Elefant mahout

Elephant Hills og Rainforest Camp

Elephant Hills, Khao Sok National Park, Thailand

Elephant Hills Main Camp

Elephant Hills er en unik oplevelse i tæt pagt med naturen. Her hæver jungleklædte kalkstensbjerge sig lodret fra landskabet og udgør et imponerende syn, og fra trækronerne i det fjerne lyder gibbonabernes karakteristiske kald. Gå til ro i dit luksustelt, imens du lytter til cikadernes sang, og vågn op til regnskovens særegne lyde og dufte, mens nattens dis opløses og åbenbarer en fantastisk og uspoleret natur. 

Et ophold her inkluderer udover helpension også forskellige aktiviteter som f.eks. kanotur med lokal guide på Sok-floden, vandretur gennem regnskoven med en erfaren guide, der fortæller om dyre- og plantelivet og sidst men ikke mindst nærkontakt med elefanterne, hvor du får mulighed for at fodre og iagttage dem i deres naturlige omgivelser.

Elephant Hills Rainforest Camp
Du kan forlænge oplevelsen med 1 nat på Elephant Hills Rainforest Camp, hvor du bor i flydende luksustelte på pontoner på den smargdgrønne Cheow Larn-sø omgivet af regnskov og uberørt natur så langt øjet rækker. Fra restauranten og baren kan du nyde den fantastiske udsigt over søen.

Et ophold her inkluderer naturligvis også helpension (eksklusiv drikkevarer), en kano til rådighed pr. telt, en kanotur på søen med lokal engelsktalende naturguide, en trekkingtur samt transport til/fra Rainforest Camp.

Elephant Hills

I Khao Sok, Sydthailands største tropiske regnskov, ligger den luksuriøse teltlejr, Elephant Hills Main Camp bestående af 67 komfortable og rummelige safaritelte. Hvert telt har elektricitet, to store, rigtige senge, loftsvifte, elkedel, moskitonet for vinduer og dør samt muret badeværelse med toilet og bruser med varmt og koldt vand. Til lejren hører naturligvis en hyggelig restaurant og bar med udsigt til de smukke omgivelser.

Forlæng gerne turen med en nat på Rainforest Camp, hvor du får en helt unik oplevelser med overnatning i luksustelt på Cheow Larn-søen dybt inde i nationalparken. 

NB! Af sikkerhedsmæssige grunde accepteres børn under 7 år ikke på den flydende teltlejr. Rejser du med børn under 7 år, anbefaler vi i stedet at bo begge nætter på Elephant Hills, hvor børn over 4 år er velkomne, og så besøge Cheow Larn-søen på en dagstur, som er inkluderet i prisen.

Elephant Hills er vinder af World Luxury Travel Awards 2021 i kategorien 'Nature Destination Asia'.

 

Faciliteter

  • Inkl. helpension
  • Inkl. udflugter
  • Familievenligt
  • Restaurant
  • Bar
  • Aircondition
  • Møbleret terrasse
  • Kaffe/te-faciliteter

Andre hoteller

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.