øens størrelse betyder en 1,5 kilometer lang strand med blødt, hvidt sand, hvortil der er direkte adgang fra alle 78 villaer. 

Resortet nås med vandfly fra Male. Efter en flyvetur på 40 minutter over smukke atoller, lander vandflyveren på kanalen mellem to grønne koraløer og takserer ind til øens bådbro. Her venter de ansatte for at byde dig velkommen til ferien på Innahura. 

Villa med solopgang eller solnedgang

Efter check-in i lobbyen med sand på gulvet og indbydende hængestole, ledsages du til din villa. Uanset om du har valgt en villa med udsigt til solopgang eller solnedgang, så mødes du af en dejlig terrasse med solsenge og en blændende udsigt til stranden og lagunen. Alle villaerne er lyse og store (79 m2) med farver, der matcher øens grønne palmer og det blå hav. Samtidig tilbydes der mange faciliteter i villaerne samt et dejligt udendørs badeværelse.

En chefkok der kræser for måltiderne

Opholdet på Innahura er med helpension inklusive vand til måltiderne, men All Inclusive kan naturligvis tilkøbes på forhånd. Måltiderne spises i den hyggelige Dhoni Restaurant med både inden- og udendørs servering og udsigt til swimmingpoolen, stranden og havet. Her serveres varierede buffetmåltider af gode råvarer, og det ses tydeligt, at chefkokken har kræset om de indbydende retter. De to barer, Sand Bar & Olhu Bar, ligger i hver sin ende af øen, så der er aldrig langt til at læskende drik eller cocktail.

Oplevelser til lands og til vands

Hvis du trænger til aktiviteter på ferien, så er der masser at vælge mellem. Den store lagunes beskyttede rolige vand indbyder til stand-up paddle, windsurfing og sejlture i kano. På land tilbydes tennis, badminton, fodbold, strandvolley, fitness, billard, dart, pétanque og bordfodbold. Du kan også tage på udflugt til en lokal ø eller teste dine evner som fisker på lokal vis med fiskehjul og snøre. Trænger du til at blive forkælet, så book en behandling i den indbydende spa.

For dykkere er der mange muligheder, og i dykkercenteret tilbydes alt hvad du behøver. Havet omkring Innahura byder også på rigtig god snorkling, men øens husrev ligger desværre ikke i svømme-afstand. Lagunen er fin til snorkling for børn og 'begyndere', men derudover tilbydes to daglige snorkelture til husrevet og andre koralrev, så du er sikret bedst mulig variation og chance for at se mest muligt. Er det en drøm at svømme med de graciøse manta-rokker, så er mulighederne herfor bedst fra oktober til marts

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere

Hoteloverblik

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool
Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.