Smilende thailandsk kvinde staar paa mark

Rejser til Whistler

Canadisk alpelandsby

Whistler kan bedst sammenlignes med en alpelandsby, som du kender dem fra Frankrig eller Østrig. Her er hyggelig stemning med små caféer, restauranter med den berømte canadiske ret poutine, et lille bymuseum og skønne spasteder. Området byder desuden på masser af aktiviteter i naturen, og om sommeren er særligt ziplining populært. Her kan du flyve gennem skoven! Vinteren er dog vores yndlingsårstid i Whistler. Her finder du nemlig nogle af verdens bedste skiløjper.

Canadas bedste skisportssted

Whistler fylder ikke meget på landkortet og har kun 10.000 indbyggere, men alligevel har byen blandt andet været vært for Vinter-OL. Her findes nemlig et sort skiområde, som er i ét af de bedste i verden. Er du ikke til skisport, kan Whistler bestemt også anbefales i sommersæsonen – for her er masser af aktiviteter året rundt.

Dekorerede togvogne fra svunden tid

Hvis du vil prøve en lidt anderledes vandretur, skal du udforske ’The Trainwreck Trail’, hvor graffitikunstnere har dekoreret en række gamle togvogne, der ved et uheld kom på afveje tilbage i 50’erne. Vandrestien tager dig over de gamle togskinner i skoven, over lange hængebroer ved floden og ud til mindre vandfald, som du har helt for dig selv.

Nyd udsigten fra verdens længste gondolbane

Tag den 4,4 kilometer lange tur fra byen op til Blackcomb Mountains – og se den storslåede udsigt over landskabet undervejs. Ud over skiløb finder du sceniske vandreruter i de højere luftlag, og mountainbike-entusiaster kan spænde hjelmen og køre en hæsblæsende tur på en af de mange afmærkede cykelruter.

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.