Rejser til St. Thomas

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    november - august

  • Tidsforskel

    5

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.

Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver. 

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen. 

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet ”Drakes Seat”, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som én af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed. 

Vandaktiviteter 

På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden. 

Shopping i Charlotte Amalie

St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter. 

Paradise Point 

Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost. 

Golf og andre aktiviteter på St. Thomas 

På St. Thomas finder du Mahogny golfbanen, der er udråbt som den mest udfordrende 18-hullers bane i Caribien. Eller hvad med en ridetur i de smukke bjergområder på øen eller langs en af de kridhvide sandstrande. Vil du udfordre dig selv, kan en tur på mountainbike give dig sved på panden. Den ultimative frihed får du ved at leje en bil som giver dig mulighed for at opleve de mange smukke strande rundt omkring på øen.

Læs mere

Top oplevelser

St. Thomas

Vil du til St. Thomas?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.