To mennesker mellem igloer

Iglo Lodge

Iglo Lodge, Ilulissat, Grønland

Overnat i en af de kun seks iglo'er, som er beliggende 15 km's kørsel med bæltekøretøj gennem snelandskab fra Ilulissat. Her bor du ud til  den isdækkede Nalluarsuup sø og med den traditionelle bjælkehytte, hvor der spises og hygges. Lodge-personalet sørger for maden, lavet af lokale råvarer, kaffe, te og snacks.

Om eftermiddagen er der mulighed for at gå med på en sneskotur til udsigtspunktet over Kangia isfjorden og den store Semeq Kujalleq gletsjer, hvorfra Grønlands største isbjerge produceres. Desuden vil der være mulighed for at tage på både snescootertur og leje snecykler (begge dele mod tillæg, som afregnes lokalt).

Igloerne er komplet indrettet med lammeskind og varme vintersoveposer, som varmes op inden sengetid, samt stearinlys til at skabe hygge og varme. Et godt underlag, varm vintersoveposer samt igloens fantastiske isolerende evner, giver dig muligheden for at overnatte i et med naturen.

I træhytten forefindes der tørkloset.

Iglo Lodge

Overnat i en af de seks iglo'er beliggende 15 km's kørsel gennem snelandskab fra Ilulissat, og ud til den isdækkede Nalluarsuup sø. I den tilhørende opvarmede bjælkehytte spises alle måltider, som laves af lodge-personalet. Maden laves af lokale råvarer. Desuden vil der være både kaffe, te og snack i løbet af dagen.

Om eftermiddagen er der mulighed for at gå med på en sneskotur til udsigtspunktet over Kangia isfjorden og den store Semeq Kujalleq gletcher, hvorfra Grønlands største isbjerge produceres. Der kan også tilkøbes en tur på snescooter eller lejes snecykler, begge aktiviteter afregnes på stedet.

Igloerne er komplet indrettet med lammeskind og varme vintersoveposer, som varmes op inden sengetid, samt stearinlys til at skabe hygge og varme. Godt underlag, en varm vintersoveposer samt igloens fantastiske isolerende evner, vil give dig muligheden for at overnatte i et med naturen.

Vær opmærksom på, at der ikke er bade- og toiletforhold, men tørkloset i bjælkehytten.

  • Nærmeste by: ca. 15 km
  • Nær ved: Nalluarsuup sø
  • Nær ved: Semeq Kujalleq gletcher

Faciliteter

  • Transport med powder cat til lodgen
  • Vintersoveposer

Anbefalede hoteller i Ilulissat

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.