Hip Hotel Tulum, Tulum, Mexico

Den 10 km lange strand i Tulum er efter Profil Rejsers mening en af verdens smukkeste strande. Hip Hotel Tulum ligger lige ud til den og er samtidig et af de mest charmerende og autentiske bungalowhoteller på denne del af Mexicos caribiske kyst, Riviera Maya. Kategorien er måske 3*, men beliggenheden er 5*.

Hip Hotel Tulum ligger i den sydlige del af Tulum. Du kan gå til mange restauranter både langs vandet og ad kystvejen bag hotellet. Du er tæt på naturområdet Sian Ka’an og kommer nemt til Maya-ruinerne i det nordlige Tulum, Coba-pyramiden i junglen og mange flere oplevelser på Yucatán.

Hip Hotel Tulum

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

På Hip Hotel Tulum hersker en skøn harmoni. De palmetækkede bungalows gemmer sig mellem palmerne, og solstole suppleret af cabanaer, hængekøjer og farverige loungemøbler inviterer til ægte caribisk afslapning i sandet.

Der er 32 værelser på Hip Hotel Tulum. De er alle rustikt indrettet, så du mærker det autentiske Mexico. De fleste værelser er i bungalows på to etager med et værelse oppe med balkon og et nede med terrasse. Tættest på vandet er en bungalow i én etage med tre værelser. Profil Rejser anbefaler værelser med havudsigt, så du kan nyde udsigten og brisen, men book i god tid, for der er rift om dem.

Hip Hotel Tulums restaurant Hip Cuisine ligger med fantastisk udsigt og serverer god, lokal mad. Du kan spise oppe i restauranten og på stranden med fødderne i sandet. Restauranten er samtidig en arkitektonisk perle med sit store palmetækkede tag. Om aftenen tændes lysene på stranden omkring den hyggelige strandbar, så du kan nyde en drink og herlig loungestemning til DJ’ens stille rytmer.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 110 km

Faciliteter

  • Enestående beliggenhed
  • Restaurant
  • Udendørs spa
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.