Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca, Spanien

Vi har udvalgt Jumeirah Port Soller Hotel & Spa på Mallorca for en unik beliggenhed på kanten af Tramuntanabjergene, fantastiske pools og både service og gastronomi på højt niveau. Et eksklusivt luksushotel på Mallorca, der er perfekt til både par og familier.

Bæredygtighed og lokalt ansvar

Jumeira Port Soller Hotel & Spa har et omfattende program med LEED Gold certifikat, målbare mål for bæredygtighed i alt fra energiforbrug til madspild og et tæt samarbejde med lokalsamfundet om f.eks. friske råvarer fra det lokale kooperativ.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Jumeira Port Soller Hotel & Spa ligger højt oppe på klipperne over den gamle fiskerby Puerto de Soller med panoramaudsigt over havet og den hesteskoformede bugt med byen og stranden. Beliggenheden er perfekt for vandreture i Tramuntanabjergene og udflugter i den smukkeste og mest autentiske del af Mallorca.

Jumeira Port Soller har tre restauranter, og du kan gå til flere på byens strandpromenade. En kort køretur med den gamle sporvogn bringer dig til skønne Soller med butikker og cafeerne på torvet.

Jumeira Port Soller har 121 værelser og suiter, der er lyst og lækkert indrettet. Alle har balkon eller terrasse med udsigt mod hav, bugt eller bjerge. Vi anbefaler Deluxe værelser (35-45 m2) til par og Grand Deluxe værelser (46-53 m2) til familier. Hør om suiter på op til 157 m2.

Vil du forkæle dig selv ekstra, så nyd en tur i det store spa/wellness-område med hammam, saltbade, behandlingsrum, sauna med udsigt og meget mere.

  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • 3 barer
  • 2 pools
  • Fitness
  • Børneklub
Video om Jumeirah Port Soller på Mallorca
Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Andre hoteller i Spanien

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.