Solterrasse i villaen

Gili Lankanfushi

Gili Lankanfushi, North Male atollen, Maldiverne

Gili Lankanfushi, Maldiverne

Gili Lankanfushi er et af de mest ikoniske resorts på Maldiverne - og med god grund! For her venter enestående barfodsluksus i paradisiske omgivelser som man kun troede fandtes i ens vildeste drømme. Fra de smukke villaer som er opført på pæle midt i den krystalklare lagune venter udsøgte gourmetoplevelser, snorkeleventyr, wellness og oplevelser du vil huske for altid.

Bæredygtigt paradis

Gili Lankanfushi nærer en stor respekt og kærlighed til Maldivernes fascinerende, men også skrøbelige, flora og fauna.  Derfor gør de en stor indsats for at bevare og forbedre økosystemets balancer i en række etiske og bæredygtige tiltag. Alle Gili Lankanfushis bygninger er eksempelvis opført i bæredygtige materialer som teak, palmetræ og bambus, brugen af plastic er reduceret til et absolut minimum og en avanceret kompostmaskine omdanner 100 % af resortets madspild til nærende gødning til de økologiske haver med frugt og urter. Gili Lankanfushi har tilknyttet forskere og marinebiologier, som løbende monitorerer koralrevets økosystemer, tracker faunaens dyr og fjerner invasive arter, som skader revene. Dertil arbejder Gili Lankanfushi på at skabe naturlige miljøer, hvori nye koralrev kan gro frem.

Gili Lankanfushi

(Officiel hotelkategori 5,5 stjerner)

Kun 20 min. fra Male i speedbåd finder du Gili Lankanfushi i den smukke lyseblå lagune. Resortet spreder sig fra den lille hovedø via små træbroer og ud i lagunen til de 45 store, charmerende villaer, som er opført på pæle i vandet. På hovedøen finder du bla. receptionen, spa, restauranter, træningscenter, pool og tennisbane.

Vælger du en af Gili Lankanfushis 18 villa-suiter bor du i en stor villa på 210 m2 i to etager med åben stue, stort semi-åbent badeværelse med badekar samt privat vandhave og tagterrasse med direkte adgang til havet og fantastisk kig til nattens stjernehimmel.

Ønsker du en villa med den allerbedste beliggenhed, skal du vælge en Gili Lagoon villa, der er vendt mod vest, og du har derfor spektakulære solnedgange hver aften. Villaerne er opbygget som villa-suiterne, men du har også din egen hængekøje midt i lagunen, hvor du kan dase, fiskelivet passerer forbi!

I Gili Lankanfushis familievillaer på 350 m2 kan du samle hele familien. Her får du mageløs panoramisk udsigt over det safirblå hav og de fantastiske solnedgange. Villaerne har to soveværelser, to stuer, træningsrum, en suite badeværelse, udendørs badekar og brus samt dampsauna og jacuzzi på tagterrassen.

På Gili Lankanfushi venter store gourmeteventyr med japanske specialiteter, udsøgte skaldyr, eminente grillretter og internationale klassikere på de tre restauranter By the Sea, Kashiveli og Overwater Bar & Grill. På Gili Lankanfushi kan du også nyde delikate drinks og forfriskninger med udsigt over lagunen samt gå på opdagelse i deres fantastiske vinkælder.

 • Speedbåd: 20 min. fra Male

Faciliteter

 • 360 graders betagende udsigt over havet
 • Unik atmosfære med høj personlig service
 • Gourmet oplevelser
 • 3 restauranter
 • Spa
 • 3 barer
 • Cykler
 • Swimmingpool
 • Dykkercenter
 • Tennis

Relaterede rejser

Gili Lankanfushi

Andre hoteller på Maldiverne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.