Parilio

Parilio Hotel, Paros, Grækenland

Er du til luksus og små designhoteller, er du til Parilio 5* på nordkysten af den græske ø Paros. Stemningen er eksklusiv og unik, og beliggenheden er perfekt. Drømmer du samtidig om autentisk ø-ferie i Grækenland med sol, sand og vand, dejlig mad og skønne udflugter med alt fra små bugter til charmerende småbyer, så er Paros i Kykladerne også på dette punkt et af de bedste steder at rette blikket mod.

Lokal forankring

Ejerne bag Parilio støtter aktivt miljøprojekter som Cyclades Preservation Fund. På Santorini, hvor de også har hotel, støtter de en børnehave og et kulturcenter, mens de på Paros bl.a støtter ældreboliger. På begge øer arbejder de tæt sammen med lokale ildsjæle om f.eks. kokkeskoler og keramik workshops. Hvor det er muligt, anvendes lokale råvarer, og der er stor fokus på CO2-aftryk i den daglige drift.

Parilio Hotel

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Parilio er et luksushotel på Paros, der formår at holde fast i sine græske rødder, samtidig med at hotellet udstråler det moderne designhotels unikke underspillede stemning, hvor luksus ligger i den afstemte detalje og de udsøgte materialer.

Parilio ligger på nordkysten af Paros 200 m fra den lokale strand og under 2 km fra øens bedste strand, Kolympithres og et stort naturområde. Fem minutters kørsel binger dig til cafeer, butikker og tavernaer i Naousa, og du kommer nemt rundt til andre smukke byer som Lefkes og og Parikia.

Blandt Parilios 33 lækre suiter kan vi især anbefale en Aurora Suite på 30 m2 til par og Halo Suite på 40 m2 til familier, da der her kan bo 2 voksne og 2 børn. Her findes også suiter med egen pool. Tal med din rejserådgiver om det rigtige for dig.

Glæd dig til loungestemning ved poolen, der står i et smukt arkitektonisk samspil med de hvidskurede bygninger. Hotellets egen restaurant Mr. E, der serverer det lokale og traditionsrige køkken med et moderne touch. Mange retter lægger op til at dele, så du kan nå at smage mest muligt. Ægte græsk!

  • Lufthavn: 21 km
  • Strand: 200 meter

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Spa
  • Fitness
Video om hotel Parilio på Paros i Grækenland
Parilio Hotel

Andre hoteller i Grækenland

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.