Smilende thailandsk kvinde staar paa mark

Rejser til Niagara Falls

Oplev verdens mest berømte vandfald

Nogle af verdens mest berømte vandfald ligger på den canadisk/amerikanske grænse. Niagara Falls består af tre vandfald, hvoraf Horseshoe Falls er Nordamerikas kraftigste. At opleve disse vandfald med brusen for ørerne er en stor drøm for mange. Der findes tusindvis af vandfald i verden, men Niagara Falls er blandt vores favoritter.

Vinsmagning langs floden

Føler du dig lidt tørstig omgivet af de enorme vandmasser? Faktisk huser området omkring Niagara omkring 25 vingårde, som høster international anerkendelse blandt vinkendere. De fleste steder har små, tilhørende restauranter, så du kan få et lækkert måltid til de forskellige vine. Nogle af vingårdene tilbyder desuden overnatning.

Oplev vandfaldene fra et nyt perspektiv

De fleste har hørt, at man kan komme ind bag Niagara Falls iført regnslag og gummistøvler. Det er både spændende og sjovt. Men vidste du, at det også er muligt at se vandfaldene lidt fra oven? På Clifton Hill ligger Canadas største pariserhjul, som byder på en fantastisk udsigt. Vi foreslår også, at du tager en tur om aftenen og ser byen badet i lys.

Vandrutsjebaner og jacuzzi med udsigt

I Niagara finder du også et vandland, der slår de fleste. Er du på familietur, vil børnene og børnebørnene elske dette sted. Og bare rolig, der er også voksenområder, hvor du kan slappe af i en jacuzzi eller på soldækket, mens de yngste prøver en af de 16 rutsjebaner, bølgepoolen og den enorme ’tipping bucket’. Det meste med udsigt over Niagara Falls.

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.