Portugal Madeira Savoy Palace Galáxia

Savoy Palace, Madeira

Savoy Palace, Madeira, Portugal

På Savoy Palace på Madeira oplever du en arkitektonisk perle inspireret af den mauriske elegance. Hotellet troner majestætisk med betagende udsigt over det azurblå Atlanterhav og den nærliggende ø, Porto Santo. Savoy Palace byder på en fortryllende atmosfære med luksuriøse værelser og suiter, og er kendt for sin imponerende arkitektur og interiørdesign.

Savoy Palace

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Gå på opdagelse i hotellets omgivelser, hvor hvert hjørne afslører nye skatte. Små oaser af velplejede haver med farverige blomster og kvidrende fugle åbner op for skønne terrasser med dansende springvand og panoramaudsigt, der skifter som et levende maleri. En privat strand venter for, blot en kort rejse væk, via tog eller kabelbane, der snor sig ned ad de imponerende klipper. Savoy har også en stor swimmingpool, hvis du ønsker at blive på hotellet, og skal du have lidt voksentid, er der også tænkt på det, da du finder en sky-pool på toppen af det imponerende hotel, der kun er for voksne.

Savoy Palace imponerer ikke kun med sin enestående beliggenhed, men også med en imponerende vifte af faciliteter. Forkæl dig selv med afslapning i det sublime spa- og wellness-område, mens de yngste kan nyde tiden i den store børneklub. Hotellets gastronomiske scene er lige så varieret som den er velsmagende, med mulighed for at nyde alt fra afslappet italiensk kulinarisk magi til Michelin-stjerne oplevelser inden for både spansk og japansk køkken. Du kan vælge mellem 7 smukke restauranter.

Du kan vælge mellem mange værelsestyper. Eks. deluxe-værelse på 50 m2 som er ideelt til par, eller junior suite på 65 m2 som passer godt til familier. For dig, der ønsker ekstra plads, tilbyder vores 1-bedroom suiter et rummeligt layout med en skydedør ind til stuen, hvor børnene kan sove trygt. Disse eksklusive værelser er beliggende i hovedbygningen. Ønsker du mere ro og privatliv, kan du også vælge en villa eller trække dig tilbage til det eksklusive "adults only"-område. På Savoy Palace venter en oplevelse, hvor luksus, komfort og skønhed forenes i en intim og æstetisk atmosfære.

Faciliteter

  • 3 pools
  • 6 restauranter
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.