De Vestindiske Øer
  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - august

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Rejser til De Vestindiske Øer i Caribien

Rejs til De Vestindiske Øer - også kendt som Dansk Vestindien og oplev et ægte tropeparadis.

Se alle rejser til De Vestindiske Øer

Når du rejser til De Vestindiske Øer, vil dine sanser allerede ved ankomsten blive vakt til live af de grønne bjerge, de kridhvide sandstrande og det azurblå hav.

Badeferie for hele familien eller romantisk rejse for to

På en ferie til De Dansk Vestindiske Øer finder du spor fra den danske kolonihistorie, eksotiske dufte, frodige regnskove og calypsorytmer. De Dansk Vestindiske Øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden og i Caribien finder du også et helt specielt natur og dyreliv. På Dansk Vestindiske Øer kan du ligeledes opleve historiens vingesus fra kolonitiden, og specielt på øerne St. Croix og St.Thomas får du et stykke Danmarkshistorie. På Jomfruøerne, Virgin Islands eller andre Caribiske øer kan du gå ture i eksotisk regnskov eller dykke ned til en verden af farverige fisk og koralrev. Læn dig tilbage og nyd naturens smukke farvespil, begrav fødderne i det bløde sand og lad dig forføre af det rolige caribiske tempo på en ferie på De Vestindiske Øer, som du længe vil mindes. Her er mulighed for idyllisk afslapning, om du så er på badeferie med hele familien eller på romantisk bryllupsrejse med din bedre halvdel.

Dykning og snorkling på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er perfekt til forskellige former for vandsport, sejlads og fiskeri. Du kan både dykke og snorkle ved koralrevene, hvor der er rig mulighed for at se både havskildpadder og eksotiske fisk i alle regnbuens farver. Der er ligeledes mulighed for at sejle ud på havet og fange nogle af de store fisk. Det azurblå øhav byder på mange spændende aktiviteter, både over og under vandet.

Krydstogt til Florida og De Dansk Vestindiske Øer

På et krydstogt i Caribien kan du vælge en rejse med stop på De Dansk Vestindiske Øer. Et stort antal krydstogter fra Miami og Florida lægger vejen forbi De Vestindiske Øer.

Læs mere om krydstogter til De Vestindiske Øer her

Find din rejse...

til De Dansk Vestindiske Øer under fanen 'Rejsetilbud', hvor du kan se vores færdige pakkerejser med fly og hotel. Vil du gerne skræddersy din rejse, sidder vores dygtige rejsekonsulenter parat til at hjælpe dig med flybilletter og hotelpakke.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

De Vestindiske Øer

Vil du til De Vestindiske Øer?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.