Rejser til St. John

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    november - august

  • Tidsforskel

    5

Øen er den mindste af De tre Vestindiske Øer og en stor del er nationalpark. St. John har ikke uden grund ry for at være den smukkeste af De Vestindiske Øer. Den frodige utæmmede natur, de kridhvide sandstrande og de farverige tropelandskaber kan tage pusten fra enhver!

Da danskerne kom til den vestindiske ø, St. John, kom der gang i sukkerproduktionen, og du kan besøge to tidligere sukkerplantager - de meget velbevarede sukkermøller ved Katrineberg og Annaberg Plantation, der blev grundlagt i 1780. Overalt på øen er du tæt på regnskovens frodighed, og du kan nyde flotte udsigter over Coral Bay og Hurricane Hole. Du bør gøre ophold ved Trunk Bay som regnes for en af verdens fineste badestrande. 

Store dele af øen er i dag udlagt som nationalpark og gør St. John til et sandt paradis for naturelskere. Øen er kendt for at huse nogle af verdens bedste øko-resorts, og overalt på øen finder du skjulte udsigtspunkter, øde palmestrande og et rigt dyreliv. Hovedbyen Cruz Bay går under tilnavnet "Love City" på grund af den tilbagelænede boheme stemning, der indhyller hele øen. 

Shopping 

I hovedbyen Cruz Bay kan du handle ved Wharfside Village eller Mongoos Junctions Bay. Her finder du også flere hyggelige barer og caféer. Ligesom de øvrige øer er St. John et toldfrit område, men prisniveauet er generelt lidt højere her på grund af udgifterne til transport af varer til den lille ø. 

Strande 

St. John byder på nogle af verdens smukkeste strande og er en meget uspoleret ø med store dele udlagt som nationalpark. Trunk Bay er udnævnt som en af verdens bedste strande, og her finder du en fantastisk undervandsverden i alle regnbuens farver. På havbunden er der skilte som fortæller om alle de farverige fiskearter og smukker koraller, du svømmer hen over. Foretrækker du at opleve det hele ovenvande, kan du leje en kano og tage en sejltur på det klare vand. 

Vandreture 

Den smukke uspolerede natur og det bakkede terræn gør øen særdeles velegnet til vandreture. Der findes mere end 20 vandreruter på St. John. Ønsker du at vise, hvor meget du påskønner naturen, kan du mødes med andre naturelskere og kombinere dine gåture med de såkaldte ”Clean Ups”, hvor du hjælper lokalbefolkningen med at holde øen ren. På The National Park Visitor Center i Cruz Bay har parkbetjentene informationer om stier og ruter, blandt andet finder du én af Caribiens 10 bedste vandrestier Reef Bay Trail. 

Rundt på øen 

Den Vestindiske Ø St. John kan med fordel opleves med bil, og det anbefales at leje en 4-hjulstrækker, da vejene på St. John mange steder er meget stejle. Du kan også komme på ture med safaribusser som tager dig med rundt på øen. Disse ture starter i Cruz Bay. Den eventyrlystne kan prøve en lidt anderledes udflugt på heste- eller æselryg som tilbydes i Coral Bay på øens østlige del.

Læs mere

Top oplevelser

St. John

Vil du til St. John?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.