Naxian Collection Luxury Villas & Suites

Naxian Collection Luxury Villas & Suites, Naxos, Grækenland

Naxian Collection er en luksuriøs base for afslapning og oplevelser på den største ø i Kykladerne, Naxos. Vi anbefaler det lille familieejede hotel for afslappet stemning samt rummelige villaer og suiter med pool. Især familier vil nyde at have fuldt udstyret køkken, selv om hotellet naturligvis også har sin egen restaurant. Der er kort til stranden og den lille kystby Agios Prokopios.

Økologi og lokal fokus

Naxos er den største og mest frodige af de græske øer i Kykladerne, så mange råvarer kommer naturligt fra øen. Meget af det frugt og grønt, du nyder på Naxian Collection, er faktisk fra hotellets egen økologiske køkkenhave. Alle haver er giftfri, og arkitekturen på Naxos Collection er holdt i traditionel stil med hvide, kubistiske bygninger. Der er fokus på genbrug og madspil, så farmens dyr nyder godt af overskydende grønt.

Naxian Collection Luxury Villas & Suites

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Naxian Collection Luxury Villas & Suites, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World, inviterer til luksus og afslapning i store suiter og villaer med pool og fuldt udstyret køkken. Hotellet ligger på et bakkedrag på Naxos i den græske øgruppe Kykladerne med udsigt over en saltsø med rigt fugleliv. Kun 750 meter fra hotellet finder du den lokale sandstrand.

Suiter og villaer er enkelt, men lækkert indrettet. De er fordelt i flere bygninger på den store grund. Nogle består af en Premium Suite (45 m2, maks. 3 personer) og en Grand Suite (45 m2, maks. 4 personer, separat soveværelse), der deler en stor pool, mens de 2-etagers Luxury Villaer (100 m2, 2 soveværelser, stue og plads til 6) har privat pool. Hør evt. om villaer, hvor op til 11 personer kan bo sammen.  

Der er restaurant i den spektakulære reception af glas på Naxian Collection, og den lokale kystby Agios Prokopios er kun 1½ km væk med butikker og retauranter. Større udvalg af restauranter er der i Naxos by kun 10 minutters kørsel væk. 

  • Strand: 750 meter

Faciliteter

  • Pool
  • Køkken
  • Restaurant

Andre hoteller i Grækenland

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.