Nordlys, midnatssol og betagende landskaber

En rejse til Nordsverige er en rejse tilbage til naturen. Her hersker midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, og på alle tidspunkter af året kan du nyde de markante, mennesketomme landskaber og den overvældende stilhed, der findes her. Vi elsker Nordsverige for de fantastiske naturoplevelser – og det kommer du også til!

Nordsverige om vinteren er særligt magisk. Her er næsten garanti for sne og gode chancer for nordlys, og det kridhvide landskab er smukt og dragende på samme tid. Gå på opdagelse i de vinterhvide vidder på langrendsski, snescooter eller måske på hundeslæde – en drøm for mange og en stor oplevelse for alle.

Profil Rejser kender Sverige

Vores store nabo er nok tæt på, men også et kæmpe land med afstande, som kan overraske de fleste (der er er fx omtrent lige langt fra København til Kiruna i Nordsverige som til Rom!). Sveriges ikke mindre end 30 nationalparker er store og vidt forskellige, så det er vigtigt at planlægge sin tur grundigt, hvis du gerne vil opleve især Nordsveriges storslåede natur.

Profil Rejser kender Sverige og kan guide dig til de bedste oplevelser i det store land, så du kommer hjem med masser af gode minder i kufferten. Tag fat i os og fortæl om, hvad du gerne vil opleve – så finder vi den helt rigtige rejse til dig.

Nordsveriges smukke natur

Sveriges natur er varieret og overvældende smuk. Længst mod nord finder du smukke fjelde, der om vinteren er dækket af sne og rejser sig som majestætiske kæmper over landskabet. I tundraen og regionens nåleskove kan du stå på langrendsski og køre på snescooter eller hundeslæde – en dejlig måde at komme tættere på det spændende landskab.

Når du kommer hjem i varmen på dit hotel eller din hytte, kan du slappe af med en kop varm kakao eller toddy og nyde nordlyset, der lyser nattehimlen op i de mest utrolige farver.

Rejser til Nordsverige

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.