De Vestindiske Øer

 • Rejsetid

  ca. 13 timer

 • Bedste årstid

  november - august

 • Tidsforskel

  -5/-6 timer

Rejser til De Vestindiske Øer i Caribien

 

Se alle rejser til De Vestindiske Øer

Status efter orkanerne Irma og Maria som ramte øgruppen i september 2017

Det er nu igen fint at rejse til Dansk Vestindien. Profil Rejser har haft flere gæster boende på øerne i februar og marts, og tilbagemeldinger er positive. Oprydning på de 3 øer har været fuld gang siden efteråret 2017, naturen er igen smuk, grøn og frodig, og butikker, hoteller og restauranter er stort set tilbage til normalen. Strøm og infrastruktur er genetableret langt de fleste steder. Nogle hoteller har været heldige ikke at blive ramt og fungerer som vanligt, mens der er andre, som stadig er i gang med at reparere skader og forbliver lukkede indtil videre.
Man kan sagtens rejse på ferie til Dansk Vestindien, så kontakt os og få en super rådgivning af vores dygtige rejserådgivere.


Opdateret 23.april 2018

******************************

Rejs til De Vestindiske Øer - også kendt som Dansk Vestindien og oplev et ægte tropeparadis. Når du rejser til De Vestindiske Øer, vil dine sanser allerede ved ankomsten blive vakt til live af de grønne bjerge, de kridhvide sandstrande og det azurblå hav.


På en ferie til De Dansk Vestindiske Øer finder du spor fra den danske kolonihistorie, eksotiske dufte, frodige regnskove og calypsorytmer. De Dansk Vestindiske Øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden og i Caribien finder du også et helt specielt natur og dyreliv. På Dansk Vestindiske Øer kan du ligeledes opleve historiens vingesus fra kolonitiden, og specielt på øerne St. Croix og St.Thomas får du et stykke Danmarkshistorie. På Jomfruøerne, Virgin Islands eller andre Caribiske øer kan du gå ture i eksotisk regnskov eller dykke ned til en verden af farverige fisk og koralrev. Læn dig tilbage og nyd naturens smukke farvespil, begrav fødderne i det bløde sand og lad dig forføre af det rolige caribiske tempo på en ferie på De Vestindiske Øer, som du længe vil mindes. Her er mulighed for idyllisk afslapning, om du så er på badeferie med hele familien eller på romantisk bryllupsrejse med din bedre halvdel.

Dykning og snorkling på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er perfekt til forskellige former for vandsport, sejlads og fiskeri. Du kan både dykke og snorkle ved de fantastisk, flotte koralrev, hvor der er rig mulighed for at se både havskildpadder og eksotiske fisk i alle regnbuens farver. Der er ligeledes mulighed for at sejle ud på havet og fange nogle af de store fisk. Det azurblå øhav byder på mange spændende aktiviteter, både over og under vandet.

Krydstogt til Florida og De Dansk Vestindiske Øer

På et krydstogt i Caribien kan du vælge en rejse med stop på De Dansk Vestindiske Øer. Et stort antal krydstogter fra Miami og Florida lægger vejen forbi De Vestindiske Øer.

Læs mere om krydstogter til De Vestindiske Øer her

Find din rejse...

til De Dansk Vestindiske Øer under fanen 'Rejsetilbud', hvor du kan se vores færdige pakkerejser med fly og hotel. Vil du gerne skræddersy din rejse, sidder vores dygtige rejsekonsulenter parat til at hjælpe dig med flybilletter og hotelpakke.

Læs mere

Top oplevelser

De Vestindiske Øer

 1. 1

  St. John Island Tour

  Vi starter med en naturskøn køretur fra hotellet til Redhook færgen for at tage en kort sejltur til Cruz Bay, hvor St. John Island Tour starter.
 2. 2

  St. Thomas Tours

  Denne tur på St. Thomas er yderst informationsrig og hyggelig og varer 2½ timer.
;

Anbefalet til dig

Vil du til De Vestindiske Øer?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Marianne, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.