San Montano Resort & Spa

San Montano Resort & Spa, Ischia, Italien

På en bakketop på den frodige, italienske ø Ischia ligger San Montano Resort & Spa med panoramaudsigt over Middelhavet. Her nydes ægte forkælelse og velvære fra solen står op til nattens stjerner tager over. Vi anbefaler derfor San Montano Resort & Spa 5* til dig, der drømmer om at nyde det gode liv med spabehandlinger, varme kilder, vidunderlig mad og skønne pools krydret med ægte italiensk stemning og spændende udflugtsmål.

Bæredygtighed, velvære og varme kilder

Ischia en kort sejltur fra Amalfikysten har i årtusinder været kendt for sine velgørende varme kilder. Her er nok flere end 100 spasteder, men få - om nogen - giver dig så unik en oplevelse San Montano Resort & Spa. Hotellet, der ligger 10 minutters gang fra byen Lacco Ameno, er samtidig en af de drivende kræfter for at skabe bæredygtig turisme på Ischia, så kælenavnet ”Den Grønne Ø” ikke kun refererer til den smukke frodighed.

San Montano Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

San Montano Resort & Spa er ikke bare et hotel på Ischia, men et wellness resort med 8 store og små pools, hvor du kan nyde velgørende varme kilder. Andre spasteder på øen har deres kilder i kældre og grotter, men på San Montano Resort & Spa kan du nyde velværen med uendelig havudsigt. Læg hertil muligheden for spa- og skønhedsbehandlinger.

Når du bor på San Montano Resort & Spa kan du benytte solstole og faciliteter ved stranden i San Montano-bugten, som der er gratis shuttlebus til. Endelig skal vi ikke glemme den vidunderlige mad på restauranterne La Veranda med autentisk Middelhavskøkken og Franco's med fine dining.

San Montano Resort & Spa, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World, har 77 værelser. Comfort værelser på 20 m2 har udsigt til gårdhaven og giver dig rigtigt meget for pengene. Andre værelser og suiter har havudsigt, nogle har egen have, andre egen pool eller mulighed for at svømme til værelset fra en af de store pools. Tal med din rejserådgiver om det rigtige for dig.

  • Strand: 1 km
  • Centrum: 1 km

Faciliteter

  • 2 restauranter
  • 8 pools
  • Varme kilder
  • Spa
  • Yoga
  • Beach Club

Andre hoteller i Italien

Italien Ischia San Montano
Hotel San Montano Resort & Spa
Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.