Ekspeditionsskibet M/S Quest

Ekspeditionsskibet M/S Quest, Svalbard, Arktiske områder

Et lille, komfortabelt ekspeditionsskib med en hjemlig atmosfære.

M/S Quest blev bygget i Danmark i 1992 for at betjene Grønlands kyster, og i 2008 startede hun sin karriere som et lille og komfortabelt ekspeditionsskib. I 2004/2005 blev hun fuldstændig restaureret indvendigt og i 2018 gennemgik hun en opgradering af kahytterne.

Ekspeditionsskibet M/S Quest

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

M/S Quest tager 53 passagerer i 26 kahytter, alle med havudsigt og privat bad/toilet samt plads til opbevaring af tøj og andet udstyr. Kahytterne til tre personer har køjesenge, mens alle andre kahytter har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Kahytterne med dobbeltsenge har desuden et skrivebord med stol. Superior-kahytterne er rummelige og har dobbeltseng, lænestol og tv. Owners kahytten har dobbeltseng, to store vinduer, separat opholdsområde og tv.

I skibets spisesalon serveres der god mad mellem landgangene og udflugterne og i panoramaloungen har du en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab. Her kan du høre guiderne fortælle om områdets flora, fauna og historie.

I loungen er der en velassorteret bar og et lille bibliotek med polarlitteratur. Broen er altid åben for besøg, og skibet har et rummelige observationsdæk, hvor du kan stå og nyde det smukke landskab og spejde efter dyrelivet. Om bord er der en international besætning, der taler engelsk, og der er en meget hjemlig atmosfære. På M/S Quest er der fem Zodiacs (gummibåde) og fem svensk- og engelsktalende guider.

Faciliteter

  • Inkl. udflugter
  • Inkl. helpension
  • Inkl. kaffe og te
  • Foredrag ombord
  • Restaurant
  • Bar
  • Bibliotek
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.