Rejseforedrag og events

Rejseforedrag og events

Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre events med spændende inspiration til din næste rejse.

Du finder vores kommende foredrag herunder.

Rejseforedrag og events

Cambodia Angkor Wat sckVietnam og Cambodia - Sydøstasiens kulturelle højborge

- Natascha og Lars fortæller om kultur, natur og Indokinas seværdigheder

Vores to rejsespecialister Natascha og Lars har været på en spændende tur til Cambodias hovedstad Phnom Penh, berømt for sit flodlandskab og guldbelagte templer. De var også en tur forbi Siem Reap og det mageløse tempelkompleks, Angkor Wat, der i oldtiden var khmer-kongernes hovedstad. 
Kom med denne aften og hør dem fortælle om deres rejseoplevelser, og om Phu Quoc, Vietnams største ø, med kridhvide strande og frodige bjerge. Øen ligger i Den Thailandske Golf, få kilometer fra Cambodias kyst, og er derfor oplagt at kombinere med en rejse til Cambodia.

Dato: 11. april kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Begrænset antal pladser
Seneste tilmelding: 
Dagen før

Tilmeld dig her

hawaii - kyst set fra helikopterHawaii – en drøm for de eventyrlystne

- Karina og Mark fortæller om deres oplevelser på Hawaii

Denne aften kommer du lidt tættere på drømmen om en eksotisk og romantisk tur til Hawaii, når Karina og Mark fortæller om deres oplevelser på rejser til vulkanøerne i Stillehavet. Århundreders vækst har dannet tropiske regnskove, forgreninger af floder og brusende vandfald. Dele af Hawaii-øerne er kun tilgængelige med båd eller helikopter, og ture som disse vil afsløre en udsigt, der overgår dine vildeste fantasier og drømme. Hawaii er et paradis på jord, og du er inviteret til et smugkig på denne foredragsaften hos Profil Rejser. Hvorfor ikke kombinere Hawaii med vestkysten af USA eller Canada?

Kom med og hør om de mange muligheder og få inspiration til din rejse til Hawaii.

Dato: 2. maj kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Fuldt booket! 
Seneste tilmelding: Dagen før

Tilmeld dig her

MSC balkonkahyt champagneMSC Cruises

- Inspirationsaften med Profil Rejser Cruise

Vi har fornøjelsen at invitere til foredrag – og denne aften fortæller vi om MSC og rederiets mange, dejlige skibe og destinationerne på deres rejseruter. MSC Cruises udvider deres flåde, og de næste mange år kommer der to nye, flotte skibe om året. Torben Simonsen fra MSC kommer og fortæller om nyhederne og alt om rederiet.

Tina Heller fra Profil Rejser’s krydstogtsafdeling fortæller om oplevelsen fra hendes private ferie med familien på MSC Splendida og om dåben af rederiets nyeste skib, Bellissima. Vi kommer nærmere ind på de spændende rejseruter, Yacht Club, specialrestauranter og om at være på cruise med børn, om World Cruise og om cruising i Middelhavet.
Inspirationsaftenen er for alle – uanset om man tidligere har været på krydstogt. 
Kontaktperson: Tina Heller - tihe@profilrejser.dk

Dato: 8. maj kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Rosenørns alle 29, 2.sal, 1970 Frederiksberg C
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Seneste tilmelding: 6. maj 2019

Tilmeld dig her

elefanter graesserDet vilde Thailand – jungle og dyreliv

- med foredragsholder Chris Kaiser fra Elephant Hills, Khao Sok

I slutningen af maj kan du komme med til vores interessante foredrag om det vilde Thailand, de fredede elefanter og en camp midt i den thailandske jungle. Chris, der til daglig arbejder i Elephant Hills vil fortælle om Khao Sok nationalpark og det bæredygtige projekt med elefanterne.
Khao Sok nationalpark er en regnskov, der menes at datere 160 millioner år tilbage, hvilket gør den til en af verdens ældste, og her kan du, under et ophold på campen Elephant Hills opleve det vilde dyreliv, som eksempelvis gibbonaber og elefanter. Ud over regnskov kan du i Sydthailand nyde snorkling fra skønne badestrande.
Kom med denne aften og få et bedre indblik i Thailands mange facetter, landet er nemlig langt mere end strand og palmer – Chris vil fortælle om det Thailand du ikke kender.

Dato: 28. maj kl. 18.00 – 20.00
Adresse: Rosenørns Allé 29. 1. sal, 1970 Frederiksberg
Traktement: Vin og snacks
Pris: Gratis
Bemærk: Foredraget afholdes på engelsk
Seneste tilmelding: Dagen før

Tilmeld dig her

rejseleder lars faursholdtKrydstogter til Australien og Sydafrika med Azamara Cruise

- rejseforedrag ved rejseleder Lars Faursholdt

Profil Rejser og Bella Vista Travel byder velkommen til et spændende rejseforedrag om Australien og Sydafrika – fortalt af Danmarks nok mest inspirerende rejseleder, Lars Faursholdt.

I januar og marts 2020 vil Lars være rejseleder på to enestående ture til henholdsvis Australien/Singapore og Sydafrika. Begge rejser er med Azamara Cruise, som har tre skibe med plads til ca. 700 personer. Azamara Cruise er kendt for sit høje serviceniveau, gourmetretter og flotte indretning. I løbet af rejseforedraget vil Lars fortælle dig om, hvilke oplevelser du kan forvente af krydstogterne og opholdet ombord på de smukke skibe.

Lars, der til dagligt er bosat i Jylland, har været i rejsebranchen i 28 år. Han har været udstationeret i otte år som rejseleder med længere ophold i Australien, Østafrika og på Bali og Borneo. I dag arbejder han som World Freelance Tourleader med speciale i Stillehavet, Afrika, Indonesien, Borneo og Papua.

Hvis du har spørgsmål til arrangementerne, bedes du venligst kontakte Tina Heller på mail tihe@profilrejser.dk

Dato: 27. maj 2019 kl. 18.00 - 20.00
Adresse: Rosenørns alle 29, 2.sal, Frederiksberg C
Traktement: Vand og snacks
Pris: Gratis
Seneste tilmelding: 24. maj 2019

Tilmeld dig her

Dato: 11. juni 2019 kl. 17.30 - 20.00
Adresse: Et sted i Aarhus, adresse oplyses senere
Traktement: Vand og snacks
Pris: Gratis
Seneste tilmelding: 7. juni 2019

Tilmeld dig her