Rejseforedrag og events

Rejseforedrag og events

Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre events med spændende inspiration til din næste rejse.

Du finder vores kommende foredrag herunder.

Rejseforedrag og events

Mt Fuji og Pagode sckJapan - et moderne land med dybe rødder i historien

- krydstogtsaften med Japan-ekspert, Hans Laurens

Kom med til en interessant og hyggelig aften med vores Japan-ekspert og rejseleder Hans Laurens. Du vil høre dragende fortællinger om et land, hvor traditioner og legender lever i bedste velgående.
Hans er rejseleder på vores kulturkrydstogt med Celebrity Millennium i 19 nætter fra den 19. november 2019, se mere HER. Denne aften fortæller han mere om Japans stemningsfulde kystbyer samt Shanghai, Taiwan og Hong Kong. 

Dato: 16. januar 2019 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29, 1.sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin, vand og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 15. januar 2019

Tilmeld dig her

Krydstogter med Royal Caribbean Cruise LineKrydstogter med Royal Caribbean Cruise Line

- når hele familien skal med

Kriterierne for en vellykket familieferie er mange, og der er nok af rejser, som ikke egner sig for børn. Et cruise er dog ikke kun forbeholdt de voksne.
Ombord på Royal Caribbeans mange skibe, bliver der sørget for at latter og uforglemmelige oplevelser går hånd i hånd. Spil, arrangementer og aktiviteter til alle aldre foregår rundt omkring på skibet fra morgen til aften.
Takket været rederiets prisvindende Adventure Ocean børne- og ungdomsklub, er krydstogter med Royal Caribbean Cruise Line lige sjovt for børn som voksne.
Foredraget er for hele familien, og der vil være en unik mulighed for at få information og inspiration til livet ombord på de imponerende skibe, hvor du kan lave alt fra at spille minigolf eller stå på waveboard til at finde familiens musikgeni eller bedste kagebager.

Dato: 22. januar 2019 kl. 17.00 - 18.30
Adresse: Rosenørns Allé 29, 2.sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Drikke og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 21. januar 2019

Tilmeld dig her

Donau floden, Budapest, UngarnFlodkrydstogt - oplev Europa ad flodvejen

- med foredragsholder og flodkrydstogtekspert Anna Elisabeth Ohrt

Er du interesseret i kunst, kultur, historie eller vinsmagning? Måske er et flodkrydstogt på en af Europas store vandveje en god idé til din næste kulturrejse? Kom og lad dig inspirere, når vi byder inden for til et par timer med oplæg og fortællinger om vores krydstogter på Europas smukke floder. Aftenen byder på oplæg og foredrag ved flodkrydstogtekspert Anna Elisabeth Ohrt. Hør om livet ombord på de slanke, elegante flodkrydstogtskibe og de uforglemmelige oplevelser i land krydret med billeder fra den smukke natur langs Donau, Rhinen, Seinen, Mosel og Main samt Rhonen og Volga.

Dato: 23. januar 2019 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Bygningen Vejle, Ved Anlægget 14 B, 7100 Vejle
Traktement: Kaffe og kage
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 21. januar 2019

Tilmeld dig her

azamara cruises deck skib i havnKrydstogtsaften med Azamara Club Cruises

- med foredragsholder Henrik Bergkvist fra Azamara Club Cruises og rejseleder Lars Faurholt 

Vil du have unikke oplevelser som kun de færreste oplever? Drømmer du om at sejle med mindre skibe til eksotiske destinationer? Så anbefaler vi, at du kommer med den 24. januar til Profil Rejsers spændende inspirationsaften, hvor du får indsigt i, hvad rederiet Azamara Club Cruises kan tilføre din næste ferie.
Rederiets repræsentant Henrik Bergkvist fortæller på denne aften om alt fra specielle events, forbeholdt skibenes gæster, til de mange unikke destinationer du kan besøge og om hele konceptet bag Azamara Club Cruises. Dernæst vil rejseleder Lars Faurholt fortælle mere om Azamaras tur til Australien og Sydafrika – hvor Lars er ekspert.

Dato: 24. januar 2019 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Bygningen Vejle, Ved Anlægget 14 B, 7100 Vejle
Traktement: Kaffe og kage
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 22. januar 2019

Tilmeld dig her 

Island Godafoss vandfaldet i tidligt foraar sckIsland – udforsk sagaernes ø

- og få de bedste tips fra en insider, vores Islandsekspert Merete Bach Kristensen

Er du nysgerrig på Nordatlantens spændende vulkanø, og overvejer du en rejse derop eller måske et stop-over i Reykjavik på vejen til Nordamerika? Så kom til vores Islandsaften, hvor Merete vil fortælle om sine utallige oplevelser og nyopdagede fund fra seneste besøg på den spektakulære vulkanø. 
Denne hyggelige aften vil give dig inspiration og viden om alt fra store must see-oplevelser til små, ukendte oaser med eksempelvis bedste lokale restauranter, bedste heste at ride på, varme kilder og lækre spabade, og hun kan helt sikkert også anbefale dig, hvor du skal tage hen for at se hvaler om sommeren – eller nordlys om vinteren og meget mere. Islands popularitet er stor, og mange turister fra hele verden valfarter til den nordatlantiske ø. Merete giver også sine bedste anbefalinger til planlægning af en rejse til Island, så du undgår de mere turistede områder og perioder på året. Kort sagt, du får al den viden og inspiration, du har brug for til din næste Islandsrejse.

Dato: 28. februar kl. 18.00 – 20.00
Adresse:Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

groenland isbjerge nordlysGrønland og Færøerne – kolde facts og masser af vejr

- med Grønlandsekspert Mogens Gislinge

Mogens Gislinge rejser til den arktiske, kolde del af kloden året rundt og kender om nogen til både myter og fakta, og til hvordan du får mest ud af din rejse til både Grønland og Færøerne. 
Bliv klogere på Grønland og find ud af, hvilken årstid er bedst for dig at rejse dertil. 
Hvor i Grønland skal du rejse hen? Hvad kan du forvente at opleve? Kan du rejse individuelt eller er det bedre med en grupperejse og rejseleder? Sidst men ikke mindst, hvad vil rejsen koste?

”Masser af vejr”, som de siger. På Færøerne kan du opleve de fire årstider på en og samme dag. Men bare rolig, en sommerrejse til Nordatlantens lille øsamfund er en charmerende oplevelse. Fra hektisk storbyliv i Torshavn til afslappet bygdeliv i Gåsadalur spænder oplevelserne bredt. Lej en bil og kør de korte afstande mellem de brolagte øer og seværdigheder som Kirkjubøur, Vestmanna fuglefjelde og øen Nolsoy.
Kom ind til en hyggelig aften og hør mere, og spørg ind til det du gerne vil vide før din rejse til Grønland eller Færøerne.

Dato: 7. marts kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

krabi railay beach sckKrabi og Koh Lanta - to thailandske tropefavoritter

- med afslapning og naturoplevelser for hele familien
  

Kom med denne aften, hvor Rikke og Kenneth fortæller om Thailands to klassikere, Krabi og Koh Lanta. Fælles for de to rejsemål er deres skønne, børnevenlige strande, frodige, uspolerede natur og venlige lokalbefolkning, som I kan opleve i deres eget miljø. 
Krabi kaldes Thailands smukkeste provins og byder på en skærgård med små, grønne kalkstensøer, nationalparker og et sandt snorklingsparadis. Rikke har lige været derude og undersøgt forholdene, og er vendt hjem med gode ideer og råd om, hvordan jeres næste rejse til Thailand kan give jer de bedste oplevelser for hele familien.

Dato: 14. marts kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

seychellerne aerial kvinde anse source d argent la digueØerne i Det Indiske Ocean

- Inger Bitsch-Christensen og Kristina Juul fortæller om Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Réunion og Zanzibar

Langt borte i Det Indiske Ocean finder du nogle små øer af en helt anden verden. En blå verden. 
På denne aften fortæller Inger og Kristina om de forskellige øgrupper; om Maldivernes atoller og om at bo i en lagune, om Seychellernes særegne skønhed med pudderhvide sandstrande blandt granitsten med bløde former. Og om vulkanøerne Mauritius og Réunion med deres smukke natur. Sidst, men ikke mindst fortæller de om Zanzibar, Tanzanias smukke ø i Det Indiske Ocean, hvor Arabien møder Afrika. Kom ind og hør om hver enkelt ø og forskellene imellem dem.

Dato: 21. marts kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

safari loeveunger sckKenya, safari og badeferie ved Det Indiske Ocean

- Kristina Juul og Merete Kristensen beretter om deres oplevelser i Kenya

De fleste af os forbinder nok altid først og fremmest Kenya med safari, dyrevandringer og Karen Blixen. Det er de færreste der ved, at Kenya gemmer på skønne oplevelser ved østkysten mod Det Indiske Ocean. Få kilometer syd for havnebyen Mombasa finder du barfodsparadiset, Diani Beach med kridhvide sandstrande og skønne, afslappede resorts gemt i den frodige skov helt nede ved stranden.
Denne aften fortæller Kristina og Merete om, hvordan du kan kombinere en spændende safari i Kenya med en badeferie på Diani Beach eller måske på Zanzibar lidt længere mod syd. Zanzibar, tilhørende Tanzania er en spændende fusion af swahili- og arabisk kultur. Du kan også kombinere Kenya med Seychellerne, mulighederne er mange.

Dato: 4. april kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her

Cambodia Angkor Wat sckVietnam og Cambodia - Sydøstasiens kulturelle højborge

- Natascha og Lars fortæller om kultur, natur og Indokinas seværdigheder 

Vores to rejsespecialister Natascha og Lars har været på en spændende tur til Cambodias hovedstad Phnom Penh, berømt for sit flodlandskab og guldbelagte templer. De var også en tur forbi Siem Reap og det mageløse tempelkompleks, Angkor Wat, der i oldtiden var khmer-kongernes hovedstad. 
Kom med denne aften og hør dem fortælle om deres rejseoplevelser, og om Phu Quoc, Vietnams største ø, med kridhvide strande og frodige bjerge. Øen ligger i Den Thailandske Golf, få kilometer fra Cambodias kyst, og er derfor oplagt at kombinere med en rejse til Cambodia.

Dato: 11. april kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her