Deltag og oplev
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Deltag og oplev

Deltag i vores konkurrencer, tilmeld dig vores nyhedsbreve, tag med til vores rejseforedrag, læs vores kataloger og giv et gavekort til en, du holder af.

Rejsekonkurrencer
Vi har løbende attraktive konkurrencer, hvor du kan vinde store rejsegavekort eller rejser til skønne destinationer. Vi annoncerer løbende vores konkurrencer i nyhedsbrevene. 
Læs mere om vores konkurrencer her

Nyhedsbreve
Som modtager af Profil Rejsers nyhedsbreve, er du sikret de bedste rejsetilbud, information om rejsekonkurrencer samt invitationer til rejsemesser, rejseforedrag og skibsbesøg.
Læs mere om nyhedsbrevene og tilmeld dig her

Rejseforedrag
Profil Rejser arrangerer i løbet af året masser af gratis rejseforedrag. Kom med til hyggelige rejseforedragsaftener og få spændende beretninger om vores forskellige destinationer. Vi annoncerer løbende vores rejseforedrag i nyhedsbrevene.
Se aktuelle rejseforedrag her

Kataloger
Vi har et stort udvalg af onlinekataloger med masser af rejseinspiration om vores rejsemål. Katalogerne ligger frit tilgængeligt for dig til at gå på opdagelse i.
Se vores kataloger her

Gavekort
Giv en gave, der aldrig bliver glemt! Skal du finde en helt særlig gave, er et gavekort til Profil Rejser den oplagte ide. Vi har et bredt udvalg af rejser, så den heldige modtager vil have masser at vælge imellem.
Læs mere og bestil dit gavekort her
Læs mere
Vil du til Deltag og oplev?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.