Inspirationsdag hos Profil Rejser

22. september 2019

Vi er 60 folk, der ikke bestiller andet end at bestille

Og nu vil vi gerne dele vores viden og rejselyst med dig. Normalt gløder vores telefoner, og vi har travlt med at bestille, men denne søndag vil vi gerne møde dig, nyde et lille glas og høre om dine rejsedrømme. Det bliver en dag fyldt med rejseinspiration og spændende foredrag. Alle som deltager får en rabatkupon på 500 kr. til køb af en skræddersyet rejse hos Profil Rejser*.

Få tips & tricks til større oplevelser

Kom og hør foredrag om oplevelser fra nord, syd, øst og vest, til lands og til vands, fra safaribilen, soldækket og golfbaner rundt omkring i verden. 
Forbered dig på at blive inspireret, når vores passionerede foredragsholdere deler ud af viden, oplevelser og tips & tricks til vores destinationer Thailand, USA, Canada og Hawaii, men også på vores nye destination Costa Rica og jordens koldere egne som Grønland, Island og Færøerne. 

Nysgerrig på cruise?

Har du før været på cruise og søger inspiration til nye rejser, så står vores erfarne rejsekonsulenter klar til at guide dig mod nye oplevelser. Eller måske har du aldrig været på et krydstogtskib, men ønsker at finde ud af om denne populære rejseform er noget for dig. Så skal du ikke snyde dig selv for foredraget henvendt til nye cruisere. Her får du chancen for at høre om de forskellige rederier, sejlruter og hvordan sådan en rejse foregår. 

Kombiner golfrejser med andre oplevelser

Forestil dig et par spændende runder golf kombineret med god gastronomi, kulturoplevelser, en lækker badestrand, et krydstogt, tennis eller noget helt andet. Kom og mød vores golfteam,  og hør, hvad vi kan tilbyde, når vi skræddersyr din golfrejse.

Vi glæder os til at se dig!

Mød vores søde og engagerede rejsekonsulenter til en snak om, hvilke oplevelser og lande du drømmer om.

Det foregår den 22. september kl. 10.00 - 16.00 på Rosenørns Allé 31.  Det er gratis, men vi har behov for din tilmelding, så vi ved, hvor meget vin og snacks vi skal købe.

Stay tuned.. 

Følg med her på siden eller i din mailboks, for der vil løbende komme mere information om dagen.

Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev?

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her

Tilmelding til Inspirationsdag hos Profil Rejser

 

*Rabatkuponen kan anvendes til køb af en ny skræddersyet pakkerejse hos Profil Rejser. Der kan max. anvendes 2 rabatkuponer pr. ordre og rejsen skal bestilles senest den 22. marts 2020. Rabatkuponen kan ikke anvendes til rejser bestilt før den 22. september 2019. Den fysiske rabatkupon skal afleveres ved køb af rejse og der skal være sammenfald mellem navn på rabatkupon og navn på den/de rejsende. Rabatkuponen kan ikke ombyttes til kontanter.