Smilende thailandsk kvinde staar paa mark

Rejser til Vancouver og Vancouver Island

Storbyen Vancouver

Mellem de høje bjerge og Georgia-strædet finder du storbyen Vancouver, som er Vestcanadas moderne metropol og landets tredjestørste by. I den multikulturelle by finder du et væld af museer, et rigt kulturliv og gode restauranter, særligt med masser af seafood. I bydelen Gastown finder du det ikoniske dampur, som vi bestemt anbefaler et besøg forbi.

En svævende hængebro i skoven

Lidt uden for Vancouver ligger Capilano Suspension Bridge, som med sine 140 meter er verdens længste hængebro. Det giver et helt særligt sus i maven at træde ud på den gyngende bro 70 meter over floden. I området finder du også broer mellem de enorme træer i skoven, så du kan gå mellem de forskellige trætoppe.

På cykeltur i Stanley Park

Vancouver er bare en af de byer, der opleves bedst på to hjul. Særligt den nærliggende Stanley Park er populær blandt cyklister og andre motionister. Her summer af liv og glade dage, og du kan nyde den smukke udsigt over Vancouvers skyline og se de mange vandfly til Vancouver Island, der letter og lander på vandet.

Vancouver Island: Lille ø – stor natur

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, tempererede regnskove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og især om foråret er der gode muligheder for at se gråhvaler, som migrerer forbi i store flokke. På øens vestkyst finder du byen Tofino og ét af Canadas bedste naturreservater Pacific Rim National Park, som har noget af den mest uberørte vildmark i British Columbia.

Kom tæt på vilde spækhuggere

Byen Victoria på Vancouver Islands sydspids er skøn i sig selv, men vi anbefaler at du begiver dig ud på havet omkring byen. Tag med på en hvalsafari, hvor du har gode chancer for at se spækhuggere og pukkelhvaler. Der er regler for, hvor tæt bådene må sejle på de fascinerende dyr, men somme tider opsøger spækhuggerne selv båden og hilser på.

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.