Maldiverne

  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    december - maj

  • Tidsforskel

    +3/+4 timer

Hoteller på Maldiverne

På Maldiverne har hvert hotel eller resort sin egen ø. Det vil sige, at du hovedsageligt opholder dig på den ø, du vælger at bo på. Fælles for alle hotellerne og dermed fælles for alle øerne er, at de har smukke, hvide sandstrande, grønne palmer og azurblåt hav. Et rent paradis.

Maldiverne - restauranter, pools og aktiviteter

På alle resorts vil der være restauranter med lækker mad og barer, hvor du kan få en kølig drink, samt pool, massage og lignende ydelser. Derudover tilbyder mange af hotellerne forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra windsurfing til dykning eller sågar jetski. Hotellerne på Maldiverne er hyggelige og dyrker en meget afslappet stemning, hvor livsnydelse er nøgleordet.

Maldiverne - de bedste hoteller i alle prisklasser

Vi bruger kun de bedste hoteller indenfor hver type og prisklasse. Derfor er du sikker på, at lige meget hvilket hotel du vælger, vil det leve op til eller overgå dine forventinger. Vores rejseeksperter har oftest selv besøgt destinationen og med egne øjne undersøgt diverse hoteller og aktiviteter. Det er en af grundene til, at vi har mange tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen.

Læs mere
Vil du til Maldiverne?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.