Den Dominikanske Republik

 • Rejsetid

  12-14 timer

 • Bedste årstid

  december - maj

 • Tidsforskel

  -6/-7 timer

Rejser til Den Dominikanske Republik i Caribien

Den Dominikanske Republik opfylder drømmen om en caribisk ø med tropisk klima, vandfald, søer, laguner, frodige bjerglandskaber og hvide bountystrande, så langt øjet rækker.
Se alle rejser til Den Dominikanske Republik

Som en af de mest varierede øer i hjertet af Det Caribiske Hav er Den Dominikanske Republik perfekt til afslapning og dukkerter i det turkisblå hav. Her vil du opleve den glade, livlige merengue-dans, gamle kolonibyer og hyggelige restauranter og cafeer.

Øen Hispanola i hjertet af Caribien

Med et område der dækker mere end 48.000 km2 og en gennemsnitstemperatur på 25 °C, er der uanede muligheder for spændende oplevelser i den fantastiske natur. Den Dominikanske Republik ligger på øen Hispanola, som den deler med Haiti, omkranset af et indbydende turkisblåt hav. Tre skovrige bjergkæder snor sig igennem landskabet og imellem dem ligger dybe frugtbare dale, hvor der dyrkes sukkerrør, kaffe, kakao og tobak. Et varieret dyreliv åbenbarer sig i Den Dominikanske Republiks tropiske klima. Her kan du se papegøjer, leguaner og krokodiller og ikke mindst pukkelhvalernes årlige parringsleg i farvandet omkring Samaná-halvøen. 

Oplev den charmerende, gamle hovedstad Santo Domingo

Udover en storslået natur møder du et land rigt på historie og kultur. I hovedstaden Santo Domingo, som er den ældste, europæiske bosættelse i hele Amerika, vidner et kloster, det første universitet og brostensbelagte gader i den gamle bydel, Zona Colonial, om kolonitidens dage. Her gik Columbus i land i 1492 og lagde grunden til den nuværende befolkning med rødder i de oprindelige Tainoindianere, de spanske kolonisatorer og afrikanske slaver. Byen består af en gammel del, Zona Colonial, og en ny del, Ciudad Nueva. Den gamle bydel har historiske huse tilbage fra kolonitiden og mange cafeer og åbne pladser, mens den nye bydel er en moderne havneby. Dagen kan bruges på shopping eller på besøg på byens museer, mens aftenen kan bruges på byens barer eller diskoteker.

Livlig merengue-dans og lækkert køkken

Det er velkendt, at den dominikanske kultur bedst opleves gennem fusionskøkkenets lækkerier, den livlige merengue-musik og de inspirerende museer, som specielt Santo Domingo byder på. Men vil du have et dybere indblik i befolkningen, så er karnevallet i februar en begivenhed, du skal unde dig selv. Til denne store, årlige fest, hvor uafhængigheden fejres, mærkes specielt kulminationen og den unikke energi fra de tre kulturer: Taino, den spanske og den afrikanske, når de sammen indtager gaderne med dans, musik og farvestrålende masker.

Krydstogt til Florida og Santo Domingo i Den Dominikanske Republik

Skal du på krydstogt i Caribien, har du mulighed for at vælge en rejse med stop i Den Dominikanske Republik. Et stort antal krydstogter fra Miami og Florida lægger vejen forbi Den Dominikanske Republiks forskellige havnebyer.

Læs mere om krydstogter til Den Dominikanske Republik her


Læs mere

Top oplevelser

Den Dominikanske Republik

 1. 1

  Dybhavsfiskeri

  Nyd livet til søs i det smukke, caribiske hav.

 2. 2

  Katamarantur på det turkisblå hav

  Hvide sandstrande og turkisblåt hav!
 3. 3

  Marinarium

  Tag på denne unikke udflugt, hvor du kan slappe af på en flydende ø og opleve havets dyr på et af Punta Canas smukkeste steder.
 4. 4

  På eventyr med Bavaró Runners

  Oplev dit livs eventyr! Vi vil sammen tage på eventyr i vores terrængående køretøjer.
 5. 5

  Santo Domingo byrundtur

  Se Amerikas ældste by! Besøg katedralen, Columbus’ søns hus og ”Three eyes cave”.
;

Anbefalet til dig

Vil du til Den Dominikanske Republik?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.