De Vestindiske Øer
  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - august

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

De Vestindiske Øer – oplev den tidligere danske koloni

I den lille lufthavn, hvor propelflyene lander lige over strandens parasoller, bliver du mødt af et dansk flag. ’Dronningens Gade’, ’Hospitals Gade’ og flere andre danske skilte dukker op i hovedbyen Charlotte Amalie på øen St. Thomas. Øen blev solgt til USA for over 100 år siden, men der findes stadig mange danske levn. 

Rejser til De Vestindiske Øer

De tre yderst fotogene øer St. Croix, St. John og St. Thomas danner tilsammen Jomfruøerne. Her finder du spor fra kolonitiden med flere sukkerplantager, men også nutidens gode stemning med stærke romdrinks og et afslappet liv med sejlads, fiskeri og turisme som omdrejningspunkt. 

Øhop blandt nogle af Caribiens smukkeste øer 

På en rejse til De Vestindiske Øer finder du spor fra den danske kolonihistorie, frodige regnskove og eksotiske calypsorytmer i solnedgangen. De tre øer ligger absolut i toppen, når det gælder Caribiens – eller endda verdens bedste strande. Oplev historiens vingesus, når du ser de gamle sukkerplantager og de tidligere danske koloniherrers mondæne palæer og det store, renoverede fort på St. Thomas. For over 100 år siden blev øerne solgt til USA for 25 millioner dollars, og siden har de heddet Jomfruøerne – U.S. Virgin Islands. Tag på hiking i de eksotiske regnskove eller dyk ned i en verden af farverige fisk og koralrev. Særligt kysten omkring St. Thomas er hjemsted for mange fascinerende havskildpadder, som du kan komme helt tæt på blot iført snorkel og dykkermaske. 

Hvad kan jeg opleve på De Vestindiske Øer?  

Læn dig tilbage i strandstolen med en drink, begrav fødderne i det bløde sand og overgiv dig til det rolige, caribiske tempo på en ferie, du længe vil mindes. Jomfruøerne er oplagte til en badeferie med hele familien eller til en romantisk bryllupsrejse med din bedre halvdel. Hvis I da ikke vælger at lade jer vie direkte på stranden! Øerne er hjemsted for masser af vandsport, sejlads og fiskeri. Hvis du har certifikat, findes der gode dykkerspots, men en snorkeltur vil give dig lige så fantastiske oplevelser. Du kan også sejle ud på åbent hav og fange nogle af de større fisk, som må være enhver lystfiskers drøm. Det er en helt særlig oplevelse at besøge denne tidligere danske koloni. Se vores udvalgte udflugter her

Vejret på De Vestindiske Øer

Hvornår er det bedst at besøge De Vestindiske Øer? Er der regnfulde perioder? Hvornår er det orkansæson? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, før du bestiller din drømmerejse. Der er sjældent forskel på vejret og temperaturen, da destinationen er behageligt varm året rundt. Få besvaret dine spørgsmål på vores side om vejret på De Vestindiske Øer.   

Skal du til De Vestindiske Øer i 2020?

Har du været på De Vestindiske Øer før, eller er det første gang, du begiver dig mod den tidligere danske koloni? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. De Vestindiske Øer har meget at byde på for både par, grupper og børnefamilier, og vi holder dig naturligvis opdateret på de nyeste tendenser. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Krydstogt til De Vestindiske Øer

På et krydstogt i Caribien kan du vælge en rejse med stop på De Dansk Vestindiske Øer. Et stort antal krydstogter fra Miami og Florida lægger vejen forbi De Vestindiske Øer. Læs mere om krydstogter til De Vestindiske Øer her

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser på De Vestindiske Øer, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med de hoteller, fly og priser, du ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

De Vestindiske Øer

Vil du til De Vestindiske Øer?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.