Smilende thailandsk kvinde staar paa mark

Rejser til Toronto

Canadas største by

Canadas største by er en smeltedigel af kulturer, handel, kunst, shopping, imponerende bygninger og etniske bydele. Det er svært at overse CN Tower blandt de mange skyskrabere, for tårnet er med sine 533 meter verdens næsthøjeste. Toronto har også en herlig havnefront, der byder dig velkommen med moderne arkitektur, udendørs markeder og havnerundfart.

Oplev det underjordiske shoppingmekka

De fleste forbinder Toronto med en skyline, der kan måle sig med de fleste. Men vidste du, at der også findes masser af underjordisk liv? ’The Path’ er en slags by under byen, hvor du finder 30 kilometers gader og stræder med intet mindre end 1.200 restauranter og butikker. Og lad os sige det sådan: Det er en del af oplevelsen at fare vild.

Afstikker til afslappet oase

Blot 20 minutter fra Torontos hektiske gader ligger ’The Beaches’, som er et charmerende nabolag med uspoleret strand og tre kilometers promenade, hvor de lokale slikker sol, ruller og spiller beach volley. Byens hyggeligste gade hedder Queen Street East, og her finder du sjove, anderledes butikker og små caféer, som er perfekte til at betragte gadelivet.

360 graders middag i højden

Vi kommer ikke uden om det ikoniske tårn, hvis elevator på blot et minut fører dig til tops. Panoramaudsigten er ganske enkelt usammenlignelig. Hvor de fleste vælger at holde sig indendørs, kan du faktisk også klatre udenpå tårnet iført sikkerhedsudstyr. Vi ved dog godt, hvad vi foretrækker: En middag øverst oppe, hvor du drejer hele vejen rundt på 72 minutter.

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.