Adaaran Select Meedhupparu

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Premium All Inclusive med 2 udflugter
 • 25% rabat på ophold 01.11.20 - 30.04.21 (rabat er fratrukket de viste priser)
 • Villaer med direkte udgang til stranden og havet
 • Mange gode dykkersteder i nærheden
 • Alle villaer har plads til 2 voksne og 2 børn u/12 år

Adaaran Select Meedhupparus smukke tropiske omgivelser får dig til at glemme alt om hverdagen, så du kan slappe helt af og komme ned i gear. Den brede strand med blødt hvidt sand går rundt om hele øen, og den lune turkisblå lagune frister til talrige svømmeture.

Det charmerende resort, Adaaran Select Meedhupparu, ligger på sin egen ø i den smukke ’Raa’ atol, cirka 154 kilometer nord for hovedstaden Male'. Øen er cirka 500 meter x 250 meter og vegetationen på øens midte er tæt og frodig med gamle krogede træer og hyggelig stier. Transporten fra Male' til hotellet foregår med vandfly - en flot tur på blot 45 minutter, eller med indenrigsfly som er billigere - valget er dit.

Ophold med Premium All-Inclusive

Opholdet på Adaaran Meedhupparu er med Premium All Inclusive, så du er sikret mod uventede overraskelser i feriebudgettet. Det betyder kort sagt at alle måltider, snacks i dagens løb samt en bred vifte af drikkevarer (både med og uden alkohol) er inkluderet i prisen. Ydermere er en række land- og vandsportsaktiviteter inkluderet ligesom lån af snorkeludstyr samt et solnedgangscruise og en delfinudflugt (ved min. 7 overnatninger) og er gratis. På Adaaran Meedhupparu har du således rigtig meget inkluderet i prisen.

Strandvillaer

De 211 strandvillaer har via en lille have direkte adgang til den brede hvide strand og det lokkende blå hav. Vælg mellem forskellige typr af villaer, hvoraf nogle er nyrenoverede og har udendørs badeværelse og jacuzzi. Alle villaer har terrassen med bord, stole samt solsenge, og der kan bo 2 voksne og 2 børn u/12 år. Fra maj til oktober tillades endda 2 voksne og 3 børn i hver villa. Overalt på resortet tilbydes gratis WiFi.

Friskfanget fisk, tropisk frugt og dygtige kokke 

I hovedrestauranten 'Jaafaiy' serveres morgenmad, frokost og middag som buffet med forskelligt tema hver dag. Herudover tilbydes tre restauranter: 'Sufura' med indiske retter på menuen, 'Thavaa' med Middelhavspecialiteter og Café Mass, der serveres pizza og 'street food'. Rundt på øen ligger fire barer, hvoraf de tre serveret drinks fra Premium All-Inclusive menuen.

Aktiviteter, snorkling og dykning

Resortet har egen dykkercenter og i nærheden af øen ligger en række rigtig gode dykkersteder. Hvis du vil udforske det farverige liv under havoverfladen med snorkel og svømmefødder, så kan du snorkle ved husrevet eller tage på forskellige snorkeludflugter med dhoni eller speedbåd. Hvis du foretrækker at blive på overfladen kan du prøve kræfter med windsurfing, stand-up paddle og andre vandsportsaktiviteter. For de yngste gæster er der naturligvis børneklub med aktiviteter.

Af udflugter tilbydes besøg på den lokale ø Meedhu, aftenfiskeri fra en dhoni, sejltur i solnedgangen eller besøg på en øde ø hvor du kan svømme, snorkle og spise en BBQ frokost.

Grøn Profil med Travelife

På Adaaran Meedhupparu er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til, at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.  Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Adaaran Meedhupparu har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*
 
Læs mere

Hoteloverblik

 • Strand 0 meter
 • Lufthavn 45 minutter
 • Lokalt centrum 45 minutter

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool
Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.