Den Dominikanske Republik
 • Rejsetid

  12-14 timer

 • Bedste årstid

  december - maj

 • Tidsforskel

  -6/-7 timer

Rejser til Den Dominikanske Republik i Caribien

Den Dominikanske Republik opfylder drømmen om en golfferie i et tropisk klima blandt turkisblå laguner, frodige bjerglandskaber og pulverhvide sandstrande, så langt øjet rækker.
Se alle rejser til Den Dominikanske Republik

I hjertet af Det Caribiske Hav ligger Den Dominikanske Republik på bounty-øen Hispanola, som den deler med Haiti. Med et område der dækker mere end 48.000 km2, en gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader og en spektakulær natur, der mest af alt ligner et paradis, er der uanede muligheder for spændende oplevelser.

Landet har de perfekte rammer for afslapning på nogle af verdens bedste sandstrande og dukkerter i det turkisblå hav. Og for dig, der holder af at svinge golfkøllen under varme himmelstrøg, er Den Dominikanske Republik en oplagt feriedestination. 

Golf i verdensklasse

Den Dominikanske Republik er kendt for sin voksende liste af verdensklasse golfbaner. Landet kan blandt andet prale med Jack Nicklaus’s golfbane Punta Espada, der i år 2016 blev kåret af Golfweek Magazine som den bedste golfbane i hele Caribien og Mexico.

De skønne udsigter og den eksotiske natur er med til at sætte rammerne for et enestående design og særskilte golfbaner, hvilket gør det unikt at spille golf i Den Dominikanske Republik. Du vil kunne høre bølgerne skylle op over kysterne, du vil se palmerne svaje i vinden og bjergene titte op i baggrunden, alt imens du vandrer ned ad frodige fairways, hvor udfordringer venter uafhængigt af, hvilket niveau du befinder dig på.

På østkysten ligger Punta Cana, der et rent mekka for golfspillere. Her er et stort udvalg af golfbaner i verdensklasse blandt andet designet af Nick Price, Jack Nicklaus, Tom Fazio, P.B. Dye og Jose-Pepe-Gancedo. 

Meget mere end bare golf

Forstil dig et land omkranset af et indbydende, turkisblåt hav. Tre skovrige bjergkæder snor sig gennem landskabet og mellem disse ligger dybe, frugtbare dale, hvor der dyrkes sukkerrør, kaffe, kakao og tobak. Et varieret dyreliv åbenbarer sig i landets tropiske klima, og du kan se papegøjer, leguaner og krokodiller. Hvis du er heldig, kan du opleve pukkelhvalernes årlige parringsleg i farvandet omkring Samaná-halvøen. 

Den Dominikanske Republik har meget mere at byde på end blot golf. Oplev den storslåede natur, det spændende dyreliv og byerne, som rige på historie og kultur.

Kultur, merengue-dans og lokalt køkken

Hovedstaden Santo Domingo er den ældste, europæiske bosættelse i Amerika, hvor et kloster og brostensbelagte gader vidner om kolonitidens dage. Her gik Columbus i land i 1492 og lagde grunden til den nuværende befolkning med rødder i de oprindelige Tainoindianere, de spanske kolonisatorer og afrikanske slaver. Byen består af den gamle bydel, Zona Colonial, med historiske huse fra kolonitiden, cafeer og åbne pladser, mens den nyere del, Ciudad Nueva, er en moderne havneby. 

Oplev kulturen gennem fusionskøkkenets lækkerier, den livlige merengue-musik og de inspirerende museer. Ønsker du et dybere indblik i den lokale kultur, bør du tage til karneval i februar, hvor uafhængigheden fejres med dans, musik og farvestrålende masker.

Krydstogt til Florida og Santo Domingo i Den Dominikanske Republik

Skal du på krydstogt i Caribien, har du mulighed for at vælge en rejse med stop i Den Dominikanske Republik. Et stort antal krydstogter fra Miami og Florida lægger vejen forbi landets forskellige havnebyer.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Den Dominikanske Republik

 1. 1

  Dybhavsfiskeri

  Nyd livet til søs i det smukke, caribiske hav.

 2. 2

  Katamarantur på det turkisblå hav

  Hvide sandstrande og turkisblåt hav!
 3. 3

  Marinarium

  Tag på denne unikke udflugt, hvor du kan slappe af på en flydende ø og opleve havets dyr på et af Punta Canas smukkeste steder.
 4. 4

  På eventyr med Bavaró Runners

  Oplev dit livs eventyr! Vi vil sammen tage på eventyr i vores terrængående køretøjer.
 5. 5

  Santo Domingo byrundtur

  Se Amerikas ældste by! Besøg katedralen, Columbus’ søns hus og ”Three eyes cave”.
Vil du til Den Dominikanske Republik?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.