Kultur, shopping og afslapning i Dansk Vestindien

Vestindiske Øer - St. Thomas, St. Croix, St. John, New York City

 • Tre tidligere danske øer, St. Thomas, St. Croix og St. John
 • De danske spor og historien fra kolonitiden
 • Behageligt klima, kridhvide strande og gæstfrie indbyggere
 • New York og pulserende dage i storbyen

Kombirejse til de tre tidligere danske koloniøer i Vestindien, St. Thomas, St. Croix og St. John. Der er stadig masser af spor efter tiden under dansk flag, men det er i høj grad også det behagelige klima, de kridhvide strande og de gæstfrie indbyggere, der lokker gæster til øerne. Tre dage stop i New York er inkluderet.

Besøg de 3 vestindiske øer St. Thomas, St. John og St. Croix og få et ophold i New York med i pakken! 

Flyv til New York og tilbring et par dage i den pulserende millionby som aldrig sover. "The Big Apple" byder på oplevelser både til vands, til lands og i luften. Hvad med en helikoptertur henover Manhattan eller oplev en Broadway musical for hele familien? 

Flyv videre til St. Thomas hvor I kan gå på opdagelse blandt historiske mindesmærker, svømme med havskildpadder, shoppe i tax free butikker, bade og snorkle ved de smukke strande og nyde den afslappede caribiske stemning. 

Tag herefter videre med båd til St. John. Øen der ikke uden grund har ry for at være den smukkeste af De Vestindiske Øer byder på frodig utæmmet natur, kridhvide sandstrande og et farverigt tropelandskab der kan tage pusten fra enhver! Hop på en safaribus, der kører ud til de mange uspolerede strande. Der findes også mange spændende vandreture. Øen er et sandt paradis for naturelskere! 

Fra St. John tager I tilbage til St. Thomas for at fange et vandfly til St. Croix. Øen byder på aktiviteter som hesteridning, kanosejlads og snorkling. St. Croix har de fleste levn fra fortiden som dansk koloni, og der er masser af sukkermøller, fæstninger og gamle bygninger. Ønsker du en musikalsk og livsbekræftende oplevelse så tag til gospelkoncert i en af de lokale kirker og lad dig rive med af de lokales sang og dans.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vestindiske Øer

St. Thomas, St. Croix, St. John, New York City

14 nætter / 15 dage

fra kr. 21.305

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

St. Thomas St. Croix

Rejser til St. Thomas

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.
Læs mere
St. Thomas St. Croix St. John

Rejser til St. Croix

St. Croix er den største af De Vestindiske Øer, på størrelse med Møn, og det er her, du finder de fleste levn fra den danske kolonitid. De originale danske bygningsværker fra det 18. og 19. århundrede pryder stadig gadebilledet i øens største by, Christianssted. Det er spændende at gå rundt i de små gader med danske navne, og det føles som om man træder ind i en kulisse fra det forrige århundrede.
Læs mere
St. Croix St. John New York City, NY

Rejser til St. John

Øen er den mindste af De tre Vestindiske Øer og en stor del er nationalpark. St. John har ikke uden grund ry for at være den smukkeste af De Vestindiske Øer. Den frodige utæmmede natur, de kridhvide sandstrande og de farverige tropelandskaber kan tage pusten fra enhver!
Læs mere
St. John New York City, NY

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere

Overnatningsmuligheder

New York City - 3 nætter

Hotel Edison
Se kort

Hotel Edison

Beliggenhed: USA, New York City

Stort, populært og ældre turistklassehotel med super beliggenhed ved Broadway midt i teaterdistriktet og tæt på Times Square. 550 værelser med aircondition, iHome docking station, værdiboks, telefon og tv. Hotellet har gratis WiFi, to restauranter, to barer, cafe, cocktaillounge, fitness samt art deco-lobby.

Læs mere her

St. Thomas - 4 nætter

Emerald Beach Resort
Se kort

Emerald Beach Resort

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Thomas

Emerald Beach er et turistklassehotel, der ligger perfekt placeret direkte på stranden ved Lindbergh Bay i smukke og frodige omgivelser. Her er du 5 minutters kørsel fra Charlotte Amalie og tæt på lufthavnen. Resortets beliggenhed på én af St. Thomas bedste strande, og de fine vandsportsfaciliteter – kajak, snorkling og dykning - vil tiltale både familier og par. Romantikere har mulighed for at arrangere et uforglemmeligt strandkantsbryllup på resortet og nyde en smuk solnedgang få skridt fra det krystalblå hav.  

De fire to-etagers bygninger er omgivet af palmer og blomstrende træer, og huser de rummelige værelser, som er enkelt indrettet i caribisk stil med klinkegulv og bambusmøbler. Havudsigten kan nydes fra værelsets balkon eller terrasse, og der er kabel-tv og aircondition og gratis Wi-Fi. Hotellet har et pool-område med solsenge, parasoller og håndklæder, en hyggelig restaurant ved stranden, cocktailbar og tennisbane. 

Emerald Beach er et ideelt valg, hvis man gerne vil bo enkelt, centralt og på stranden.

 
Læs mere her

St. John - 3 nætter

Gallows Point Resort
Se kort

Gallows Point Resort

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. John

Ønsker du at bo på et resort med en hyggelig og hjemlig atmosfære, er Gallows Point et oplagt sted for familier med børn over 5 år eller par som ønsker at bo i egen "hybel". Alle værelser har eget køkken med mulighed for selv at kokkerere samt terrasse eller balkon, hvor man kan nyde den spektakulære udsigt over havet.

Læs mere her

St. Croix - 4 nætter

Caravelle Hotel
Se kort

Caravelle Hotel

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Croix

Caravelle Hotel (renoveret i 2015) ligger i den historiske del af Christiansted lige havnepromenaden, hvor du finder et fint udvalg restauranter og barer. Hotellet har egen restaurant samt den populære bar Rum Runners, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet. Dagen kan også nydes ved poolen, og fra hotellet er der let adgang til udflugter i og udenfor byen.

Hotellet har 42 rummelige lyse værelser, som alle har gratis WiFi, loftsvifte, aircondition, mini-køleskab og kabel TV.

BEMÆRK: Hotellet er lukket ned for renovering frem til 1. september 2018

 

 

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til USA

  Pas/Visum
  Regler for indrejse til USA

  De fleste danske statsborgere kan rejse til USA uden visum under det såkaldte Visa Waiver Program. Reglerne for indrejse kræver, at du laver en ESTA forhåndsregistrering og denne skal laves senest 72 timer før afrejse. En ESTA-forhåndsgodkendelse er gyldig i to år og koster 14 dollars. Få adgang til ESTA (Electronic System for Travel Authorization). 

  Gyldig fra 1. april 2016:
  Alle med dansk pas, og som rejser ind til USA med ESTA-godkendelse, skal have biometriske pas med chip. Alle danske pas der er udstedt efter den 1. august 2006 er biometriske og udstyret med chip, som indeholder b.la. et digitalt foto og din underskrift. Med denne pastype og en ESTA-godkendelse behøver du ikke mere for at rejse ind i USA.
  Såfremt dit pas er udstedt FØR 1. august 2006 lever det ikke op til de nye regler, og du vil enten skulle søge visum eller have et nyt pas, hvis du rejser mellem 1. april og 1. august 2016.


  Du skal kun søge om visum: 
  - Hvis du ikke er dansk statsborger 
  - Hvis du skal arbejde eller studere i USA 
  - Hvis du tidligere er blevet nægtet visum til USA 
  - Hvis du vil opholde dig i USA i mere end 90 dage 
  - Hvis du ikke er i besiddelse af en ren straffeattest 
  - Hvis du tidligere ikke har forladt USA inden udløbet af en 90 dages visumfri periode
  - Du har besøgt Iran, Irak, Sudan eller Syrien på eller efter den 1. marts 2011 og/eller har dobbelt statsborgerskab, til ét af nævnte lande. 
  - Hvis du ikke har et e-pas/biometrisk pas med chip, rejser til USA mellem 1. april og 1. august 2016, og ikke ønsker at få lavet et nyt pas.

  Kontakt den amerikanske ambassade i Danmark, hvis du ønsker flere oplysninger om pas- og visumreglerne samt generelle indrejseregler: 

  Embassy of the United States of America 
  Dag Hammerskjölds Alle 24 
  2100 København Ø 
  Tlf. 3341 7100 - hverdage 14.00 – 16.00 
  dk.usembassy.gov

  Vaccinationer
  Inden din rejse til USA bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  USA er inddelt i 6 tidszoner: 

  Eastern Standard Time: Minus 6 timer 
  Central Standard Time: Minus 7 timer 
  Mountain Standard Time: Minus 8 timer 
  Pacific Standard Time: Minus 9 timer 
  Alaska Standard Time: Minus 10 timer 
  Hawaiian Standard Time: Minus 11 timer

  Elektricitet
  I USA og Canada er strømspændingen i el-nettet forskelligt fra den i Europa. Således er der kun 120 volt i de nordamerikanske stikkontakter i forhold til vores 230 volt. Kontakterne har også en anden form i stedet for de 'runde ben', der bruges i Europa. Du kan således ikke uden videre bruge dine elektriske apparater og mobil- og computeropladere fra Danmark i de amerikanske stikkontakter. Du er derfor nødt til at bruge en såkaldt 'adapter'. Du skal købe et lille adapter stik, der populært sagt laver en nordamerikansk stikkontakt om til en europæisk/dansk. Det bedste vil være at købe det hjemmefra, så det ikke er det første, du skal ud at lede efter på din rejse.
  Du kan købe stikket i de fleste større supermakeder og hos el-forhandlere, men også visse butikker i København Lufthavn forhandler dem. En god idé er desuden at tage en dansk multistikdåse med forlængerledning med, så du har flere stikudtag at gøre godt med. Så kan du oplade flere apparater på én gang på hotelværelset.

  Læs mere om de forskellige stiktyper her

  Strømstyrke og spænding i USA og Canada

  På grund af den lave spænding på 120 volt er det ikke alle elektriske apparater fra Europa, der kan bruges i USA. Det er f.eks. gældende for hårtørrere. I stedet for at købe en elektrisk omformer er det langt billigere - og nemmere - at købe en helt ny hårtørrer i USA. I langt de fleste tilfælde kan du uden problemer bruge dine medbragte elektriske apparater i USA. Det gælder f.eks. computere, diverse opladere til mobiltelefoner, computere, barbermaskiner m.m. Du skal blot bruge den førnævnte adapter.
  Man skal dog overordnet undgå at købe elektriske apparater i USA, som f.eks. køkkenmaskiner og andet husholdningsudstyr, da de er produceret til at køre på 120 volt og efterfølgende skal bruges med en dyr omformer i Danmark.


 • Under din rejse på De Vestindiske Øer

  Drikkepenge
  Det er normalt at give drikkepenge på De Vestindiske Øer. Hotelpersonale skal have cirka en dollar per kuffert der bringes op. Det samme får stuepiger og turguider. Taxichauffører får normalt 10 % medmindre et beløb er aftalt på forhånd, og på restauranter forventes 10 til 15 %.

  Valuta
  US dollar(US$), 1 = 100 cents. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på USD.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kasper, Kim, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.