Poolområde på Be Live Palace de Muro

Be Live Collection Palace de Muro

Be Live Collection Palace de Muro, Mallorca, Spanien

Be Live Collection Palace de Muro 4* er et moderne resort til familier, der vil bo lige ud til stranden på Mallorca med stor komfort, mange faciliteter og god beliggenhed. Du er tæt på autentiske oplevelser og i den roligste del af stranden i Alcudia-bugten.

Be Live Collection Palace de Muro ligger nemlig 6 km fra havnen i Port d’Alcudia med flere og flere cafeer og restauranter, efterhånden som du nærmer dig centrum. Kort derfra gemmer Alcudias gamle bydel sig bag bymuren, og oppe i bakkedragene kan du besøge historiske Pollensa. Lige bag hotellet er det store naturområde S’Albufera Nature Reserve Alcúdia.

Be Live Collection Palace de Muro

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Familieresortet Be Live Collection Palace de Muro ved Alcudia på Mallorca har 184 værelser og suiter. Alle er indrettet lyst og moderne med god plads og altan.

Til familier anbefaler vi suiter, da de har separat soveværelse til forældrene og opredning til 2 børn i stuen. Der er også plads til 3 voksne og 1 barn. Suiterne med resort udsigt er på 69 m2. Suiter med sidelæns havudsigt er 72 m2. Her er også sea front suiter, men der er få af dem, og de har ikke separat soveværelse. Til par anbefaler vi Deluxe værelser (36 m2) evt. med delvis haudsigt. Sidstnævnte kan også benyttes af familier med 1 barn. 

Be Live Collection Palace de Muro er formet som et stort H, hvor den ene ende åbner sig mod et fantastisk poolområde med store terrasser, børnepool og jacuzzi. Få skridt herfra står du med det fineste sand under fødderne og adgang til hotellets strandstole.

Hotellet har et stort spaområde med bl.a. indendørs pool, og trænger du til at røre dig, er her et stort fitnesscenter. Til de mindste er der børneklub og en dejlig legeplads. Når sulten melder sig, er her en stor buffetrestaurant med kokkestationer, mens Mare Gourmet serverer á la carte med udsigt over havet. Der er snackbar ved poolen og en bar ved lobbyen.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 65 km

Faciliteter

  • Swimmingpool
  • Børneklub
  • Spa
  • Restauranter

Andre hoteller i Spanien

Relaterede rejser

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.