Rejser til Mauritius, Recif Attitude, Solsenge med udsigt til Det Indiske Ocean

Recif Attitude

Recif Attitude, Mauritius

Récif Attitude er et charmerende lille boutique hotel, hvor du kan nyde din ferie i rolige omgivelser. Hotellet er kun for voksne, så man skal være fyldt 18 år for at bo her.

Når du bor på Récif Attitude er havet altid kun et stenkast væk. Hotellet består af 13 to-etages hvidkalkede villaer, som ligger langs stranden ud til en maritim nationalpark. Som et af de få steder på Mauritius kan du derfor snorkle direkte ud fra stranden og måske møde en skildpadde eller farvestrålende fisk. Foretrækker du at opleve havet fra oven, kan du låne hotellets vandcykler, kajakker eller båd med glasbund.

De 70 værelser er lyst indrettede med rene linjer, og alle har egen balkon eller terrasse. Vælger du et 'Beachfront' værelse, bor du så nær havet, at du næsten kan smage saltet fra havet, når du nyder udsigten over det endeløse Indiske Ocean.

'Otentik'-konceptet på Récif Attitude

Hotellet har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelser. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du oplever den mauritiske madkultur og de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på, og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Récif Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.   

Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationale standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Récif Attitude har du truffet et grønnere valg.

Recif Attitude

(Officiel hotelkategori 3,5 stjerner)

På Récif Attitude oplever du den autentiske mauritiske atmosfære i stilrene omgivelser. Hotellet tilbyder fire restauranter og ikke mindst à la carte restauranten Kot Nou, som serverer lokale retter, er med til at give hotellet det autentiske præg. La Pointe aux Piments er hotellets hovedrestaurant og ligger med udsigt over havet helt ned til stranden. På L’Ocean kan du indtage velsmagende fisk- og skaldyrsretter med fødderne i sandet og udsigt til solnedgangen i horisonten, mens Taba-J i løbet af dagen byder på lokale snacks og 'street food'.

Ved strandkanten ligger swimmingpoolen og tæt ved finder du baren La Sirène, som tilbyder eksotiske drinks, der kan nydes med udsigt over Det indiske Oceans blå bølger.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

  • Pool
  • Mulighed for All Inclusive
  • 4 restauranter
  • Bar
  • Te-bar med udvalg af lokal te
  • Værelser med havudsigt
  • ‘Otentik’-oplevelser
  • Spa

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.