Melia Caribe Tropical

Dominikanske Republik - Punta Cana

  • Lige ned til den hvide sandstrand
  • 10 specialiserede restauranter
  • 10 pools og en 18 hullers golfbane
  • Der afholdes ugentlige temafester

Flotte omgivelser lige meget hvor man kigger hen fra hotellet af !

Melia Caribe Tropical har altid været blandt de mest populære resorts i Punta Cana området. Resortet ligger på den verdenskendte Bavaro Beach, kendt for sine brede hvide sandstrande og det flotte turkisblå hav. 

Resortet sætter en dyd i at all inclusive skal være værd at rejse efter. Hotellet har således hele 10 specialiserede restauranter med mad fra hele verden, samt tre buffet restauranter, som man bestemt ikke bør gå uden om. Nogle af disse restauranter, blandt andet den kendte Gabi restaurant med sit internationale køkken, er dog kun inkluderet for de gæster, der vælger at tilkøbe opgraderingen ’The Level’. Med ’The Level’ bor man i et område, der kun er tilladt for voksne over 18 år, og her har man adgang til faciliteter, som resortets øvrige gæster ikke har, bl.a. en særlig del af stranden. 

Resortet har 10 pools, en 18 hullers golfbane, et kasino og et væld af andre aktivitetsmuligheder. Der tilbydes desuden undervisning i en lang række lokale aktiviteter. Det kan f.eks. være at flette en speciel dominikansk stråhatte, at ’blende’ de lokale drinks eller at danse de lokale danse. Resortet har hver aften et show, som enten kan være en optræden med dans og gøgl eller professionelle musikere, der kommer og optræder. Hotellet afholder ligeledes ugentlige temafester. 

Når du bor på Melia Caribe Tropical er der ubegrænsede greenfees med i pakken på resortets bane, Cocotal Golf & Country Club. Det er dog – som på de øvrige resorts i Punta Cana – ikke tilladt at gå banen rundt. Som golfspiller på Cocotal er du derfor påtvunget at tilkøbe en buggy, som skal betales på stedet. Banen har altid været kendt som en af de mest velholdte i Punta Cana området, hvilket ikke siger så lidt. Banen er af José ”Pepe” Cancedo, som har designet en 27 huller bane, der smukt slanger sig i landskabet. 

De mindste værelser på Melia Caribe Tropical er på hele 42 km2 og tilbyder alle de faciliteter, man kan forvente af et hotel i denne klasse. Værelserne har alle balkon eller terrasse. I lobbyen er der gratis WiFi. Resortet har 8 tennisbaner og et fuldt udstyret fitnessrum.
Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.