Rejseforedrag og events

Rejseforedrag og events

Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre events med spændende inspiration til din næste rejse.

Du finder efterårets foredrag herunder.

Rejseforedrag og events

bali tempel ved vand sckBali – en ganske guddommelig ø

- med foredragsholder Lars Faurholt

Du har sikkert hørt før, at Bali kaldes for gudernes ø, og der er noget om snakken. Her har alt nemlig en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder, ja, sådan tror man på Bali. Selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 
På denne mørke, danske novemberaften vil Jakup lede tankerne hen på den lille, frodige solskinsø og fortælle om Munduk og Ubud og om jungle, vulkaner, strande og snorkling, kultur og religion. 
Få indblik i balinesernes hverdag, og hør Lars bedste tips til din næste rejse til Bali, hvor mange gode oplevelser venter dig. Denne aften får vi også besøg af Thai Airways, som fortæller lidt om selve flyrejsen til Bali.  

Dato: 15. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her 

seychellerne strand palme haengekoeje sckØerne i Det Indiske Ocean

- Kristina Juul og Inger Bitsch-Christensen fortæller om Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Réunion og Zanzibar

Langt borte i Det Indiske Ocean finder du nogle små øer af en helt anden verden. En blå verden. 
På denne aften fortæller Kristina og Inger om de forskellige øgrupper; om Maldivernes atoller og om at bo i en lagune, om Seychellernes særegne skønhed med pudderhvide sandstrande blandt granitsten med bløde former. Og om vulkanøerne Mauritius og Réunion med deres smukke natur. Sidst, men ikke mindst fortæller de om Zanzibar, Tanzanias smukke ø i Det Indiske Ocean, hvor Arabien møder Afrika. 
Kom ind og hør om hver enkelt ø og forskellene imellem dem.

Dato: 20. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

Kenya safari løveungerKenya, safari og badeferie ved Det Indiske Ocean

- Kristina Juul og Merete Kristensen beretter om deres oplevelser i Kenya

De fleste af os forbinder nok altid først og fremmest Kenya med safari, dyrevandringer og Karen Blixen. Det er de færreste der ved, at Kenya gemmer på skønne oplevelser ved østkysten mod Det Indiske Ocean. Få kilometer syd for havnebyen Mombasa finder du barfodsparadiset, Diani Beach med kridhvide sandstrande og skønne, afslappede resorts gemt i den frodige skov helt nede ved stranden.
Denne aften fortæller Kristina og Merete om, hvordan du kan kombinere en spændende safari i Kenya med en badeferie på Diani Beach eller måske på Zanzibar lidt længere mod syd. Zanzibar, tilhørende Tanzania er en spændende fusion af swahili- og arabisk kultur. Du kan også kombinere Kenya med Seychellerne, mulighederne er mange.
Kom med til en hyggelig aften og bliv klogere på rejser til Kenya, kysten, Zanzibar og Seychellerne.

Dato: 22. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

Oestrig Donau flod sckFlodkrydstogt - oplev Europa ad flodvejen

- med foredragsholder og flodkrydstogtekspert Anna Elisabeth Ohrt

Er du interesseret i kunst, kultur, historie eller vinsmagning? Måske er et flodkrydstogt på en af Europas store vandveje en god idé til din næste kulturrejse? Kom og lad dig inspirere, når vi byder inden for til et par timer med oplæg og fortællinger om vores krydstogter på Europas smukke floder. Aftenen byder på oplæg og foredrag ved flodkrydstogtekspert Anna Elisabeth Ohrt. Hør om livet ombord på de slanke, elegante flodkrydstogtskibe og de uforglemmelige oplevelser i land krydret med billeder fra den smukke natur langs Donau, Rhinen, Seinen, Mosel og Main samt Rhonen og Volga.

Dato: 28. november 2018 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1.sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 26. november 2018

Tilmeld dig her

Vietnam Yen Bai i Nordvestlige Vietnam rismarker i Mu Chang Chai sckVietnam og kontrasterne fra nord til syd

- Jakup Krossteig fortæller om danskernes nye Asien-favorit

Denne aften kommer du med på en rejse fra det nordlige Vietnam, påvirket af kinesisk kultur siden oldtiden, til den sydlige del af landet, hvor hinduismen altid har spillet den største rolle. Det er samtidigt en rejse fra det kommunistiske nord til det provestlige syd. Jakup vil fortælle om kultur og historie, natur og mad. Om byerne Hanoi, Hoi An og Saigon (Ho Chi Minh City). 
Vietnam er et land med farver og stærke sanseindtryk. Hør om, hvordan du kombinerer en kulturferie med en badeferie på nogle af Sydvietnams eksotiske og smukke øer, f.eks. Phu Quoc eller Con Dai-øerne. Denne aften får vi også besøg af Thai Airways, som fortæller lidt om selve flyrejsen til Vietnam.  

Dato: 29. november kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Lukket for tilmelding - Kontakt os på ferie@profilrejser.dk for at komme på venteliste.

Tilmeld dig her

Azamara Club Cruises - par nyder udsigtKrydstogtaften med Azamara Club Cruises

 - med foredragsholder Henrik Bergkvist fra Azamara Club Cruises

Vil du have unikke oplevelser som kun de færreste oplever? Drømmer du om at sejle med mindre skibe til eksotiske destinationer? Så anbefaler vi, at du kommer med den 4. december til Profil Rejsers og Bella Vista Travels spændende inspirationsaften, hvor du får indsigt i, hvad rederiet Azamara Club Cruises kan tilføre din næste ferie.
Rederiets repræsentant Henrik Bergkvist fortæller på denne aften om alt fra specielle events, forbeholdt skibenes gæster, til de mange unikke destinationer du kan besøge og om hele konceptet bag Azamara Club Cruises.

Dato: 4. december 2018 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1.sal
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 3. december 2018

Tilmeld dig her

Golden Gate Bridge i San FranciscoUSA – langs Stillehavet og Atlanterhavet

- Jakup Krossteig fortæller om USA’s natur og kystbyer

Jakup vil med sit foredrag denne aften rette fokus på kysterne – vestkysten især vil få megen opmærksomhed. I vil høre om østkystens historiske byer - New York, Boston og Washington og om vestkystens glamourøse Los Angeles og San Francisco. Han vil fortælle om vestkystens mange nationalparker – Yosemite, Grand Canyon, Death Valley, Bryce Canyon, Zion – og om deres mange forskelligheder. I får en gennemgang af de mange muligheder, som USA tilbyder, og gode råd og tips til en kør-selv-ferie.

Dato: 6. december kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

Island Godafoss vandfaldet i tidligt foraar sckIsland – udforsk sagaernes ø

- og få de bedste tips fra en insider, vores Islandsekspert Merete Bach Kristensen

Er du nysgerrig på Nordatlantens spændende vulkanø, og overvejer du en rejse derop eller måske et stop-over i Reykjavik på vejen til Nordamerika? Så kom til vores Islandsaften, hvor Merete vil fortælle om sine utallige oplevelser og nyopdagede fund fra seneste besøg på den spektakulære vulkanø. 
Denne hyggelige aften vil give dig inspiration og viden om alt fra store must see-oplevelser til små, ukendte oaser med eksempelvis bedste lokale restauranter, bedste heste at ride på, varme kilder og lækre spabade, og hun kan helt sikkert også anbefale dig, hvor du skal tage hen for at se hvaler om sommeren – eller nordlys om vinteren og meget mere.
Islands popularitet er stor, og mange turister fra hele verden valfarter til den nordatlantiske ø. Merete giver også sine bedste anbefalinger til planlægning af en rejse til Island, så du undgår de mere turistede områder og perioder på året. Kort sagt, du får al den viden og inspiration, du har brug for til din næste Islandsrejse. 

Dato: 28. februar kl. 18.00 – 20.00
Adresse:Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

groenland isbjerge nordlysGrønland og Færøerne – kolde facts og masser af vejr

- med Grønlandsekspert Mogens Gislinge

Mogens Gislinge rejser til den arktiske, kolde del af kloden året rundt og kender om nogen til både myter og fakta, og til hvordan du får mest ud af din rejse til både Grønland og Færøerne. 
Bliv klogere på Grønland og find ud af, hvilken årstid er bedst for dig at rejse dertil. 
Hvor i Grønland skal du rejse hen? Hvad kan du forvente at opleve? Kan du rejse individuelt eller er det bedre med en grupperejse og rejseleder? Sidst men ikke mindst, hvad vil rejsen koste?

”Masser af vejr”, som de siger. På Færøerne kan du opleve de fire årstider på en og samme dag. Men bare rolig, en sommerrejse til Nordatlantens lille øsamfund er en charmerende oplevelse. Fra hektisk storbyliv i Torshavn til afslappet bygdeliv i Gåsadalur spænder oplevelserne bredt. Lej en bil og kør de korte afstande mellem de brolagte øer og seværdigheder som Kirkjubøur, Vestmanna fuglefjelde og øen Nolsoy.
Kom ind til en hyggelig aften og hør mere, og spørg ind til det du gerne vil vide før din rejse til Grønland eller Færøerne.

Dato: 7. marts kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her