Historie, snorkling og grillet hummer i Dansk Vestindien

Vestindiske Øer - St. Thomas, St. Croix, New York City

 • New Yorks pulserende liv
 • Kreolsk køkken i det tidligere Dansk Vestindien
 • Gæstfriheden på St. Thomas og St. Croix
 • Den danske kolonihistorie og de mange levn fra dengang

Oplev de tidligere danske koloniøer, St. Thomas og St. Croix, med deres gæstfrihed, kridhvide sandstrande og kreolske køkken – og mange minder om danskernes tid på øerne. På udrejsen er der tre dages stop i den altid levende storby New York.

14 dages ferie på De Vestindiske Øer St. Thomas og St. Croix med 3 dages stop i New York på udrejsen. 

Tag på en skøn ferie i det caribiske øhav på de tidligere danske koloniøer, hvor du bliver mødt af en hjertelig gæstfrihed, kridhvide strande og et mangfoldigt udbud af aktiviteter for såvel store som små. 

Flyv til New York og nyd 3 dage på Manhattan inden du flyver videre til St. Thomas. Øen har en skøn blanding af historie og smukke strande. Tag en vandflyver videre til St. Croix og udforsk øen som er på størrelse med Møn, her er det fortsat muligt at finde levn fra en dansk kolonitid. 

På øerne findes der masser af aktiviteter som f.eks. snorkling, dykning, hesteridning og golf. Det er nemt at komme rundt enten med en safaritaxa, eller du kan leje bil og opleve dette paradis i dit eget tempo.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB

Vestindiske Øer

St. Thomas, St. Croix, New York City

13 nætter / 14 dage

fra kr. 17.755

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

St. Thomas St. Croix

Rejser til St. Thomas

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.
Læs mere
St. Thomas St. Croix New York City, NY

Rejser til St. Croix

St. Croix er den største af De Vestindiske Øer, på størrelse med Møn, og det er her, du finder de fleste levn fra den danske kolonitid. De originale danske bygningsværker fra det 18. og 19. århundrede pryder stadig gadebilledet i øens største by, Christianssted. Det er spændende at gå rundt i de små gader med danske navne, og det føles som om man træder ind i en kulisse fra det forrige århundrede.
Læs mere
St. Croix New York City, NY

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere

Overnatningsmuligheder

New York City - 3 nætter

Hotel Edison
Se kort

Hotel Edison

Beliggenhed: USA, New York City

Stort, populært og ældre turistklassehotel med super beliggenhed ved Broadway midt i teaterdistriktet og tæt på Times Square. 550 værelser med aircondition, iHome docking station, værdiboks, telefon og tv. Hotellet har gratis WiFi, to restauranter, to barer, cafe, cocktaillounge, fitness samt art deco-lobby.

Læs mere her

St. Thomas - 5 nætter

Windward Passage Hotel
Se kort

Windward Passage Hotel

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Thomas

Kan du lide at være i begivenhedernes centrum, er Windward Passage et godt turistklassehotel. Central beliggenhed med udsigt til havnen og vandflyveren i Charlotte Amalie, 5 km fra lufthavnen og kun et stenkast fra de mange toldfrie butikker, historiske seværdigheder og French Town med natteliv og restauranter. Hotellet er egnet til alle.
Windward Passage har rummelige og komfortable dobbeltværelser i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, fladskærms-tv, køleskab og fransk balkon med udsigt til enten bugten eller bjergene. I Winward Restaurant serveres vestindisk mad såvel som internationale retter. Der er gårdhave med swimmingpool, solterrasse og bar, og vil du nyde strandlivets glæder, tilbyder hotellet gratis kørsel til og fra Magens Bay – øens smukkeste strand. Hotellet har deuden sit eget lille kasino.

BEMÆRK: Hotellet er lukket ned for komplet renovering i hele 2018

Læs mere her

St. Croix - 5 nætter

Caravelle Hotel
Se kort

Caravelle Hotel

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Croix

Caravelle Hotel (renoveret i 2015) ligger i den historiske del af Christiansted lige havnepromenaden, hvor du finder et fint udvalg restauranter og barer. Hotellet har egen restaurant samt den populære bar Rum Runners, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet. Dagen kan også nydes ved poolen, og fra hotellet er der let adgang til udflugter i og udenfor byen.

Hotellet har 42 rummelige lyse værelser, som alle har gratis WiFi, loftsvifte, aircondition, mini-køleskab og kabel TV.

BEMÆRK: Hotellet er lukket ned for renovering frem til 1. september 2018

 

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kim, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser