Rejseforedrag og events

Rejseforedrag og events

Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre events med spændende inspiration til din næste rejse.

Foredragsaftenerne varer 2-3 timer og er ledsaget af masser af billeder og personlige erfaringer. Vi byder på øl, vin, vand og snacks til foredragene. Det er gratis at deltage. 

Aktuelle rejseforedrag og events

rejsemessen oeksnehallen 2016Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen fra den 21. til 22. oktober

Skal du til Thailand, USA, Island, Maldiverne eller måske på krydstogt? 

Så kom forbi og hils på os i stand 30, 32, 42 eller 38. I stand 30 og 32 står den på Thailand, hvor du kan høre om alt fra skønne strande til hæsblæsende storbyer og autentiske lokaloplevelser. Stand 42 byder blandt andet på det øvrige Asien, for eksempel Vietnam, Borneo og Bali men også fantastiske rejser vestpå til USA, Caribien og Canada. Her vil du også kunne høre om naturskønne Island og Grønland eller dejlige eksotiske øer som Maldiverne, Mauritius og Seychellerne.
Stand 38 viser dig vores uforglemmelige krydstogter til hele verden – hvad end du er til storslåede naturoplevelser i Alaska, spændende ture langs Norges kyst, eventyr om Sydamerikas sydspids eller måske endda en tur hele vejen rundt om jorden, så har vi krydstogtet til dig.

Vind en rejse for 2 hos Profil Rejser

På alle vores stande får du desuden en helt særlig mulighed for at VINDE EN REJSE FOR 2 TIL PHUKET i Thailand i december inklusive direkte fly og hotel i en uge (for en samlet værdi á kr. 18.000,-). Udover det har vi også andre konkurrencer med – kom forbi vores stande og test dit held. 
Hvis du køber entrébilletten gennem Profil Rejser får du 50% rabat.

Køb billet via linket her

snorkelingMaldiverne eller Seychellerne - hvad er forskellen?

Bliv inspireret til din næste eksotiske rejse til øerne i Det Indiske Ocean. Vores dygtige rejsekonsulenter, Inger og Kristina, vil fortælle om de smukke øer Maldiverne, Seychellerne, Mauritius og Zanzibar. Er de alle blot paradisøer med kridhvidt sand og turkisblåt vand eller er der forskelle? 
Kom ind til en hyggelig aften på vores kontorer på Rosenørns Alle og hør om de særlige karaktertræk for de forskellige øgrupper og alle oplevelserne, du kan få i Det Indiske Ocean. I løbet af aftenen vil der være forfriskninger med vin, vand og snacks.

Dato: 2. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse i København: Rosenørns Allé 29. 1. sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

lang naese abe bako nationlpark sckEventyrlige rejser til Borneo og Bali 

Der er lagt op til en skøn aften, når Uffe og Lars tager jer med til Sumatra, Bali og Borneo. Med udgangspunkt i deres egne eventyr til Indonesien samt Borneos jungle, stammefolk og dyreliv, vil de fortælle om mulighederne for at opleve disse smukke lande. Hør om de individuelle rejsemuligheder, som Profil Rejser tilbyder til Bali, Sumatra og Borneo. 

Dato: 9. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse i København: Rosenørns Allé 29. 1. sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Kun få pladser tilbage!

Tilmeld dig her

koh phangan pige haengekoeje sckThailands perler – hvilken er din favorit?

Koh Tao, Koh Samui og Koh Phangan

Vil du gerne høre om spændende ø-hop til Sydthailands skønne perler? Ø-hop er en fremragende rejseform, når du gerne vil opleve forskellige seværdigheder og samtidigt slappe af på nogle af Østens smukkeste badestrande. Temaet denne aften er ø-hop i Den Thailandske Golf, men der fortælles også om andre kombinationsmuligheder i Thailand.

Alle tre øer, Koh Tao, Koh Samui og Koh Phangan, har fælles træk, men der er alligevel stor forskel imellem dem. Kom og hør nærmere om strande, udflugter og attraktioner, og hvad der gør øerne unikke hver især. I løbet af aftenen vil der være forfriskninger med vin, vand og snacks.

Dato: 16. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse i København: Rosenørns Allé 29. 1. sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

island hvalsafari baad hval sckIsland - opdag vulkanøens hemmeligheder

- med Islandseksperten Merete Bach Kristensen

Planlægger du i nærmeste fremtid en rejse til Nordatlantens spændende vulkanø eller måske et stop-over i Reykjavik på vejen til Nordamerika?
Så kom med til en hyggelig aften hvor Merete vil fortælle om sine utallige oplevelser i Island – og få inspiration både til store ”must see”-oplevelser og tips til de mindre kendte, som for eksempel at besøge en lille unik restaurant med ”verdens bedste fiskesuppe”. Hun ved selvfølgelig også, hvor du finder de bedste heste at ride på, varme kilder og lækre spabade, og hun kan helt sikkert anbefale dig, hvor du skal tage hen for at se hvaler om sommeren – eller nordlyset om vinteren, øens bedste hummerrestaurant eller hvor du udforsker en lavagrotte…

Dato: 22. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse i København: Rosenørns Allé 29. 1. sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

mogens gislinge diskobugten groenlandGrønland venter...

- med Grønlandseksperten Mogens Gislinge

Bliv klogere på det store, spændende land og find ud af, hvilken årstid er bedst for dig at besøge Grønland. Hvor i Grønland skal du rejse hen? Hvad kan du forvente at opleve? Kan du rejse individuelt eller er det bedre med en grupperejse og rejseleder? Sidst men ikke mindst, hvad vil rejsen koste?
Mogens Gislinge er lige kommet hjem med en gruppe, der blandt andet oplevede Diskobugten i fuld sol og så pukkelhvalerne boltre sig ved Isfjorden. Kom ind til en hyggelig aften og hør om turen.

Dato: 23. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse i København: Rosenørns Allé 29. 1. sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her